icon

V 7 týždni tehotenstva nebolo vidieť srdiečko ani mimi

zuveru
6. mar 2013

Mile maminky, tehulky...
trapi ma jedna vec, min tyzden som bola u dokiho na UZV, bola som velmi v pomykove ked mi oznamil ze gestacny vak zodpoveda mojemu tt, ale nevidi srdiecko a mimi, vraj je tam tien, mam prist o dva tyzdne. Mate niekto skusenosti???? dakujem

denulka85
28. mar 2013

@marcaradko je taky isty nezvacsuje sa len hcg stupa tebe sa zvacsoval? kolko si ho malôa prazdny?

denulka85
29. mar 2013

@marcaradko ahoj takze vcera mi hcg vysla na 44 129 a vacok sa zvacsil o 3mm takze teraz ma 15x10mm ale stale je prazdny

heidynka
30. mar 2013

Ahojte, nedávno som mala podobný problém :( mala som byť v 9tt, bol tam aj žĺtkový vak, ale bez plodu..tiež ma chceli poslať na kyret, ale odmietla som a nakoniec sa s tým telo vysporiadalo samo :(

denulka85
30. mar 2013

@heidynka AHOJ ako ze vysporiadalo samo? merali ti hcg?

katarinkam
30. mar 2013

@adka11 ja som bola 28.3. tiež na kontrole a povedal že som 5+2tt a tiež bol iba vacok vidieť a že stačí o 3 týždne prist ak sa niečo nezmení. A bol v pohode tak nestresujem, zbytočne si sebe aj krpcovi robiť vrásky. Veď oni sa nám ukážu 🙂 Voľakedy bbolo úplne iné sono, nebolo nič takto vidieť skoro 🙂

heidynka
30. mar 2013

@denulka85 hcg mi nemerali, keďže som mala anembryomolu, tehotenstvo bez plodu...myslela som to tak, že som samovoľne potratila..

denulka85
30. mar 2013

@heidynka ako prisli na to ze anembryomola? mala si spinenie? bolesti?

heidynka
30. mar 2013

@denulka85 nechcem strašiť, veď je mnoho žien, u ktorých nebolo vidno plod a o niekoľko týždňov sa predsa ukázalo malinké, len u mňa to tak nebolo.práveže som nemala žiadne problémy, až ultrazvuk ukázal, že je to bezplodové tehotenstvo, špinenie sa začalo až neskôr.

denulka85
30. mar 2013

@heidynka ja viem ale aj tak sa bojim chvilami citim ze bude dobre a chvilu ze zas zle, uvidime co bude v utorok som zvedava ci sa zvysi hcg primar povedal ze kym sa zvysuje tak do 8tt mam cas no uvidime takze ti si nemusela ist na kyretaz?

heidynka
30. mar 2013

@denulka85 mala som ísť na kyretáž 12.3, odmietla som po dohode s lekárkou, že ešte počkám týždeň a deň na to som potratila, začala som krvácať ..

heidynka
30. mar 2013

@denulka85 držím palce, aby to dobre dopadlo 🙂

denulka85
30. mar 2013

@heidynka dakujem ti moja som strasne zmetene pisu ze este mam cas nemam sa bat nie kazde tehotenstvo je rovnake no uvidime

heidynka
30. mar 2013

viem aké máš pocity, určite to bude dobré ;) máš tehotenské príznaky?

denulka85
30. mar 2013

@heidynka jedine spim cele dni a wc a bradavky na dotyk bolia inak nic asi 😒

heidynka
30. mar 2013

@denulka85 no vidíš, to je super 🙂 ja som nemala žiadne príznaky, ale baba čo som si tu na MK s ňou písala mala rovnaký problém ako ja, ale mala tehotenské príznaky a keď šla na kontrolu, tak už bolo vidno aj malinké

denulka85
30. mar 2013

@heidynka ti si vobec nebola unavena? ja by som vedela cele pobedie spat

heidynka
30. mar 2013

bola som unavená, ale to trvá už dlhšie, mňa zamestnáva dcéra :D , tak som si to nespájala s tehotenstvom

denulka85
1. apr 2013

@heidynka ja som dnes uz spala dva krat 😀 😀 😀 😀 😀

adka11
1. apr 2013

@katarinkam Dakujem ti velmi pekne za podporu, len ja som zo vsetkeho tak strasne vystresovana a mne povedal, ze mam prist o tyzden, cize teraz v stredu, no dufam, ze bude nieco vidiet ☹ Vsetci ma iba stresuju ☹ Ale dakujem ti, ze si napisala a ma podporila....A mala si ovulaciu na 14 den ci neskor? Lebo ja urcite as na nejaky 17 den.

katarinkam
1. apr 2013

@adka11 no neboj bude vidno 🙂 ja som mala OVU asi 14-16 DC neviem presne. A vidíš ja idem až za 3 týždne a ty už teraz budeš mať určite aj krásne foto od dokiho 🙂

heidynka
1. apr 2013

@denulka85 super, to je dobré 🙂 kedy ideš na kontrolu?

denulka85
1. apr 2013

@heidynka no zajtra idem na utz a hcg tak som zvedava ako to dopadne 😉

heidynka
1. apr 2013

@denulka85 držím palce 🙂 napíš potom, ako si dopadla

kiki68
3. máj 2013

Ahoj, ja som dnes bola na sono a brali mi HCG, vysledok HCG neviem,ale ze som v 6TT, ale vidno tam iba gestacny vak s velkostou 12mm. Tak mi povedal,ze o tyzden dalsie sono a odber a uvidime,ci tam uz bude nieco vidiet,alebo z toho nic nebude. Strasne sa bojim,lebo na teste mi vysli dve silne ruzove ciarky,vsetko v poho,prsia o cislo vacsie, citim sa celkom fajn,ale nejak nezapadam do tych tabuliek. Tak sa bojim,ci z toho bude este babo,alebo co...je to strasny pocit. Otehotnela som prirodzene,takze dufam,ze to nebolo len take akoze.

dannka.v
3. máj 2013

ahojte ja som 7+4 tt a tiez mi dava poslednu nadej do pondelka ze ked nebude pocut srdiecko idem na cistenie tak sa bojim a to cakanie je strasne

meggie.sk
3. máj 2013

@dannka.v nejako sa ponáhľa...Počula osm o prípadoch ke´d bolo srdiečko vidieť až v 10tt

dannka.v
8. máj 2013

@meggie.sk no len mne zomrel plod povedal aby som jedla stale vitaminy a po lete skusila tak hadam to vinde a ked som sa ho pytala preco sa to stalo nevedel odpovedat ze medicina a od 5 do 10 je najviac potratov bolo to velmi tazke ale pomaly sa davam do kopy len mam bolesti po cisteny ked nieco robim

denulka85
8. máj 2013

@kiki68 AHOJ A V TOM GESTACNOM VACKU VIDNO ZLTE TELESO? ak ano podlôa mna mas sancu a ked nemas tak neviem ja som bola tak isto teraz v aprili 😢

meggie.sk
8. máj 2013

@dannka.v ja som sice bolesti nemala ale nevravel ti, ze mas odpocivat?

dannka.v
8. máj 2013

vsak ano ved som stale doma zajtra idem svojmu doktorovi tak sa ho opytam