icon

Som v 6. týždni a nie je vidno akciu srdiečka

simonkagasparova
21. sep 2020

ahojte dnesk som bola u svojho gynekologa a ten mi povedal že esťe nema reakciu na srdiečko som v 5 tyždni tehotenstva , a zajtra ma chcu poslať Na vyčistenie a predoperačne vysetrenie prosim poradte mi čo mam robiť

Strana
z2
brezza
24. sep 2020

@simonkagasparova tak to si v 8 tyzdni

ladyloo
24. sep 2020

@simonkagasparova 1. augusta ti zacala posledna ms??

ladyloo
24. sep 2020

ak si mala 1.8. zaciatok poslednej ms, taksi v 8. tyzdni a to by uz srdce ozař malo byt..

ivca88
24. sep 2020

A prečo neberú krv a nesledujú, ako rastie HCG ?
Ak sa pekne násobí, tak je všetko ok.
Možno si mala neskôr ovuláciu a si v menšom týždni.
Pri prvej dcére som bola v 5 tt ale kvôli dlhým cyklom som mala byť už v 8 TT.. tiež to nesedelo.
Ale ja som o tom vedela. Ovulácia bola sledovaná.

simonkagasparova
autor
24. sep 2020

No mňe chodila menstrulacia 14 a v august 14-teho mi už neprišla ..keď som bola v nemicnici pred dvoma tyždnami tam mi povedali že som 5 tyždni tehotenstva a vysledky som mala poriadku

ladyloo
24. sep 2020

@simonkagasparova tak prisla ti posledna 1.8. ale mala 14. ci ako?? prepac ale ty si v tom uplne mimo..tazko je ti radit ked nerozumies zakladnym veciam

simonkagasparova
autor
24. sep 2020

Sektembra 6 ma odviezli do nemocnice a tam mi povedali ze som v 5 tyždni a bola som tam 10-teho som už bola doma a o tyžden som šla ku svojmu gyn takže v pondelook som šla

simonkagasparova
autor
24. sep 2020

@ladyloo august mi menstrulačia neprišla mňe chodievala každych 14 dni a mňe vobec nemeškala to len tento august mi neprišla od 14 a do teraz

mondolina
24. sep 2020

@simonkagasparova
Veď si písala že menzes ti začal 1.8, a teraz že 14?
Sa ani nečudujem doktorom, že ti nerozumeju

daniela1911
24. sep 2020

@simonkagasparova podľa menštruácie ako uvádzaš si v prebiehajúcom 8tt, zajtra ti konci 8tt a v sobotu začína 9tt.
Počkaj do pondelka a choď ku svojmu gynekológovi to budeš práve 8+3tt (8.ukončený týždeň + 3 dni prebiehajúceho 9. týždňa) a uvidíš, alebo počkaj do budúceho piatku.
Tiež som bola názoru, že skús ísť k inému na konzultáciu, ale predsa len tvoj ta pozná lepšie, zvlášť keď máš krátke cykly a podobe.

simonkagasparova
autor
25. sep 2020

ja mam prvý kràt gynekologa .. Mam len 18 rokov .. A pàn gynekolog sa lieči na cukrovku .. Jedna znama ktora tam chodila jej povedal že ma zvečsenu maternicu a že tam vidi cistu .. A to cista nebola ale plod .. A napriek tomu jej pychol inekciu proty vyvolavani menstrulacie .. A potratila 4 tyždnove dieta .. Šla k druhemu gynekolovy a ten jej povedal že ma pravo zažalovať gyn preto že jej pychol inekciu keed tam nebola cista ale plod , skutočnosty jej zabil dieťa ..

daniela1911
25. sep 2020

@simonkagasparova tak prečo si ešte pri ňom ?
Nájdi si hneď nového lekára, rovno ťa aj vyšetrí, kartu si vyžiadajú dodatočne od pôvodného gyn

brezza
25. sep 2020

@simonkagasparova to je hlupost vyvolavacka nesposobuje potrat.
A inak tolko chyb v jednom prispevku. To tie deti v skole nic neucia?

blondie333
29. sep 2020

Ahojte, tak dnes som bola na kontrole aj ja a žiaľ plod za týždeň vôbec nenarástol, dokonca sa ešte o milimeter vraj zmenšil. Akcia srdiečka nebola. Podľa tabuliek som v 10tt a žiaľ teda diagnóza missed abortion.... o tri dni (v piatok) ráno idem na kyret, som objednaná 6:30 a o 14tej ma prepustia domov. Ešte že mám úžasného manžela a veľkú podporu, lebo psychicky som na tom nič moc... Tak si dáme teraz pauzu a nabudúce to už vyjde, verím v to....

nikola545
29. sep 2020

@simonkagasparova ahoj v žiadnom prípade nechoď na vyčistenie srdiečko ma este čas mne môj doktor spozoroval akciu srdca 8+1tt

diaalex
29. sep 2020

@nikola545 podľa mňa je to len nejaká blbosť čo píše... keď jej lekár začiatkom septembra povedal, že je v 5tt, tak prečo má v profile 26tt a je v januárovkách?

silvus138
4. okt 2020

@brezza mňa tiež v 5+5 pripravovali na kyret 😢 bol prázdny vak, bábätko sa objavilo v 6+5 aj s ❤️

Strana
z2