icon

Som po mimotelovom oplodnení a je vidno iba gestačný vak

denulka85
18. mar 2013

Baby je tu niekto ako ja? som ivf ket a som vraj 5+5tt a podla ms som mala byt zaciatok 8tt ale lekar nic nevidi len dutinku ani zltkovy vacok nic.... zobral mi krv na hcg a zajtra mam vysledky a stredu mam ist vraj zas na utz moc sa bojim. je tu niekto kto bol v podobnej situacii a dopadlo to dobre? dakujem

tilly
22. mar 2013

@denulka85 tak kazdy ta chce len utesit 😉

denulka85
autor
22. mar 2013

@cecil36 vraj ten havlas nieje zly myslis ze by ma len tak zobral?

denulka85
autor
22. mar 2013

@tilly ja viem najradcej by som bola ak by bol jasny vysledok nech je uz aky kolvek toto je uz nenormalne

cecil36
22. mar 2013

@denulka85 ak nezavolas nezistis, ja som citala dobre referencie aj na langovu aj na havlasa, zavolaj hned a uvidis 😉 Vysvetli situaciu, povedz, ze si zaplatis a neverim, ze ta nezoberie, ved je to jeho praca 🙂

denulka85
autor
22. mar 2013

@cecil36 asi to necham az na pondelok podla toho co povie moj dr. ak nic tak skocim havlasovi je nedaleko od neho.... dnes uz nemam silu nic riesit

barboritta
22. mar 2013

@denulka85 presne ako píšu baby,počkaj ešte a ked nebude nič vidno potom chod na čistenie

denulka85
autor
22. mar 2013

@barboritta kolko mam cakat? zas sebe nechcem nejak ublizit,,,, ja uz neviem cisto rozmyslat

barboritta
22. mar 2013

@denulka85 ak máš v pondelok ísť na usg,tak podľa mňa bude už jasné čo a ako...ja som mala vačok prázdny a po týždni už nie,štruktúry boli.v ktorom týždni by si mala byť teraz?

denulka85
autor
22. mar 2013

@barboritta podla pm 9tt a od vkladu 6tt

barboritta
22. mar 2013

@denulka85 nuž neviem no.malo by tam byť už niečo vidno.ale podľa mňa keby bolo odumreté,tak by ti nestúpalo hcg ale začalo pomaly klesať

denulka85
autor
22. mar 2013

@barboritta aj pri anembryomole alebo ako sa to vola zacne klesat hcg? to je to ze plod odumrel, v pondelok mi budu zas brat krv

barboritta
22. mar 2013

@denulka85 podľa mňa to hcg produkuje žltkovy vak,nie?možno sa mýlim.aký starý sonograf má tvoj lekár?možno nie je dosť citlivý

denulka85
autor
22. mar 2013

@barboritta tvrdy ze je dost citlivy a zlte teliesko vraj nevidi tazky pripad som

barboritta
22. mar 2013

@denulka85 no budeš musieť len čakať 😖

denulka85
autor
22. mar 2013

@barboritta uz to je na zblaznenie je to tazke dakujem

barboritta
22. mar 2013

@denulka85 ja ti to verím.a nemohla si otehotnieť aj inokedy prirodzene?

denulka85
autor
22. mar 2013

@barboritta vraj tazko mam zlepene vajcovody 😢

barboritta
22. mar 2013

@denulka85 skús sa nejako odreagovať,nemyslieť príliš na to ale viem že to sa moc nedá.sama so to čakanie zažila čiže viem.všetko je v Božích rukách

denulka85
autor
22. mar 2013

@barboritta presne tak moja asi vypnem pc a zacnem pomaly upratovat inak sa asi zblaznim

barboritta
22. mar 2013

@denulka85 ešte budeš mať aj čisto 😀 😀

barboritta
25. mar 2013

@barboritta no čo,vieš už? držím palce a ozvi sa

barboritta
25. mar 2013

@denulka85 no čo?už vieš?vidíš aká som roztržitá,ešte aj sama sebe píšem

denulka85
autor
25. mar 2013

@barboritta viem, stale nic sa neukazalo a vacok je prazdny zajtra smer nemocnica 😢

barboritta
25. mar 2013

@denulka85 no tak to mi je ľúto moja.snad to vyjde nabudúce... ☹ veľa síl prajem

denulka85
autor
29. mar 2013

@barboritta ahoj z nemocnice ma poslali domov vraj nic cistit nebude primar kym hcg stupa a nespinim a nemam krce. teraz kazdy treti den ma budu sledovat hcg aj utz. stredu som mala hcg 44 129 a vacok sa zvecsil na 15x10mm ale zatial je stale prazdny tt som 6+4

barboritta
29. mar 2013

@denulka85 tak to je super,aspoň budeš na sviatky doma.radšej takto ako tam,ležať môžeš aj doma.však ja som tiež mala byť v 7tt a nič vo vačku nebolo a o týždeň bolo aj srdiečko 🙂

denulka85
autor
29. mar 2013

@barboritta teraz ma budu kontrolovat kazdy treti den chvalabohu ze tam bol primar a on ma nechcel cistit kvoli hcg vraj ked budu bolesti a spinenie tak hned do hospitalu.. vazne v 7tt si nemala ani zlte teleso? takze este mam nadej?

barboritta
29. mar 2013

@denulka85 presne tak.nič tam nebolo,chceli ma čistiť.ja som povedala že ešte chcem počkať.potom som po 4 dňoch začala aj špiniť,tak som si myslela že už je po tom... 😢 ale našťastie to bol len hematom a srdiečko krásne bilo

denulka85
autor
29. mar 2013

@barboritta super dufam ze budem na tom podobne primar mi podal ruku a povedal ze prajem vam slabe spinenie a krasne tehotensvto, moj dr, je na nervy ze co to je.... a primar hovoril ze do caru vobec nemam volat... tak v 8tt si videla babo aj ssrdiecko vsak?

barboritta
29. mar 2013

@denulka85 presne 7+3 podľa nich sa objavilo,ale neskôr uznali že som bola tehu už dlhšie asi o 1tt,len babenko nebolo ešte vidieť.a to mám cyklus ako hodinky