icon

Tehotenstvo a užívanie Femibionu

ivusinecka026
30. nov 2020

Dobrý večer
Prosím Vás známa sa ma pýtala ci je femibion na udržanie tehotenstva potratila a lekár jej nechce nič predpísať
Ďakujem za skorú odpoveď
Prajem pekný večer

anjelicek26
30. nov 2020

@ivusinecka026 Prvych 8 tyzdnov zije babatko v svojom mikrosvete a nie je napojene na krvny obeh matky. Velmi pochybujem, ze sa cokolvek k nemu dostane alebo existuje nieco, co realne udrzi - chory plod. Prve tyzdne si to priroda riesi sama, aj ked je to cele pre tehotnu zenu krute. Pokial nema zena potvrdene zlu zrazanlivost krvi, infekcie ci ine problemy, je to len na prirode..

terezia323
30. nov 2020

@ivusinecka026 femibion sú len vitamíny. Na “ podporu” tehotenstva je napr. Duphaston, ale nie každý doktor ho predpisuje, lebo je to bohužiaľ tak ako píše
@anjelicek26

petamich
1. dec 2020

@ivusinecka026 jasna odpoved je NIE femibion nesluzi na udrzanie tehotenstva su to "len" vitaminy, mineraly a stopove prvky, ktore su dolezite pri planovani a tehotenstve
ako pisali baby na udrzanie zvyknu predpisat duphaston ak napr. zacne spinenie atd. pri diagnoze habitualnych potratov alebo sklon k potracaniu poslu na vela vysetreni a nasledne nasadzuju liecbu napr. na riedenie krvi, progesteron atd.

kristinastojko
1. dec 2020

Skus kyselinu listovú.. keďže som prvý krát potratila a druhy krát otehotnela tak mi predpísala femibion a neuzivala som ich tak mi predpísala kyselinu listovú.

kiki68
1. dec 2020

Femibion su len vitaminy, jedine co to tam podrzi moze byt kyselina listova. Inak na udrzanie tehu je utrogestan a duphaston. U mna bolo kombi utrogestan, magnezium a femibion.

hennyinnsbruck
1. dec 2020

Femibion sú vitamíny.

Na podporu tehotenstva sa dava Duphaston a pod.
Ale keď je plod chorý nepomôže ani 20 liekov k potratu príde tak ci tak -a to je v poriadku. Telo vie co robí.

Ja som napr brala Duphaston od 3dpo..nepomohlo.... Odišlo to.

marrykem
9. dec 2020

Ahojte chcem sa spýtať podla vás môžem kombinovať duphaston z femibion... Som v prvom trimestri.... A raz som potratila a Hrozne sa bojím..

petamich
9. dec 2020

@marrykem urcite ano, ja mam femibion a utrogestan, jedno druhe nevylucuje, femibion su vitaminy, v tehotenstve je praveze ziadane doplnat minimalne kys. listovu a D3 co su hlavne zlozky femibionu