icon

V 7 týždni tehotenstva nebolo vidieť srdiečko ani mimi

zuveru
6. mar 2013

Mile maminky, tehulky...
trapi ma jedna vec, min tyzden som bola u dokiho na UZV, bola som velmi v pomykove ked mi oznamil ze gestacny vak zodpoveda mojemu tt, ale nevidi srdiecko a mimi, vraj je tam tien, mam prist o dva tyzdne. Mate niekto skusenosti???? dakujem

denulka85
22. mar 2013

@ellit mne nie je nic vidiet len tyzden prazdny getacny vacok bez zarodocnych struktir aspon tak mi to hovoril dr. a v care chcu dat vysadit lieky a poslat na kyretaz

ooo
22. mar 2013

@denulka85 za to sa nedakuje. kludne napis, ak sa budes potrebovat "vykecat". 🙂 ja som v takychto veciach az do poslednej chvile optimista. ber to tak, ze nic nie je stratene, lebo v 5+5tt je normalne ze je vidiet len gestacny bez babatka a hcg odvtedy krasne stuplo.

denulka85
22. mar 2013

@ooo hej len pm bola 21.1 tak to by som uz cca mala byt 9tt vraj a vklad bol 9.2

ooo
22. mar 2013

@denulka85 hej, to viem, ze by si mala byt viac podla vkladu, ale podla pm by som to ratala len orientacne.

denulka85
22. mar 2013

@ooo tak podla utz by som hadam uz mala byt 6tt lekar mi to uz nehovori lebo prd vidi

ooo
22. mar 2013

@denulka85 uvidis v pondelok. potom daj aj vediet, co vravi na to stupajuce HCG.

denulka85
22. mar 2013

@ooo sam nerozumie co to je vcera ked sme za dr. boli s muzom tak povedal ze to nevyzera dobre ale velmi mala sanca by bola keby hcg uplne stupalo

lucka45
22. mar 2013

😎

ooo
25. mar 2013

@denulka85 daj potom vediet, ako si dnes dopadla. drzim silno palce.

denulka85
25. mar 2013

@ooo dakujem urcite sa ozvem idem az na 8.30

marcaradko
25. mar 2013

@denulka85 ahoj,mozem sa opytat ako si dopadla s tym sonom?ja som na tom podobne ako ty PM 21.1.,zajtra idem na dalsie sono (9+1 tt)... 7+1tt som mala len prazdny plod. vak 20mm 😒

marcaradko
25. mar 2013

@denulka85 a este by som ti chcela upresnit to ze gyn. rataju tehotenske tyzdne (tt) od poslednej menstruacie. a az okolo 10-12-teho tyzdna ked sa meria dlzka sije a mimi tak v pripade poterby upravuju povodny porodny termin (podla toho kedy sa plod zacal vyvijat-resp. nie kazda zena musi mat ovulaciu presne v 14 den cyklu)
no a este to ze ked si 9+1 tt to znamna ze si uz v 10tt (tyzdni tehotenstva) 😉

denulka85
25. mar 2013

@marcaradko ahoj dakujem ti za podporu ale moj gestacny vacook je uz tyzden stale rovnakej velkosti a stale prazdny a zajtra je najhorsi den v mojom zivote 😔

denulka85
25. mar 2013

@ooo takze nic zajtra smer nemocnica 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢

marcaradko
25. mar 2013

@denulka85 to mi je velmy luto ☹ ja som bola na sone len raz a to pred tymi dvomi tyzdnami,...takze zajtra sem napisem moj scenar....

ooo
25. mar 2013

@denulka85 😢 ach. takuto spravu som tu nechcela vidiet. drz sa. ☹ ☹ ☹

denulka85
26. mar 2013

@ooo ahoj dr, primar matuška odmietol kyretaz kym sa hcg zvysuje a nemam bolesti a nekrvacam takze mi budu dalej kntrolovat hcg a uvidi sa vraj by chcel pockat este dva tyzdne takze zas neviem na com som 😖

ooo
26. mar 2013

@denulka85 takze dva tomu este aku taku nadej?

marcaradko
26. mar 2013

@denulka85 no tak dnes som bola na to sono.vsetko bolo tak ako ma byt,podla dr. 🙂
povedal sice ze velkos mimi sedi s terminom menstruacie takmer na milimeter,... no doma som zistila ze mi napisal do knizky 8+1 a aj na monitre som zahliadla 8+1 ked meral mimi.tak teraz nechapem,... no myslim si ze som otehotnela pozdejsie presne o tyzden,ale nechapem preco mi potom povedal ze vsetko to sedi 😒
a CRL-velkost mimi je 16 mm.co dokonca svedci o tom ze by som mala byt v 7+6 😒

denulka85
27. mar 2013

@marcaradko nevadi aspon ze je vsetko v poriadku a nech to je az do uspesneho konca 🙂

denulka85
27. mar 2013

@marcaradko a kolko dni si mala prazdny vak? a mala si aj zlte teleso? hcg ti merali?

marcaradko
27. mar 2013

@denulka85 ja som tam bola len 7+1 tt prvy x,podla poslednej menstruacie,vtedy bolo vidno len prazdny plodovy vak bez vsetkeho 20mm.gyn. mi kazal prist o dva tyzdne to som mala byt 9+1 tt,povedal ze vsetko je ok,ukazal mi aj srdiecko,no napisal ze som 8+1 tt dokonca tych 16 mm ma mat mimi 7+6 😒
tebe robili kedy naposledy sono?pozerala som ze menstruaciu si mala tak ako ja 21.1.

adka11
27. mar 2013

Ahojte baby ja som na tom nejako podobne.Dneska som bola prvy krat na sone. Podla ms 6+2tt, ale ovulaciu som mala az na 17 den. Lekar mi na sone nasiel dva gestacne vaky jeden 10x12mm a druhy o nieco mensi, ale boli uplne prazdne. Objednal ma buduci tyzden zase na sono a som teda zvedava, ale strasne sa bojim a som vystrasena :(

denulka85
27. mar 2013

@marcaradko no mne naposledy robilo utz vcera v nemocnici ale nieje zatial vidno len vak bez zlteho telesa... ja som ivf tak som trocha inak posledna mrcha bola 21,1 a transfer embrya som mala 9,2

denulka85
27. mar 2013

@adka11 tak len klud, ake velke boli vacky? bral ti hcg?

adka11
27. mar 2013

@denulka85 jeden vacok ma velkost 10x12mm a druhy 6x9mm. Posledne hcg co mi brali bolo pred 8 dnami a to bolo 660. CO si o tom myslis? ☹

denulka85
27. mar 2013

@adka11 ja neviem, vsak to mas este len zaciatok a co ti povedal podla vacku aky tt to vyzera ze je?

adka11
27. mar 2013

nic mi nepovedal, ze sa mam ukludnit a o tyzden prist na kontrolu, ze pri najlepsom budu dvojicky....Tak by som sa rada tesila, ale stale nejake komplikacie, minuly tyzden som riesila vysku hcg a teraz to ze mam prazdne domceky :( A ty si na tom ako? Ktory tyzden si?

marcaradko
27. mar 2013

@denulka85 mne vychadzali plodne dni okolo 4.2. no takto to vizerá na neakeho 13.2. 😒
a vcera ked ti robil sono tak ti ten plod. vacok aj narastol,ci je rovnaky ako pred tymi dvomi tyzdnami?

marcaradko
27. mar 2013

@adka11 ja si myslim ze ty mas zatial uplne normalny priebeh 😉