Výtok v 4 týždni. Mali ste niečo podobné?
ahojte.Viem že veľa vás sa tu možno pýta nato ale rada by som sa opýtala som vola dnes na ultrazvuku a som v 4/5 tyždni tehotná.a mám taký slabulinký hnedý výtok.
chcem sa vás opýtať či ste mali niečo také podobné? stretli ste sa s tým? :( ´Dakujem za odpovede pomožu veľmi.ň
Ja by dom radsej isla na pohotovost teda ak o tom nevie dr.pre niekoho je vytok v poriadku no pre druhu moze znamenat problem.drzim palce
ak ti robili vnútorné sono tak to môže byť z toho...
kazdy *iny* vytok by mal v tehu vidiet lekar..cize ak spinis hnedo, krvavo.tak urcite vyhladaj lekara, môze to byt - ak ta pozeral aj zo spodu aj s toho, môze to byt v case , ked si mala mat menstruaciu, môze to byt zrazeninka, prasknuta zilka ,ale môze to byt aj nieco vaznejsie a ked chces mat istotu, ze si ok, tak urcite nech sa na to pozrie lekar ..môze ti nasadit magnezko,duphaston..ty sa nenamahaj, oddychuj..drz sa
ja som take spinenie mala prve tri mesiace skoro denne, resp. len pri naznaku nejakej zataze.... dostala som nejake lieky na mozne prasknute zilky, uz nepamatam aky... ved zavolaj dr., radsej
Určite by som zavolala gynekologičke.Pri tehotenstve s malým som asi v 13 tt začala po sexe špiniť,ráno som volala gynekologičke a hneď som musela prísť,zakázali nám sex a zistili,že mám vcestnú placentu.V žiadnom prípade v tehu špinenie nepodceňuj !
hlavne nestresuj, na pohotovosti sa v tebe pošpárajú pekne, to by som neriskovala...pokiaľ silno nekrvácaš, tak to je ok...špinenie je normal na začiatku tehu....neviem prečo by mala isť na pohotovosť...vám to úplne šiši...keby si mala potratiť tak sa to stane tak či tak....keby sa to v noci alebo zajtra zhoršilo alebo by si začala silno krvácať tak vtedy utekaj na pohotovosť...špinenie zmizne za 2-3dni....neboj sa....po sviatkoch chod ku doktorke, uvidíš, že ti povie, že to je normal...
aj ja som mala na začiatku hnedý výtok..neviem už kedy presne ale bolo to tuším od 6 do 10t...niekedy v tom rozpätí..trval 3 dni...
ahoj,ja som mala to isté,začala som slabo špiniť,mala som pozitívny test,išla som na sono,tam čierna machuľka,cca 5tt,dali mi Dufaston 4x1tbl denne do konca 12tt a pomohlo,za týždeň na kontrole už bolo srdiečko.držím palce,choď do nemocky pre istotu!
Ja som mala tiež na začiatku tehu, cca tie týždne ako aj ty, hnedý výtok a nebol vždy len slabý, a tiež silné kŕče. Dostala som lieky na posilnenie maternice. Radšej zabehni ku gynekologičke, aby si bola pokojná. 😉

nestretla som sa s tým, ale pokiaľ viem je to normálne pri zahniezďovaní vajíčka - ako "špinenie" a aj počas tehu sa to potom niekedy vyskytne 🙂