icon

Som v 1. trimestri a nemôžem spať

123andy123
10. sep 2020

ahojte som v 1. trimestri. Pred tyzdnom som mala pozitivny test. Dnes som zasa nespala. Nedospim to ani cez den. Unavena som ale mam starosti a musim stale nad niecim rozmyslat. Akokolvek sa snazim odreagovat. Nejde mi to. Dost sa bojim ze to zasa skonci ako potrat. Citim sa slaba. Mam jedno dieta a ked ma zobudi uz nezaspim. Cely den sa mu musim venovat. Co s tym mam robit?

pribinak
10. sep 2020

To jedno dieťa nechodí poobede spávať? Ak áno, tak si ľahnete spolu.

emuska72
10. sep 2020

@123andy123 ja mám, bohužiaľ, to isté 😴 ale s tým, že priateľ vstáva o 4 do práce a ja som hneď hore a automaticky začnem byť hladná a je mi zle takže sa musím najesť a už koniec spánku. Viď aj teraz, je 6:41 a ja som hore od pol 5 😳 potom som cez deň unavená jak neviem čo a v noci neviem zaspať, takže chodím spať stále okolo 1,2.
Len si vravím, že to k tomu zrejme patrí.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
lenuliatko84
10. sep 2020

Ked sa nevyspis teraz tak po porode uz isto nie

123andy123
autor
10. sep 2020

@pribinak kdeze ten ma uz tri a pol.. Behame po vonku cely den. Od novembra ide do skolky konecnee 🙂

123andy123
autor
10. sep 2020

@fidka79 takto... zijeme tiez v zahranici, teda rodina 2000km daleko. Pracujem aj ja. Toto porovnavanie generacii nemam rada. Jasne mame to teraz jednoduchsie. A dieta myslimze zvladam dobre. Tiez tu nemam pomoc. Muz je 10h v praci. Maly ma teraz tri roky cize prvu pubertu. Nemyslim si, ze si vacsia hrdinka ako ja 🙈 By som to ani neriesila, ale v marci som mala potrat (v noci som spavala tak 2-3 hod). Bojim sa podobneho scenara. Jedine co som chcela bolo poradit nieco na podporu spanku. Ziadne trapne zhadzovanie, ze som rozmaznana a pod... ved ma nepoznas.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
emuska72
Autor odpoveď zmazal
siegi
11. sep 2020

@123andy123 ja som to mala v prvom aj v druhom tehu. Hned od zaciatku tehu nespavost, sice som od unavy odpadla pomaly uz o 8mej ale dpala som do 10-11 a tam som skoncila. Pltom som sa uz len prehadzavala, pozeraka serialy, citala. Nepomohlo zial nic 😞

viikkki
11. sep 2020

Nieje dobre ked si tehotná a malo spis, tak isto ako stres aj únava dosť súvisí s potratom, skus si jeden deň nelahnut vôbec a potom na druhý deň si chod ľahnúť skor okolo 10-11tej aby si si pospala aspoň pár hodín

sonnenshein
11. sep 2020

@123andy123 Ja som nespavala skoro cele tehotenstvo, posledny trimester som este cele noci doslova prechodila po dome, lebo som mala silnych poslickov. Ak je to zdrave tehotenstvo, nemas sa preco obavat.