icon

Som po mimotelovom oplodnení a je vidno iba gestačný vak

denulka85
18. mar 2013

Baby je tu niekto ako ja? som ivf ket a som vraj 5+5tt a podla ms som mala byt zaciatok 8tt ale lekar nic nevidi len dutinku ani zltkovy vacok nic.... zobral mi krv na hcg a zajtra mam vysledky a stredu mam ist vraj zas na utz moc sa bojim. je tu niekto kto bol v podobnej situacii a dopadlo to dobre? dakujem

denulka85
autor
18. mar 2013

@tadaminka to aj mne povedal moj lekar ze asi nebude nic lebo v tomto cae uz by mal byt zltkovy vacok a plod aj ked srdiecko este nie asi sa embryo nevivija ale pre istotu mi zobral krv

tilly
18. mar 2013

@denulka85 toto neviem, odborne neviem, len co som zazila...

tilly
18. mar 2013

@denulka85 tak to ti povedal dost narovinu... netrap sa hlavne, bud v klude

denulka85
autor
18. mar 2013

@tilly poriadne na rovinu to povedal ze nic nevidi len vacopk to co min tyzden len o 4mm vacsie

cecil36
18. mar 2013

@denulka85 mne v 8tt tiez este nebolo nic vidiet, ale mne sa maly uhniezdil cca 9-10 den od ET, viem to pretoze som si robila od OPU testy a viem, kedy hcg po pregnyle klesalo a kedy zacalo stupat 😉 Takze pokojne sa babo mohlo uhnizdit neskor a preto nezodpoveda "tabulkam". Ked som bola na teste krvi tak som mala na 15 den od ET hcg len 36. A dnes mam 15 mesacneho valibuka 🙂 Drzim palce 😉

denulka85
autor
18. mar 2013

@cecil36 ja som mala 16 den po ket 39,3 hcg a u teba zodpovedali tt? mne to asi chcu ukoncim mam meskanie o Dva tt podla pm a prvy utz ti robili az 8tt?

barboritta
18. mar 2013

@denulka85 nebolo vidno nič,len prázdnu dutinku bez žltkoveho vačku.povedal mi vtedy to čo aj tebe,že asi nič nebude a vidíš.prajem ti nech ti to dobre dopadne ako mne

denulka85
autor
18. mar 2013

@barboritta a isla si potom asi s placom domov ako ja.... a kedy si isla naspat? brali ti potom este krv na hcg?

barboritta
18. mar 2013

@denulka85 presne tak ako hovoríš.len som mala so sebou ešte dcéru a tá sa pýtala že kedy to bábätko dostaneme a či máme fotku ☹ pozval si ma o týždeň(najhorší týždeň v mojom živote),vtedy povedal že asi nič a potom po 5 dňoch som začala špiniť,ale babenko žilo a srdiečko buchalo.inak krv mi ani nebrali

denulka85
autor
18. mar 2013

@barboritta no a nechceli ta hned poslat do nemocnice?

cecil36
18. mar 2013

@denulka85 nie ani u mna nezodpovedali tyzdne, aj krpec bol mensi a nakoniec sa narodil 10 dni pred terminom a mal skoro 4kg 😉 Podla mna je este velmi skoro u teba hadzat flintu do zita, mal ta objednat o tyzden este na kontrolu a samo to hcg kontrolovat.

krasneleto
18. mar 2013

@denulka85 to neviem ake ma byt... urcite vyssie ako bolo pri odbere predtym....

barboritta
18. mar 2013

@denulka85 povedal, že ako chcem ja.najprv že si mám prísť na druhý deň pre papiere na hospitalizáciu,alebo môžem počkať ak chcem,ale aj tak asi začnem krvácať,tak bežať do nemocky ked to začne 😢

krasneleto
18. mar 2013

@tilly to ze si mala na zaciatku nizsie hcg este nic neznamena... !!! v stredu budes mudrejsia, aj lekari su omylni...

tilly
18. mar 2013

@krasneleto to nebolo pre mna 😀 stava sa 😉

cecil36
18. mar 2013

@denulka85 a este nieco, pozorne citaj 🙂 Krvný test vyžaduje odobratie 2 - 4 mL krvi, a obvykle využíva metódu chemickej luminiscencie alebo imunitné testy, ktoré dokážu zachytiť obsah ßhCG už pri koncentrácii od 5 mIU/ml, a umožňujú kvantifikovať obsah ßhCG v krvi (určiť presné množstvo). Určenie množstva ßhCG v krvi je dôležité pre monitorovanie vývoja zárodočných tumorov, stanovenie optimálnej zdravotnej starostlivosti po potrate, a pri diagnose a následnej terapii mimomaternicového tehotenstva. Ak hladina hCG dosiahne 1500 IU/ml a vaginálny ultrazvuk neobjaví embryo, je mimomaternicové tehotenstvo veľmi pravdepodobné.

tilly
18. mar 2013

ja som mala pred kyretom 35000... ale babo bolo mrtve a vraj uz dlhsie...

krasneleto
18. mar 2013

@denulka85 to ze si mala na zaciatku nizsie hcg este nic neznamena... !!! v stredu budes mudrejsia, aj lekari su omylni...
@tilly hups.... prepac :D

denulka85
autor
18. mar 2013

@krasneleto zajtra mam krv takze asi zajtra uz budem mudrejsia dakujem

denulka85
autor
18. mar 2013

@cecil36 aj vtedy moze byt mmt ked v maternici vidno dutinku?

denulka85
autor
18. mar 2013

@barboritta velmi som zvedava ako dopadne toto cele

cecil36
18. mar 2013

@denulka85 podla mna by tam dutinku nevidel. Tak nieco na citanie: http://baby-web.topky.sk/clanky/a2980-Mimomater...

denulka85
autor
18. mar 2013

@cecil36 vsak aj ja si to myslim

denulka85
autor
19. mar 2013

@tilly
@cecil36
@krasneleto
@barboritta baby hcg vyslo na 22 994 a dr nic nevidel na utz je to normalne?

tilly
19. mar 2013

@denulka85 a nemaju niekde lepsi utz? cize hcg pekne stupa?

barboritta
19. mar 2013

@denulka85 nie,nieje.chod na utz inam

denulka85
autor
19. mar 2013

@tilly
@barboritta ak mu stvrtok neukaze nic tak ja budem zhanat niekde lepi utz toto sa mi nezda a to hcg je s pondelka co akoze nebolo nic vidiet len dutinku takze je to tam podla vas?

barboritta
19. mar 2013

@denulka85 pri takom vysokom hcg vy už malo byť pekne vidno.skús niekam inam,lepší utz

denulka85
autor
19. mar 2013

@barboritta aj ja si myslim preto bol aj lekat vyhukany len neviem kam ist na utz nech ma pekne niekomu posle lebo ho zaskrtim len dufam ze sa v labaku nepomylili