icon

Tehotenstvo a veľké životné problémy

veronikapl
29. jan 2020

Som v 9 týždni tehotenstva, môj manžel začal byť veľmi zlý, dieťa nechce, najradšej by bol keby som odišla a tu nastáva problém, keďže som momentálne nezamestnaná(dali mi výpoveď kvôli tehotenstvu) a taktiež nemám žiadny iný príjem a musím sa odsťahovať. Aké mám prosím vás možnosti? Boli ste niektorá v takejto situácii?

Strana
z2
stanulienkat
29. jan 2020

@miriam1983 len ja nechapem, ze za tu dobu si clovek nevsimne charakter toho cloveka??? Ved musel byt hovado uz aj predtym.

miriam1983
29. jan 2020

@stanulienkat nebol. Tutu mutu,samozrejme obcas hadky,ale tak kaxdy sa obcas pochyti. Ono v mojom pripade si myslim,ze otocil kvoli tej druhej.

jaskolka
29. jan 2020

@stanulienkat tak keď sú manželia, zrejme logicky to predpokladala, že príde dieťa, možno preto sa nechranila. Reálne a právne ju vyhodiť nemôže, na to je zákon. Debaty, že prečo sa nechranila, už teraz asi nepomôžu.smutne je, že takí debili žijú a myslia si, že sú veľkí chlapi, pritom len zbabelci sú

veronikapl
autor
29. jan 2020

@stanulienkat no v mojom prípade to bolo tak, že on chcel dieťa ja ešte nie, vzhľadom na to, že medzi nami je veľký vekový rozdiel ,to dieťa nebolo plánované o 10 rokov , ale v tejto najbližšej dobe, aby ho stihol vidieť vyrastať, lenže fakt mu preplo a veci sú zrazu inak, s tým ja už bohužiaľ nič neurobím.

stanulienkat
29. jan 2020

@veronikapl drzim palce,nech ti to dobre dopadne. Budes sa tesit z krasneho babatka. Dufam,ze raz tvoj muz pochopi.

cokolada_876
Odpoveď bola odstránená
miriam1983
5. feb 2020

@cokolada_876 na matersku sa nechodi od 4mesiaca.

cokolada_876
Odpoveď bola odstránená
miriam1983
5. feb 2020

@cokolada_876 v 34tt,pripadne v 32tt 🙂 inak moze byt na rizikovom,pn.

cokolada_876
Odpoveď bola odstránená
cokolada_876
Odpoveď bola odstránená
miriam1983
5. feb 2020

@cokolada_876 ked zena tak dlho nemoze,tak ju lekar vypise na pn. Keby nastupila tak skoro,tak by 2 mesiace po porode isla do prace? Kedze materska je 34tyzdnov.

cokolada_876
Odpoveď bola odstránená
miriam1983
5. feb 2020

@cokolada_876 ty kde zijes? Precitaj si odkaz,ktory som ti poslala. Materska trva 34tyzdnov,u osamelej 37tyzdnov,potom zena nastupuje na rodicovsku,ktora trva do 3rokov dietata.

laguna28
6. feb 2020

@petkaaa to sú nemiestne otázky. Dieťa je tu tak načo riešiť či chceli nechceli. Pýta si inú radu a nie aby sme posudzovali čo a ako bolo. Myslím že má dosť trápenia aj bez toho

laguna28
6. feb 2020

@veronikapl žiaľ aj takýto sú chlapi. Ja by som sa skúsila porozpravat s jeho mamou. Aj tak nemáš čo stratiť. Buď ti pomôže alebo ťa odbije, potom aspoň zistíš, aku mal naozaj výchovu. Niekedy sa rodičia hanbia za chovanie svojich potomkov a snažia sa ich chyby napraviť aspoň tak že pomôžu.

veronikapl
autor
6. feb 2020

@laguna28 no bohužiaľ, jeho rodičia už nežijú, takže nemám s kým sa o tom porozprávať z jeho rodiny.

daniela1911
15. mar 2021

@veronikapl ako táto situácia dopadla ?

veronikapl
autor
16. mar 2021

@daniela1911 no bolo to ťažké obdobie celé tehotenstvo som mala horor s tým človekom, ale malý sa narodil aj bol pri pôrode a otočil správanie našťastie ho má rád, ale už to beriem s rezervou všetko...

daniela1911
16. mar 2021

@veronikapl som rada, držím palce! 🍀

Strana
z2