icon

Styk sme mali 8.2.2021. V ktorom som týždni?

simka2020
9. mar 2021

Baby poraďte ako vypočítať týždeň. Poslednu ms som mala 12-17.1.2021 ... myslim ze to vyslo ked sme mali styk 8.2. U lekára ešte nič nevidel 5.3 akurát vysokú sliznicu ale vôbec neviem ako vypočítať ktorý týždeň teoreticky by som mohla byť. 3-4? 🙈

Strana
z2
katulastraka
9. mar 2021

@simka2020 to sa rata od prveho dna poslednej menstruacie 🙂 takze si cca v 9 tyzdni...aj ked podla mna uz by malo byt nieco vidiet v tom tyzdni

sona96
9. mar 2021

@simka2020 je jedno kedy si mala styk. Tehotenstvo sa počíta, od posledného cyklu, takže ak som dobre počítala, dnes začínaš ôsmi týždeň.

petamich
9. mar 2021

ako pisala aj @katulastraka mala by si byt v 9tt (pocita sa to od 1 dna posledneho cyklu = od poslednej menstruacie) v 9tt tehotenstva by uz v 99% pripadov malo byt vidno uz aj srdiecko, jedine ak by si mala extra nepravidelny a dlhy cyklus = ovulacia bola veeeeeelmi neskoro a nie standardne

ol1234
9. mar 2021

Dnes by si mala byť 8tt+0, čiže si začala 9ty týždeň. Kedy Ti vyšiel pozitívny test? Mohla si mať posunutu ovulaciu ale či až na toho 8.2. Tak to neviem 😏

simka2020
autor
9. mar 2021

Ved prave ze podla vypoctov som cca v 8tt. Ale nevychadza to musel by uz nieco predsa vidiet :/ som obj. O 2t ja len dufam ze nieco uvidi inac neviem... Test mi vyšiel pozitívne 2.3. Potom.dalsie 3ks.. 4.3.2021 pozit. Tak si myslím že ovu mohla byť asi v týždni kedy sme mali styk.. čiže buď posledné januarove ani alebo toho 8.2

simka2020
autor
9. mar 2021

Ale je vôbec možné aby som fakt predsa len bola v 8 a on nič nevidel ? 😣

plzaque
9. mar 2021

@simka2020 ja som mala poslednú menštruáciu 24.1. U doktorky som bola 1.3. a videla už vačok. Na kontrolu mám prísť o 3 týždne.

marpel
9. mar 2021

Ja som mala poslednú ms 27.1., u doktorky som bola 5.3., videla iba vacok. Mám prísť koncom budúceho týždňa...

petamich
9. mar 2021

@simka2020 aky mas cyklus pravidelny? ako dlho trva? ak mas pravidelny povedzme 28 dnovy cyklus, tak v tomto tyzdni by uz musel nieco vidiet ak nic nevidel - moze to byt posunutou ovulaciou, lekar ma nekvalitne sono atd. ak nespinis, nemas bolesti tak by to este mohlo byt ono, bral ti krv na zmeranie HCG? ja som bola u lekara v 5tt a bol vacok v 7tt uz aj srdiecko ale kazda mame iny cyklus, nie sme cez kopirak

simka2020
autor
9. mar 2021

@petamich práve mám nepravidelny väčšinou 32-33 dni ale je pravda ze sa mi niekedy natiahne aj na 40cize je to také... Mám bolesti ako pri ms úplne.. Mám svetlý vodovy výtok a bolestivé prsia.. až na tie pozitívne testy.. neviem si vysvetliť prečo nič nevidel ešte.. asi to mám celé posunute.. to už ale nezistim asi ale krv mi nebral hneď ma bral na sono

simka2020
autor
9. mar 2021

@plzaque

@marpel A ovulky máte odsledovane baby? Super že vám hneď ukázalo aspoň viete na com ste

marpel
9. mar 2021

@simka2020 ja som svoju odsledovanu nemala, skúsili sme to tento mesiac podľa tabuliek a appky v mobile (týždeň okolo plodných dni sme bolo ako veveričky 😅). A keby to nevyšlo, mám nakúpené ovulácie testy - tie sme chceli další mesiac použiť. 😂

simka2020
autor
9. mar 2021

@marpel mne to podľa tej appky nevychádza takmer nikdy asi kvôli nepravidelnej ms mi to tak blbo pocita😁

marpel
9. mar 2021

@simka2020 to bude kvôli nepravidelnej. Ja som mala pravidelnú, tak sme si povedali, že je to prvý pokus od posledného tehotenstva (to žiaľ nedopadlo dobre), tak že to nebudeme riešiť. Chceli sme približne vedieť kedy mame šancu a ono to vyšlo. 😅
Ale keby nič z toho, tak by sme išli buď podľa testov, alebo by sme sa poistili - každé 2-3 dni by sme šli na vec. 😂

simka2020
autor
9. mar 2021

@marpel to je super podľa mňa takto spontánne je to vždy najlepšie bez stresov a väčšie prekvapko aspon 🤗

marpel
9. mar 2021

@simka2020 určite áno 😊... keby sa mala zariadiť ešte raz, kašlem na výpočty a sledovanie sa a pár mesiacov by som šla spôsobom každé 2-3dni. Potom by som sa začala sledovať, riešiť plodne dni a pod.

simka2020
autor
Autor odpoveď zmazal
simka2020
autor
9. mar 2021

@marpel určite len niekomu sa nedarí dlhšie ako nám tak skúša všetko 🙂

simka2020
autor
9. mar 2021

Teraz pozeram ze prvy test a to negat mi vyšiel 20.2

marpel
9. mar 2021

@simka2020 jasne, tie ktoré sa snažia dlhšie to je úplne iný prípad. Ale zo začiatku je zbytočne to hneď siliť a stresovať sa.

marpel
9. mar 2021

A odvtedy si si robila nejaký test?

marpel
9. mar 2021

Aha už vidím. Kedy máš ísť zase za ním? Alebo ako ste sa dohodli?

simka2020
autor
9. mar 2021

@marpel 20.2 som robila prvý ten bol negat. Tak som myslela že pridu ms. Ale neprišli ani po tyzdni zhruba tak ďalši som robila 2.3 bol pozit a potom pre istotu 4.3 ďalšie 3ks a všetky pozit a kazdy inej znacky naschval 😂 a tieto posledné 4 všetko pozit tak nechápem:(

simka2020
autor
9. mar 2021

@marpel o 2t som objednana zas

marpel
9. mar 2021

@simka2020 to mame asi podobný dátum. 😅
Ja idem 18.3.
Vtedy už určite bude vidieť, že sa tam niečo deje. 🙃
Možno už aj srdiečko. ✊

simka2020
autor
9. mar 2021

@marpel dúfam že budeš mať pravdu už nech tam aspoň niečo vidno neistota je strašná. Držím ti palce u lekára nech je všetko v poriadku 🤗

marpel
9. mar 2021

@simka2020 chápem ta, tiež som v neistote, to sú asi všetky ženy kým neporodia. 😅
Aj tebe držím palce, nech sa drobček vyvíja.

julie19
10. mar 2021

@simka2020 ahoj, chytila má nostalgia pri tych terminoch normalne ☺️ Aby som ta trosku ukludnila, ja mávam tiež cyklus taký cca 35 dňový ... posledná ms mi začala 19.1.2020, sex bol 5.2. a 8.2. (neviem pri ktorom sa to podarilo), 2.3. som mala pozitívny test, potom aj 5.3. u doktorky som bola ešte ten týždeň ale na sone videla len prázdny gestacny váčok, objednala má o 2 týždne, potom tam už bolo bábätko aj bijúce srdiečko a 1.11.2020 sa nám narodila princezná ❤️.. tak verím a držím palce až ti to vide a tie 2 týždne čakania sú úplne nekonečne a na prd ale snaž sa zbytočne nestresovat 🤞😉

simka2020
autor
10. mar 2021

@julie19 ďakujem krásne ♥️♥️ sú to podobne dátumy ako mám ja 😂 tak už len sa modliť ďakujem ale za povzbudenie 🙏 a k maličkej gratulujem 🥰

marpel
16. mar 2021

@simka2020 ahoj, ako sa ti darí?

Strana
z2