Som po mimotelovom oplodnení a je vidno iba gestačný vak
Baby je tu niekto ako ja? som ivf ket a som vraj 5+5tt a podla ms som mala byt zaciatok 8tt ale lekar nic nevidi len dutinku ani zltkovy vacok nic.... zobral mi krv na hcg a zajtra mam vysledky a stredu mam ist vraj zas na utz moc sa bojim. je tu niekto kto bol v podobnej situacii a dopadlo to dobre? dakujem
@denulka85 presne ako píšu baby,počkaj ešte a ked nebude nič vidno potom chod na čistenie
@barboritta kolko mam cakat? zas sebe nechcem nejak ublizit,,,, ja uz neviem cisto rozmyslat
@denulka85 ak máš v pondelok ísť na usg,tak podľa mňa bude už jasné čo a ako...ja som mala vačok prázdny a po týždni už nie,štruktúry boli.v ktorom týždni by si mala byť teraz?
@barboritta podla pm 9tt a od vkladu 6tt
@denulka85 nuž neviem no.malo by tam byť už niečo vidno.ale podľa mňa keby bolo odumreté,tak by ti nestúpalo hcg ale začalo pomaly klesať
@barboritta aj pri anembryomole alebo ako sa to vola zacne klesat hcg? to je to ze plod odumrel, v pondelok mi budu zas brat krv
@denulka85 podľa mňa to hcg produkuje žltkovy vak,nie?možno sa mýlim.aký starý sonograf má tvoj lekár?možno nie je dosť citlivý
@barboritta tvrdy ze je dost citlivy a zlte teliesko vraj nevidi tazky pripad som
@denulka85 no budeš musieť len čakať 😖
@barboritta uz to je na zblaznenie je to tazke dakujem
@denulka85 ja ti to verím.a nemohla si otehotnieť aj inokedy prirodzene?
@barboritta vraj tazko mam zlepene vajcovody 😢
@denulka85 skús sa nejako odreagovať,nemyslieť príliš na to ale viem že to sa moc nedá.sama so to čakanie zažila čiže viem.všetko je v Božích rukách
@barboritta presne tak moja asi vypnem pc a zacnem pomaly upratovat inak sa asi zblaznim
@denulka85 ešte budeš mať aj čisto 😀 😀
@barboritta no čo,vieš už? držím palce a ozvi sa
@denulka85 no čo?už vieš?vidíš aká som roztržitá,ešte aj sama sebe píšem
@barboritta viem, stale nic sa neukazalo a vacok je prazdny zajtra smer nemocnica 😢
@denulka85 no tak to mi je ľúto moja.snad to vyjde nabudúce... ☹ veľa síl prajem
@barboritta ahoj z nemocnice ma poslali domov vraj nic cistit nebude primar kym hcg stupa a nespinim a nemam krce. teraz kazdy treti den ma budu sledovat hcg aj utz. stredu som mala hcg 44 129 a vacok sa zvecsil na 15x10mm ale zatial je stale prazdny tt som 6+4
@denulka85 tak to je super,aspoň budeš na sviatky doma.radšej takto ako tam,ležať môžeš aj doma.však ja som tiež mala byť v 7tt a nič vo vačku nebolo a o týždeň bolo aj srdiečko 🙂
@barboritta teraz ma budu kontrolovat kazdy treti den chvalabohu ze tam bol primar a on ma nechcel cistit kvoli hcg vraj ked budu bolesti a spinenie tak hned do hospitalu.. vazne v 7tt si nemala ani zlte teleso? takze este mam nadej?
@denulka85 presne tak.nič tam nebolo,chceli ma čistiť.ja som povedala že ešte chcem počkať.potom som po 4 dňoch začala aj špiniť,tak som si myslela že už je po tom... 😢 ale našťastie to bol len hematom a srdiečko krásne bilo
@barboritta super dufam ze budem na tom podobne primar mi podal ruku a povedal ze prajem vam slabe spinenie a krasne tehotensvto, moj dr, je na nervy ze co to je.... a primar hovoril ze do caru vobec nemam volat... tak v 8tt si videla babo aj ssrdiecko vsak?
@denulka85 presne 7+3 podľa nich sa objavilo,ale neskôr uznali že som bola tehu už dlhšie asi o 1tt,len babenko nebolo ešte vidieť.a to mám cyklus ako hodinky

@denulka85 tak kazdy ta chce len utesit 😉