icon

Som v 7. týždni a zvažujeme interrupciu

12. jún 2025

Ahojte moj manzel nechce dieta. Som uz asi v 7 tizdny a uz predca ani ja mam velmy takzu hlavu a psychicki sa citim velmy zle …podla vas mam sa obavat od interrupci? Ak mate nejake skusenosti napiste mi

Strana
z2
stellarstar
12. jún 2025

Koľko máš rokov?

mimi013
12. jún 2025

Nehnevaj sa, ale ked vidim tu strasnu gramatiku a ty sa necitis dobre, tak najlepsou cestou by bola vazne interupcia. Neboli by ste dobrym prikladom dietatu. Nemas sa coho bat, interupcie sa robia denne, lekari vedia co robia.

sszuzu8
12. jún 2025

Po interrupcii už žiadne ďalšie dieťatko mať v živote nemusíš. Je to rutinny zákrok ale vedia ho pekne pohnojit.

sszuzu8
12. jún 2025
@mimi013

Nehnevaj sa, ale ked vidim tu strasnu gramatiku a ty sa necitis dobre, tak najlepsou cestou by bola vazne interupcia. Neboli by ste dobrym prikladom dietatu. Nemas sa coho bat, interupcie sa robia denne, lekari vedia co robia.

@mimi013 musím sa zasmiat. Vedia čo robia.. Hlavne títo mäsiari 🤢

autor
12. jún 2025
@mimi013

@mimi013 na toto absolutne nie som zvedava a neisom z tvojej krajini 💋

vevesh
12. jún 2025

Manzel nechce dieta....aj nieco pre to robil? Toto je take.....co ja viem, nehovoris nic o tom, ze ste financne na tom zle, alebo ine problemy (geneticke ochorenie alebo co ja viem co...). Ja by som len tak na potrat nesla, hlavne v manzelskom zvazku a riesila by som to s chlapom....

kassandra25
12. jún 2025

Ahoj. Nie si z tejto krajiny....., manžel nechce......, my nevieme, ako žijete a kde, čo robíte, či máš nárok na materskú, rodičovskú, a propo, to, že manžel nechce, a môže chcieť o 5 mesiacov a s inou, teba trápiť nemusí, nebuď nato zvedavá, skus sa k nemu postaviť s papulou tak, ako ku jednej prispievatelke si odpísala. Ak si dáš zobrať dieťa, ktoré si chcela, narobíš si tým obrovské zlo do konca života. Preto takýto manžel, ktorého ty máš, nech ti je hore dole, bud si dôležitá ty sama pre seba a keď využívas papulu na druhých, použi ju raz aj na toho svojho manžela. Manžel chce a nechce....., a co on chce a kedy, a ako, to je ti prednejsie a smerodaktné, tvoje dieťa, predpokladám od neho, váhu nemá žiadnu a teba to nezaujíma a pýtaš sa nato nás....... co je také smutné pri tvojej papuli, že by si už mohla vedieť, čo ťa skutočne zaujima

autor
12. jún 2025
@kassandra25

Ahoj. Nie si z tejto krajiny....., manžel nechce......, my nevieme, ako žijete a kde, čo robíte, či máš nárok na materskú, rodičovskú, a propo, to, že manžel nechce, a môže chcieť o 5 mesiacov a s inou, teba trápiť nemusí, nebuď nato zvedavá, skus sa k nemu postaviť s papulou tak, ako ku jednej prispievatelke si odpísala. Ak si dáš zobrať dieťa, ktoré si chcela, narobíš si tým obrovské zlo do konca života. Preto takýto manžel, ktorého ty máš, nech ti je hore dole, bud si dôležitá ty sama pre seba a keď využívas papulu na druhých, použi ju raz aj na toho svojho manžela. Manžel chce a nechce....., a co on chce a kedy, a ako, to je ti prednejsie a smerodaktné, tvoje dieťa, predpokladám od neho, váhu nemá žiadnu a teba to nezaujíma a pýtaš sa nato nás....... co je také smutné pri tvojej papuli, že by si už mohla vedieť, čo ťa skutočne zaujima

@kassandra25 ano robim takze mala bi som narok na matersku a tak dalej … lenze sme natom aj financne zle a tak dalej mna len zaujima ci mozem mat po niake nasledky alebo ako to cele prebieha na sk

autor
12. jún 2025
@stellarstar

Koľko máš rokov?

martinmmartin
12. jún 2025

zeny po interupcii maju normalne dalsie deti nenechaj sa vystrasit. Kopa zien interupciu lutuje a kopa nelutuje. Rozhodni sa sama ako najlepsie vies

autor
12. jún 2025
@martinmmartin

zeny po interupcii maju normalne dalsie deti nenechaj sa vystrasit. Kopa zien interupciu lutuje a kopa nelutuje. Rozhodni sa sama ako najlepsie vies

@martinmmartin dakujem za podporu❤️

sszuzu8
12. jún 2025
@martinmmartin

@martinmmartin udivuje ma ze chlap ide riešiť tieto veci a hovoriť ci žena bude môcť alebo nebude môcť mať deti. Väčšina môže. Niektorým to však pokazia a už deti mať nemôžu. Keď sa tu nedá anonymne tak musím verejne áno bola som na upt a ďalšie deti mať nemôžem. Mam 30 a ostala som s poškodenou maternicou, stačí? Kyretaz som musela podstúpiť 2x pretože prvýkrát to urobili zle a maternica sa mi zapálila aj s tkanivom aj s plodovym vakom (podľa správy). Čiže treba si overiť a až potom hovoriť k tomu. Ze sa 100 ženám nestane nič neznamená ze nemôže sa ani tej jednej ktorá pôjde ako 101.

martinmmartin
12. jún 2025
@sszuzu8

@martinmmartin udivuje ma ze chlap ide riešiť tieto veci a hovoriť ci žena bude môcť alebo nebude môcť mať deti. Väčšina môže. Niektorým to však pokazia a už deti mať nemôžu. Keď sa tu nedá anonymne tak musím verejne áno bola som na upt a ďalšie deti mať nemôžem. Mam 30 a ostala som s poškodenou maternicou, stačí? Kyretaz som musela podstúpiť 2x pretože prvýkrát to urobili zle a maternica sa mi zapálila aj s tkanivom aj s plodovym vakom (podľa správy). Čiže treba si overiť a až potom hovoriť k tomu. Ze sa 100 ženám nestane nič neznamená ze nemôže sa ani tej jednej ktorá pôjde ako 101.

@sszuzu8 To iste plati aj o prechadzani cez cestu. Vsetko ma riziko . Takze sa musime bavit ze kolko presne- ake su statistiky zien co po interupcii ostanu neplodne? Autorka - domaca uloha pre teba, skus zistit aka je tohoto pravdepidobnost. a na zaklade faktov sa rozhodnes tak ako sa rozhodujes ktoru cestu peso prebehnes a ktoru uz nie.

Plus ak by to boli muzi co by rodili deti tak interupciu vybavis non stop na kazdej benzinke

domkakvet
12. jún 2025

Ste manzelia, mas pracu a deti chces mat, tak kedy potom, ak nie teraz.

evcagabi
12. jún 2025

Ja nepochopim nikdy, preco ked niekto nechce dieta, preco sa nechrani. Preco?? Pises, ze nie ste na to financne dobre, tak zase otazka, preco nebola ochrana?? Preco? Komunikovali ste vobec ohladom deti? Vies, aj jednoduchsi ludia by si mali dopredu vykomunikovat zakladne veci. Tak sup do toho. Teraz je neskoro riesit, co by malo byt vyriesene pred splodenim tak sup komunikovat ohladom dosledkov.

lili763
12. jún 2025

Su aj ine moznosti mozes dat dieta na adopciu, ak ho nechces

cecilia29
12. jún 2025

Obrat sa na poradňu Alexis

https://alexisporadna.sk/

Tam tu poradia, vysvetlia ako to prebieha ale vedia ti poskytnúť aj pomoc

selena_luna
12. jún 2025
@sszuzu8

@sszuzu8 oukey, tak podme sa porozpravat aj o tom, ze tehotensvo je pre matku zivotohrozujuci stav. Tvojimi cislami 100 zien neumrie a 101 ano...
Ano, interupcia moze byt riziko, tehotenstvo vsak tiez. Budme fer.

autor
12. jún 2025
@selena_luna

@sszuzu8 oukey, tak podme sa porozpravat aj o tom, ze tehotensvo je pre matku zivotohrozujuci stav. Tvojimi cislami 100 zien neumrie a 101 ano...
Ano, interupcia moze byt riziko, tehotenstvo vsak tiez. Budme fer.

@selena_luna presne aj ja si to takto mislim len sa bojim ake to je ked ma budu uspavat a take veci som videsena nigdi som to neprezila este

selena_luna
12. jún 2025

Myslim ze je to rozhodnutie na tebe a manzelovi. Chapem ze sa obavas aj interupcie aj tehotenstva. Ako ti radila cecilia, zavolaj do poradne alexis. Vypocuju ta a pomozu. Ony su naozaj odbornicky, vysvetlia ti co budes potrebovat, bez odsudzovania.

lenkakravcova
12. jún 2025

Rozhodni sa ako uvážiš za vhodné, ale po tomto by som sa určite rozviedla.
Ak nie je muž schopný prijať vlastné dieťa, bol by to pre mňa koniec cesty s ním.

nevenka
12. jún 2025
@lenkakravcova

Rozhodni sa ako uvážiš za vhodné, ale po tomto by som sa určite rozviedla.
Ak nie je muž schopný prijať vlastné dieťa, bol by to pre mňa koniec cesty s ním.

@lenkakravcova v tomto s Tebou uplne suhlasim. Pre mojho manzela bola tazke prijat stvrte, tak vnutorne, ale v zivote by ma neposlal ho dat prec.

dudos
12. jún 2025

Otázka znie - a čo ty? Chceš si dieťa nechať? Manžel uviedol aký dôvod interupcie?

larinka552
12. jún 2025

Tu ti budu radit hlavne interrupciu. Je to sice paradoxne ale na mamickovskom portali je vela zastankyn potratov a interrupcia sa ponuka ako najcastejsie a najlahsie riesenie. Ale nenechaj sa tym odradit. Dieta je dar a neprislo k vam nahodou... Ak by si predsa len sla na interrupciu, mohla by si si to vycitat do konca zivota. Cim ale nechcem povedat, ze to bude lahke budes mat na ruziach ustlane 🤷

hylary
12. jún 2025

Z nijakej inej krajiny nie si.. si spoluobčianka, nikde nerobíš a ani robit nebudes, viete len vyciciavat štát.. za interrupciu sa aj platí milá moja, a nie málo..
Kludne sa tu do mňa pustite, napísala som len pravdu.. pozriem na pravopis a vidím koľku bije...

gagik
12. jún 2025
@hylary

Z nijakej inej krajiny nie si.. si spoluobčianka, nikde nerobíš a ani robit nebudes, viete len vyciciavat štát.. za interrupciu sa aj platí milá moja, a nie málo..
Kludne sa tu do mňa pustite, napísala som len pravdu.. pozriem na pravopis a vidím koľku bije...

@hylary plus nema ani manzela ale len aktuálneho druha.

autor
12. jún 2025
@hylary

@hylary ako som napisala toto ma absolutne nezaujima v takomto vstave ….si uplne odpor nepotrebujem taketo kommentare sem lebo su to odveci dakujem ..a ako som uz pisala ano robim

anastazia93
12. jún 2025

Súhlasím s komentármi hore, obrat sa na Alexis zatiaľ a uvidíš.

autor
12. jún 2025
@hylary

@hylary moja zlata viem za vsetko sa plati aj zato ze bi som ti naplula do tvare asi tak si ma nasrala

la_dolce_vita
12. jún 2025
@hylary

@hylary cudzinka isto nebude, ale zasa spoluobcanky nechodia na potrat, rodia hlava nehlava, neriesia nic, max supnu do detskeho domova.

Strana
z2