Som v 7. týždni a zvažujeme interrupciu
Ahojte moj manzel nechce dieta. Som uz asi v 7 tizdny a uz predca ani ja mam velmy takzu hlavu a psychicki sa citim velmy zle …podla vas mam sa obavat od interrupci? Ak mate nejake skusenosti napiste mi
Sebe napluj, primitívka.. za čo som ťa nasrala? Za pravdu, však?
@hylary ak podla seba mas pravdu tak potom si dobra sprosta vidno ze nemas citi v takejto vaznej situaci tu pises od veci co nikoho nezajima
@hylary tebe bi som naplula do papuli ale karma pracuje pride rad aj na teba
Teraz sa asi nebude pacit väčšine co napisem ale ked nemas peniaze, tak je lepsie ist na interupciu. Tu nejde o to, ze v skupinach darujú výbavu alebo veci. Ale proste peniaze je treba od lekarne, plienky, mlieko atd…. Ked dieta nechce ani muz, tak ma na to dovody. Poznam zeny co boli a teda vobec to neľutuju. Niektore deti mali a niektore nemali, lebo ani nechceli. Boli to rozne zivotne situacie a rozne osudy. Ale v ten dany moment to bolo pre ne najlepsie rozhodnutie.
🤣🤣🤣🤣🤣
A ty sa radšej nerozmnozuj, urobíš lepšie 👍💃
A ty sa radšej nerozmnozuj, urobíš lepšie 👍💃
@hylary to je hlavne ze uz ty si rozmnozena 🤣🤣
Nehnevaj sa, ale ked vidim tu strasnu gramatiku a ty sa necitis dobre, tak najlepsou cestou by bola vazne interupcia. Neboli by ste dobrym prikladom dietatu. Nemas sa coho bat, interupcie sa robia denne, lekari vedia co robia.
@mimi013 píšeš "ked vidim tu strasnu gramatiku a ty sa necitis dobre, tak najlepsou cestou by bola vazne interupcia." - môj manžel má tiež zlú gramatiku, asi je za tým aj nejaká v tom čase neriešena dyslexia. Je úžasný manžel a otec. Strasna hlúposť, čo si napísala.
Ahoj. Veľmi ma mrzí, že tvoj manžel odmietol vaše spoločné dieťa. To je ale jeho problém, ty ho nemusíš poslúchnuť. Ja som bola hrobom nášho dieťaťa, keď dcéra zomrela v 38. týždni, a nechcem si ani len predstaviť, ako by som sa cítila, ak by som sa hrobom pre vlastné dieťa stala dobrovoľne.
Pozri túto stránku, ohľadom veci, ktoré sa pýtaš: https://cenapotratu.sk/
A ako ja vyššie radili, tiež odporúčam napísať do poradne Alexis - alexisporadna.sk
Ja som sa riadne nasmiala,to je nejaky novy trend,ked je niekto tupy ako papuca,sa vyhovorit,ze som z inej krajiny? 🤣🤣🤣
@mimi013 píšeš "ked vidim tu strasnu gramatiku a ty sa necitis dobre, tak najlepsou cestou by bola vazne interupcia." - môj manžel má tiež zlú gramatiku, asi je za tým aj nejaká v tom čase neriešena dyslexia. Je úžasný manžel a otec. Strasna hlúposť, čo si napísala.
@any_soj a to, ze som napisala ze sa neciti dobre, ako ona sama napisala ze sa citi psychicky velmi zle si prehliadla? Myslis ze je clovek, ktory ma nevyliecene psychicke problemy dobrym prikladom pre dieta? Lebo ja nie popravde. Ale kazdy ma na to svoj nazor teda, tvoj nazor ti neberiem. Za mna by mal byt rodic psychicky vyrovnany, financne zabezpeceny a vzdelany. Autorka nenapisala nic ohladom toho ze by mala nejaku vadu, len sa vyhovorila ze nie je Slovenka. Co si myslim ze nie je pravda, ale budis. 😃 samozrejme ludi s vadami sa to netyka, ti za to nemozu. Logicky. 🤦🏼♀️
@any_soj a to, ze som napisala ze sa neciti dobre, ako ona sama napisala ze sa citi psychicky velmi zle si prehliadla? Myslis ze je clovek, ktory ma nevyliecene psychicke problemy dobrym prikladom pre dieta? Lebo ja nie popravde. Ale kazdy ma na to svoj nazor teda, tvoj nazor ti neberiem. Za mna by mal byt rodic psychicky vyrovnany, financne zabezpeceny a vzdelany. Autorka nenapisala nic ohladom toho ze by mala nejaku vadu, len sa vyhovorila ze nie je Slovenka. Co si myslim ze nie je pravda, ale budis. 😃 samozrejme ludi s vadami sa to netyka, ti za to nemozu. Logicky. 🤦🏼♀️
@mimi013 jeden z mojich rodičov má vážne nevyliecene a neliečené psychické problémy, od môjho detstva. Vo všeličom inom bol pre mňa dobrým vzorom. A moji blízki sú šťastní, že som.