Styk sme mali 8.2.2021. V ktorom som týždni?
Baby poraďte ako vypočítať týždeň. Poslednu ms som mala 12-17.1.2021 ... myslim ze to vyslo ked sme mali styk 8.2. U lekára ešte nič nevidel 5.3 akurát vysokú sliznicu ale vôbec neviem ako vypočítať ktorý týždeň teoreticky by som mohla byť. 3-4? 🙈
ako pisala aj @katulastraka mala by si byt v 9tt (pocita sa to od 1 dna posledneho cyklu = od poslednej menstruacie) v 9tt tehotenstva by uz v 99% pripadov malo byt vidno uz aj srdiecko, jedine ak by si mala extra nepravidelny a dlhy cyklus = ovulacia bola veeeeeelmi neskoro a nie standardne
Dnes by si mala byť 8tt+0, čiže si začala 9ty týždeň. Kedy Ti vyšiel pozitívny test? Mohla si mať posunutu ovulaciu ale či až na toho 8.2. Tak to neviem 😏
Ved prave ze podla vypoctov som cca v 8tt. Ale nevychadza to musel by uz nieco predsa vidiet :/ som obj. O 2t ja len dufam ze nieco uvidi inac neviem... Test mi vyšiel pozitívne 2.3. Potom.dalsie 3ks.. 4.3.2021 pozit. Tak si myslím že ovu mohla byť asi v týždni kedy sme mali styk.. čiže buď posledné januarove ani alebo toho 8.2
Ale je vôbec možné aby som fakt predsa len bola v 8 a on nič nevidel ? 😣
Ja som mala poslednú ms 27.1., u doktorky som bola 5.3., videla iba vacok. Mám prísť koncom budúceho týždňa...
@simka2020 aky mas cyklus pravidelny? ako dlho trva? ak mas pravidelny povedzme 28 dnovy cyklus, tak v tomto tyzdni by uz musel nieco vidiet ak nic nevidel - moze to byt posunutou ovulaciou, lekar ma nekvalitne sono atd. ak nespinis, nemas bolesti tak by to este mohlo byt ono, bral ti krv na zmeranie HCG? ja som bola u lekara v 5tt a bol vacok v 7tt uz aj srdiecko ale kazda mame iny cyklus, nie sme cez kopirak
@petamich práve mám nepravidelny väčšinou 32-33 dni ale je pravda ze sa mi niekedy natiahne aj na 40cize je to také... Mám bolesti ako pri ms úplne.. Mám svetlý vodovy výtok a bolestivé prsia.. až na tie pozitívne testy.. neviem si vysvetliť prečo nič nevidel ešte.. asi to mám celé posunute.. to už ale nezistim asi ale krv mi nebral hneď ma bral na sono
@simka2020 to bude kvôli nepravidelnej. Ja som mala pravidelnú, tak sme si povedali, že je to prvý pokus od posledného tehotenstva (to žiaľ nedopadlo dobre), tak že to nebudeme riešiť. Chceli sme približne vedieť kedy mame šancu a ono to vyšlo. 😅
Ale keby nič z toho, tak by sme išli buď podľa testov, alebo by sme sa poistili - každé 2-3 dni by sme šli na vec. 😂
Teraz pozeram ze prvy test a to negat mi vyšiel 20.2
A odvtedy si si robila nejaký test?
Aha už vidím. Kedy máš ísť zase za ním? Alebo ako ste sa dohodli?
@simka2020 ahoj, chytila má nostalgia pri tych terminoch normalne ☺️ Aby som ta trosku ukludnila, ja mávam tiež cyklus taký cca 35 dňový ... posledná ms mi začala 19.1.2020, sex bol 5.2. a 8.2. (neviem pri ktorom sa to podarilo), 2.3. som mala pozitívny test, potom aj 5.3. u doktorky som bola ešte ten týždeň ale na sone videla len prázdny gestacny váčok, objednala má o 2 týždne, potom tam už bolo bábätko aj bijúce srdiečko a 1.11.2020 sa nám narodila princezná ❤️.. tak verím a držím palce až ti to vide a tie 2 týždne čakania sú úplne nekonečne a na prd ale snaž sa zbytočne nestresovat 🤞😉

@simka2020 to sa rata od prveho dna poslednej menstruacie 🙂 takze si cca v 9 tyzdni...aj ked podla mna uz by malo byt nieco vidiet v tom tyzdni