Ahojte mohli by ste mi pomoct nevyznam sa v Tom v ktorom tyzdy som? Kolko meria?kolko vazi? Dakujem
@petamich ked nad tym premyslam, neviem asi o nikom, kto by sa narodil na presne na termin. Obe moje baby som prenasala a mali miery mali o dost odlisne od tych tabulkovych. To je uplne normalne.
@jeltica ja veru tiez nie 🙂 bud skor alebo neskor - proste sa vypyta alebo nevypyta a pomozu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.Modrý koník ti poradí v každom trimestri.Zisti viac o prvom trimestri.Zisti viac o druhom trimestri.Zisti viac o treťom trimestri.Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@petamich ked nad tym premyslam, neviem asi o nikom, kto by sa narodil na presne na termin. Obe moje baby som prenasala a mali miery mali o dost odlisne od tych tabulkovych. To je uplne normalne.