Špinenie napriek Dupfastonu
Ktore mate skusenosti so spinenim aj napriek bratiu dufpastonu?? pravidelne kazde dva dni som chodila k lekarke,hodnoty pekne stupaju,ale to spinenie ni e anie ustupit,,,raz ho mam, inokedy vobec,,,,, a potom sa zase ukaze,,,hnede spinenie,,nie cerstva krv,,,:((((
@adrrikaa ahoj písala si tu dávnejšie. chcem sa ťa opýtať, že ako dlho si špinila? ja som si našla tiež hnedú krv, dnes mi dr. potvrdil, že bábo žije a aj srdiečko bilo. som 6w+3. ale som doma. vôbec ma neposlal do nemocnice. neviem čo mám robiť. no asi nič, len ležať. mám aj dufaston a jem vela vitamínu C aby sa mi to krvácanie zastavilo.
@balada6 ahoj , ja mám to isté včera večer /priateľ ma robil rukou -ani sex nebo/ som začala krvácať ,a ráno už iba špinenie.
Tak som išla radšej ku gynekologičke tiež mi dala duphaston 2/denne a ascorutin 3/denne inak všetko s bábätkom v poriadku vraj aj veľkosť aj srdiečko Nám bije som v 10+2 odporučila mi kľudový režim ..ty si na PN ,alebo chodíš do práce ?Držím ti palce
@borkavan ahoj...prepáč, nemala som čas tu byť, lebo mám veľa povinností...ja som špinila dva dni, dal mi na to tabletky na vkladanie a prešlo to...brala som ich až do konca prvého trimestra, tiež som neležala, lebo povedal, že je všetko o.k. a srdiečko bilo...teraz som už v 23tt 🙂 tak držím palčeky, nech je všetko o.k.
@adrrikaa aj Nám srdiečko bilo ,o všetko bolo v poriadku ..dúúfam ,že sa to liekmi upraví a bude všetko v poriadku 🙂
Ahojte dievcata, stalo sa vam niekedy, ze sa vam pustila aj krv?...tiez sem tam spinim, som v 7 tt a dnes, ked som bola na vecku, tak som mala krv na papieri...volala som doktorovi a vraj mam uzivat duphaston, vcera mi ho predpisal a kludovy rezim, mam sa ohlasit vo stvrtok...hned som si ten duphaston nasadila, ake su to nervy...☹...
@lucika7682 okamzite by som isla lekarovi !! On vie cez telefon skontrolovat ci je babo v poriadku?? Och, kolka nezodpovednost
no ja som na papieri nemala krv nikdy, len som špinila a videla som to na slipovej vložke...tiež by som hned išla k lekárovi...radšej 3 krát zbytočne, ako raz neskoro...ale mám kamarátku, ktorá špinila 5 týždnov a je všetko v poriadku, takže je to individuálne...a musíš veriť, že je všetko v poriadku a ver, že bude 🙂 držím palce

@lagunasa ja som takto špinila od cca 6 do 9 tt.. boli to hnusné stresy.... držkám pršteky 🙂 🙂