icon

Som v 13. týždni a veľa vážim

lena44
11. apr 2020

Ahojte ženy...ako začať som v 13 týždni tehotenstva mám veľkú váhu dosť sa bojím že priberiem veľa snažím sa jesť veľa zeleniny aj ovocia a už som aj pribrala 3 kilá myslím si že je to veľa no neviem neviem ako to bude
Ďalej má niekto tiež takýto problém

Strana
z2
ckatka
10. jún 2020

@jovanka81 vďaka za tvoj príspevok. Ja som takisto otehotnela po dlhoročných neúspešných pokusoch, hormonálnej liečbe, operácii...no proste za 15 rokov som pribrala asi 30kil. Teraz v 11tt mam 99kil a tiež som z toho zdesena...
S cvičením je to bieda lebo som mala zápal pluc a neudycham ešte poriadne nič...max prechádzky aj to v rozumnom tempe. Dnes som skúsila jedno video gravidjogy...nie je to zlé ale podla mňa veľmi málo...viac menej len dýchanie ale to mi pomáha na tie pľúca takže OK.
A čo sa týka stravy...tak bieda bied. Nemôžem jest skoro nič. Žalúdok sa mi obracia pri pohľade na bežný obed..na väčšinu zeleniny...posledne dni žijem na hriankach s maslom, jablkách, müsli s mliekom a krupicovej kaši. Ešte suché pizza stangle s cesnakom zvládam 😂🤦‍♀️a celkovo suché cesnakové veci.
Takže o vyváženej strave ani reči...takto pôjdem rodiť ako vorvan 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ co mam robiť?

eliska13
10. jún 2020

@lena44 už teraz nič nenarobis snaž sa dávať si pozor na stravu, ale po pôrode, keď si zvykneš bolo by fajn spravit niečo s váhou.Vekom to bude len horšie budeš mať veľkú motiváciu dieťa veď snáď nechceš fucat za dieťaťom na odrážadle😊väčšinou kto má vyššiu váhu veľa nenaberie

Strana
z2