Tehotenstvo alebo mimomatrenicové?
Ahojte maminky som momentálne 4tt tehotenstva podľa dr zatiaľ vidieť gestačný vak o dva týždne kontrola. Krv mi zobraná nebola no ja mám strach je to moje prvé tak sa chcem opýtať či je normálne pichanie vaječníkov a bolesť podbruška. Dosť mám strach z mimomaternicového tehotenstva. Keď videl vak bude aj plod? Či môže byť aj niekde inde umiestnený. Moc sa bojím. Vaječníky by už nemali pichať bolieť, že? Testy sú silné dokonca testovacia čiarka silnejšia. TESTYĎakujem za každú odpoveď moc moc
@danicabbb určite áno 😊
@danicabbb ak ti uz mešká MS tak bemozes byt 4tt... Neries pichanie, co by malo nemalo... Mimomaternicove to nebude, inak by nevidel nic v maternici a testy by slabli... Pokial nemas krvácanie vsetko je OK a treba si pockat na vyssi datum aby sa potvrdilo, ze plod sa vyvíja ako ma... Iba cas, nic viac...
Keby mas mimomaternicove tak nemas vacok,nemas nic.takze sa neboj.ja som bola v 6tyzdni a nic nevidela doktorka len vacek.prisla som o dva tyzdne a bum narastlo to ako pucik😁takze ak sa mozem poradit.prosim nestruj sa uzivaj nasavaj a hlavne davaj si pozor a ber vsetko ok aj tak ty nic neovplyvnis na to sme mi male panie.prajem vsetko dobre
Ked je to v maternici neni to mimomaternicove... Este zazijes vselijake boliestky takze klud... Nestresuj sa uz teraz 😉 nerobi to dobre ani tebe ani bublinke. Vyckaj dalsiu kontrolu Drzim palce a prajem krasne tehulkovanie( a hlavne klud)
A okrem Toho... Nabuduce sa pytaj priamo lekara, ale keby nieco nebolo ok urcite by ti to povedal😊😊😉😉 a ze nic neni vidno je uuuuplne v poriadku.
@hennyinnsbruck ďakujem veľmi pekne si zlatá je to prvé mám obavy
@blontimka Ja som nemala ziadne priznaky. Obcas ma cosi zabolelo,ale brala som to ako sucast tehotenstva. Ani doktori nechapali,ako je mozne,ze mam take vysoke hcg a nic nie je videt a ze to uz neprasklo. Ale nechcem ta tym vobec strasit,u niekoho je vidiet nieco skor,u inej neskor.
@danicabbb chapem ta ze mas obavy aj ja som mala a vela inych zien😊 len stres tomu neprida prave naopak... Co sa ma stat stane sa treba len na dobre veci mysliet 😉😍

@blontimka to si ma vylakala a to ešte nič nevidel? mm mi mešká týždeň a dva dni