V 7 týždni tehotenstva nebolo vidieť srdiečko ani mimi
Mile maminky, tehulky...
trapi ma jedna vec, min tyzden som bola u dokiho na UZV, bola som velmi v pomykove ked mi oznamil ze gestacny vak zodpoveda mojemu tt, ale nevidi srdiecko a mimi, vraj je tam tien, mam prist o dva tyzdne. Mate niekto skusenosti???? dakujem
@marcaradko ahoj takze vcera mi hcg vysla na 44 129 a vacok sa zvacsil o 3mm takze teraz ma 15x10mm ale stale je prazdny
Ahojte, nedávno som mala podobný problém :( mala som byť v 9tt, bol tam aj žĺtkový vak, ale bez plodu..tiež ma chceli poslať na kyret, ale odmietla som a nakoniec sa s tým telo vysporiadalo samo :(
@adka11 ja som bola 28.3. tiež na kontrole a povedal že som 5+2tt a tiež bol iba vacok vidieť a že stačí o 3 týždne prist ak sa niečo nezmení. A bol v pohode tak nestresujem, zbytočne si sebe aj krpcovi robiť vrásky. Veď oni sa nám ukážu 🙂 Voľakedy bbolo úplne iné sono, nebolo nič takto vidieť skoro 🙂
viem aké máš pocity, určite to bude dobré ;) máš tehotenské príznaky?
bola som unavená, ale to trvá už dlhšie, mňa zamestnáva dcéra :D , tak som si to nespájala s tehotenstvom
@katarinkam Dakujem ti velmi pekne za podporu, len ja som zo vsetkeho tak strasne vystresovana a mne povedal, ze mam prist o tyzden, cize teraz v stredu, no dufam, ze bude nieco vidiet ☹ Vsetci ma iba stresuju ☹ Ale dakujem ti, ze si napisala a ma podporila....A mala si ovulaciu na 14 den ci neskor? Lebo ja urcite as na nejaky 17 den.
@adka11 no neboj bude vidno 🙂 ja som mala OVU asi 14-16 DC neviem presne. A vidíš ja idem až za 3 týždne a ty už teraz budeš mať určite aj krásne foto od dokiho 🙂
Ahoj, ja som dnes bola na sono a brali mi HCG, vysledok HCG neviem,ale ze som v 6TT, ale vidno tam iba gestacny vak s velkostou 12mm. Tak mi povedal,ze o tyzden dalsie sono a odber a uvidime,ci tam uz bude nieco vidiet,alebo z toho nic nebude. Strasne sa bojim,lebo na teste mi vysli dve silne ruzove ciarky,vsetko v poho,prsia o cislo vacsie, citim sa celkom fajn,ale nejak nezapadam do tych tabuliek. Tak sa bojim,ci z toho bude este babo,alebo co...je to strasny pocit. Otehotnela som prirodzene,takze dufam,ze to nebolo len take akoze.
ahojte ja som 7+4 tt a tiez mi dava poslednu nadej do pondelka ze ked nebude pocut srdiecko idem na cistenie tak sa bojim a to cakanie je strasne
@meggie.sk no len mne zomrel plod povedal aby som jedla stale vitaminy a po lete skusila tak hadam to vinde a ked som sa ho pytala preco sa to stalo nevedel odpovedat ze medicina a od 5 do 10 je najviac potratov bolo to velmi tazke ale pomaly sa davam do kopy len mam bolesti po cisteny ked nieco robim
vsak ano ved som stale doma zajtra idem svojmu doktorovi tak sa ho opytam

@marcaradko je taky isty nezvacsuje sa len hcg stupa tebe sa zvacsoval? kolko si ho malôa prazdny?