icon

Tehotenstvo alebo mimomatrenicové?

danicabbb
3. júl 2018

Ahojte maminky som momentálne 4tt tehotenstva podľa dr zatiaľ vidieť gestačný vak o dva týždne kontrola. Krv mi zobraná nebola no ja mám strach je to moje prvé tak sa chcem opýtať či je normálne pichanie vaječníkov a bolesť podbruška. Dosť mám strach z mimomaternicového tehotenstva. Keď videl vak bude aj plod? Či môže byť aj niekde inde umiestnený. Moc sa bojím. Vaječníky by už nemali pichať bolieť, že? Testy sú silné dokonca testovacia čiarka silnejšia. TESTYĎakujem za každú odpoveď moc moc

danicabbb
autor
3. júl 2018

@blontimka to si ma vylakala a to ešte nič nevidel? mm mi mešká týždeň a dva dni

janulka2811
3. júl 2018

@danicabbb určite áno 😊

danicabbb
autor
3. júl 2018

@blontimka ratas od mm dr od ovulky

blontimka
Autor odpoveď zmazal
danicabbb
autor
3. júl 2018

@blontimka asi a aké máš testy

danicabbb
autor
3. júl 2018

@blontimka a máš nejaké príznaky testy máš silné

blontimka
3. júl 2018

@danicabbb keď je mimomaternicove máš aj testy silné aj priznaky.. .. takže to mi ešte nič nedokaze 🙂
Ani sono.... lebo technika ktory ma môj dr tiež nie je boh vie co 🙂 najlepšie asi hcg merať :

danicabbb
autor
3. júl 2018

@blontimka práveže ja napr. Mám testy veľmi silné nemyslela som to tak, že ty máš mimomaternicove podľa mňa u teba bolo len skoro kedy ideš k dr? Ja sa len bojím že či mne sa ten plod ukáže

danicabbb
autor
3. júl 2018

@blontimka co to už nemalo byť vidieť u mňa

blontimka
3. júl 2018

@danicabbb nikdy ti testy ani priznaky nezaručia zdravé tehotenstvo. To ti teraz nikto nepovie. Chce to len čas... o mesiac už budeš vedieť či dostaneš knižku alebo nie. Držím palce 🙂

danicabbb
autor
3. júl 2018

@blontimka jasné ďakujem držím aj ja tebe napíš potom čo a ako a jasne je to boj celych 9mesiacov

nela6
3. júl 2018

@danicabbb ak ti uz mešká MS tak bemozes byt 4tt... Neries pichanie, co by malo nemalo... Mimomaternicove to nebude, inak by nevidel nic v maternici a testy by slabli... Pokial nemas krvácanie vsetko je OK a treba si pockat na vyssi datum aby sa potvrdilo, ze plod sa vyvíja ako ma... Iba cas, nic viac...

danicabbb
autor
3. júl 2018

@nela6 ďakujem tak to mam od dr takže neviem

danicabbb
autor
3. júl 2018

@tatianaba a kedy sa ti ukazal plod teda babetko

tatianaba
4. júl 2018

@danicabbb Praveze neukazal,bolo to mimomaternicove,vo vajcovode. Ale nevideli ho ani na troch ultrazvukoch traja doktori. Len som mala strasne vysoke hcg. A vraj to bol uz asi aj desiaty tyzden.

lolita555
4. júl 2018

Keby mas mimomaternicove tak nemas vacok,nemas nic.takze sa neboj.ja som bola v 6tyzdni a nic nevidela doktorka len vacek.prisla som o dva tyzdne a bum narastlo to ako pucik😁takze ak sa mozem poradit.prosim nestruj sa uzivaj nasavaj a hlavne davaj si pozor a ber vsetko ok aj tak ty nic neovplyvnis na to sme mi male panie.prajem vsetko dobre

hennyinnsbruck
4. júl 2018

Ked je to v maternici neni to mimomaternicove... Este zazijes vselijake boliestky takze klud... Nestresuj sa uz teraz 😉 nerobi to dobre ani tebe ani bublinke. Vyckaj dalsiu kontrolu Drzim palce a prajem krasne tehulkovanie( a hlavne klud)

hennyinnsbruck
4. júl 2018

A okrem Toho... Nabuduce sa pytaj priamo lekara, ale keby nieco nebolo ok urcite by ti to povedal😊😊😉😉 a ze nic neni vidno je uuuuplne v poriadku.

janynyna
4. júl 2018

@danicabbb nic sa neboj. Urcite vsetko dobre dopadne. Ja som bola 7tt a bolelo ma v podbrusku. Doktor mi povedal,ze ja to tym ze maternica sa roztahuje. Drzim palce

tatianaba
4. júl 2018

@danicabb Presne ako pisu baby. Bolo vidiet gestacny vak,tak to nie je mimomaternicove. Nestresuj sa tym,cim sa nemusis. 🙂 Pri druhom tehotenstve tiez najprv bolo vidno len vak a o tyzden uz aj krpec. Vsetko ma svoj cas. 🙂

nela6
4. júl 2018

@danicabbb az niekedy v 8tt je vidno uz fazuľu a srdiecko;🙂

blontimka
4. júl 2018

@tatianaba A mala si bolesti alebo si krvacala? Ja som 4+6tt a nič tam nemám... Tak sa bojím či nebudem mať mmt

danicabbb
autor
4. júl 2018

@lolita555 ďakujem krásne keby to brucho nebolelo

danicabbb
autor
4. júl 2018

@blontimka mam bolesti aj som si robila test a zdal sa mi slabší nešpiním uvidím do večera

danicabbb
autor
4. júl 2018

@nela6 hej oki len či sa zoho dočkám

danicabbb
autor
4. júl 2018

@tatianaba jasné ďakujem

danicabbb
autor
4. júl 2018

@janynyna ďakujem budem ti potrebovať

danicabbb
autor
4. júl 2018

@hennyinnsbruck ďakujem veľmi pekne si zlatá je to prvé mám obavy

tatianaba
4. júl 2018

@blontimka Ja som nemala ziadne priznaky. Obcas ma cosi zabolelo,ale brala som to ako sucast tehotenstva. Ani doktori nechapali,ako je mozne,ze mam take vysoke hcg a nic nie je videt a ze to uz neprasklo. Ale nechcem ta tym vobec strasit,u niekoho je vidiet nieco skor,u inej neskor.

hennyinnsbruck
4. júl 2018

@danicabbb chapem ta ze mas obavy aj ja som mala a vela inych zien😊 len stres tomu neprida prave naopak... Co sa ma stat stane sa treba len na dobre veci mysliet 😉😍