V 7 týždni tehotenstva nebolo vidieť srdiečko ani mimi
Mile maminky, tehulky...
trapi ma jedna vec, min tyzden som bola u dokiho na UZV, bola som velmi v pomykove ked mi oznamil ze gestacny vak zodpoveda mojemu tt, ale nevidi srdiecko a mimi, vraj je tam tien, mam prist o dva tyzdne. Mate niekto skusenosti???? dakujem
😎
@denulka85 ahoj,mozem sa opytat ako si dopadla s tym sonom?ja som na tom podobne ako ty PM 21.1.,zajtra idem na dalsie sono (9+1 tt)... 7+1tt som mala len prazdny plod. vak 20mm 😒
@denulka85 a este by som ti chcela upresnit to ze gyn. rataju tehotenske tyzdne (tt) od poslednej menstruacie. a az okolo 10-12-teho tyzdna ked sa meria dlzka sije a mimi tak v pripade poterby upravuju povodny porodny termin (podla toho kedy sa plod zacal vyvijat-resp. nie kazda zena musi mat ovulaciu presne v 14 den cyklu)
no a este to ze ked si 9+1 tt to znamna ze si uz v 10tt (tyzdni tehotenstva) 😉
@marcaradko ahoj dakujem ti za podporu ale moj gestacny vacook je uz tyzden stale rovnakej velkosti a stale prazdny a zajtra je najhorsi den v mojom zivote 😔
@denulka85 to mi je velmy luto ☹ ja som bola na sone len raz a to pred tymi dvomi tyzdnami,...takze zajtra sem napisem moj scenar....
@denulka85 no tak dnes som bola na to sono.vsetko bolo tak ako ma byt,podla dr. 🙂
povedal sice ze velkos mimi sedi s terminom menstruacie takmer na milimeter,... no doma som zistila ze mi napisal do knizky 8+1 a aj na monitre som zahliadla 8+1 ked meral mimi.tak teraz nechapem,... no myslim si ze som otehotnela pozdejsie presne o tyzden,ale nechapem preco mi potom povedal ze vsetko to sedi 😒
a CRL-velkost mimi je 16 mm.co dokonca svedci o tom ze by som mala byt v 7+6 😒
@marcaradko nevadi aspon ze je vsetko v poriadku a nech to je az do uspesneho konca 🙂
@marcaradko a kolko dni si mala prazdny vak? a mala si aj zlte teleso? hcg ti merali?
@denulka85 ja som tam bola len 7+1 tt prvy x,podla poslednej menstruacie,vtedy bolo vidno len prazdny plodovy vak bez vsetkeho 20mm.gyn. mi kazal prist o dva tyzdne to som mala byt 9+1 tt,povedal ze vsetko je ok,ukazal mi aj srdiecko,no napisal ze som 8+1 tt dokonca tych 16 mm ma mat mimi 7+6 😒
tebe robili kedy naposledy sono?pozerala som ze menstruaciu si mala tak ako ja 21.1.
Ahojte baby ja som na tom nejako podobne.Dneska som bola prvy krat na sone. Podla ms 6+2tt, ale ovulaciu som mala az na 17 den. Lekar mi na sone nasiel dva gestacne vaky jeden 10x12mm a druhy o nieco mensi, ale boli uplne prazdne. Objednal ma buduci tyzden zase na sono a som teda zvedava, ale strasne sa bojim a som vystrasena :(
@marcaradko no mne naposledy robilo utz vcera v nemocnici ale nieje zatial vidno len vak bez zlteho telesa... ja som ivf tak som trocha inak posledna mrcha bola 21,1 a transfer embrya som mala 9,2
nic mi nepovedal, ze sa mam ukludnit a o tyzden prist na kontrolu, ze pri najlepsom budu dvojicky....Tak by som sa rada tesila, ale stale nejake komplikacie, minuly tyzden som riesila vysku hcg a teraz to ze mam prazdne domceky :( A ty si na tom ako? Ktory tyzden si?
@denulka85 mne vychadzali plodne dni okolo 4.2. no takto to vizerá na neakeho 13.2. 😒
a vcera ked ti robil sono tak ti ten plod. vacok aj narastol,ci je rovnaky ako pred tymi dvomi tyzdnami?
@adka11 ja si myslim ze ty mas zatial uplne normalny priebeh 😉

@ellit mne nie je nic vidiet len tyzden prazdny getacny vacok bez zarodocnych struktir aspon tak mi to hovoril dr. a v care chcu dat vysadit lieky a poslat na kyretaz