Žiadam o veľkú racionálnu /právnu pomoc ohľadne zdedenia dlhov.
Prosím vás, zistila som, že som tehotná. Ešte nemám tehotensku knižku, až niekedy v máji.
PROSIM, NESUDTE SITUÁCIU V ZLOM, CHCEM LEN DOBRO PRE MOJE DIETA , MAM28R. PRETOŽE MA PRIATEĽ MAXIMÁLNE ZRADIL, BAL SA CO BUDE. ALE.....
S PRIATEĽOM sme spolu 3roky, poznáme sa, ale dlhšie.
Pýtam sa jednu vec, absolútne nedal na sebe poznať, že sa zadlzil a veľmi veľa, nie u jedného človeka, stačilo, že podpísal nekalé veci pred rokmi a tie ho dobehli. Súd tak rozhodol. Tusila som, ze mal dlh okolo 10tisic eur, qj uz ma časť vyplatenu, zisťovala som si, čím ďalej tym viac cez kontakty. Ale skoro som odpadla ked som zistila, že mi zatajil dlh o 7x väčší, je rozpísany po členoch rodiny. Nemala som to ako zistiť, pre tento dôvod. Svojej rodine tvrdil, že som tehotná, v čase ked som sama zďaleka netušila.
Rodicia jeho s tym prišli za mnou, že ci určite. Zjavne sa bali koli dlhom. Az skoro o 4 týždne som zistila tehotenstvo. Takže vedel, čo chxe, doslova oplodnit ma, i ked som chcela aby sa chránil, viac x povedal, že ušlo a bola hádka.
Momentálne som ho vyhodila z nájmu nedal mi ani cent, a chcem sa spýtať preto!!!
Žiaľ kôli dlhom aké ma velike a tieto veci.
Ako mam prosím postupovať?? Zradil ma, nechcem, aby dieťa nieslo jeho priezvisko a ZÁROVEŇ SA PYTAM, AK PRIZNÁM OTCOVSTVO, ZE DIEŤA NESIE JEHO DLHY NA CHRBÁTE???? OBÁVAM SA KEBY SI NIECO SPRAVIL, ABY MOJE DIETA NEDOPLATILO.
CELKOVO som zostala na tabletkách, pretože stres mi nepprospel ani babatku, skoro som infarkt dostala . Musím sa šetriť, je to rana medzi lopatky, šok pre mňa.
Naozaj neviem ako ďalej, ako mam postupovať? Aby som nepriniesla seba aj dieťatko "do sraciek" s prepáčením.
Z NÁJMU BUDEME MUSIEŤ ODÍSŤ AJ KED CEZ DLHY SĽÚBIL, ZE NAJOM 450E UTIAHNE, AJ KED ZARABA DOBRE, ALE VŠETKO IDE NA DLHY. BOJIM SA CO BUDE.
PROSIM O VAŠE NAZORY A AKO TO SKUTOČNE JE, KED NEPRIZNÁ OTCA MATKA
DAKUJEM!
Nenechaj sa vydierat. Ani rodinou ani nim. Mysli na seba a na male. Mne sa ex po rozchode vyhrazal ze skoci do Dunaja. Hucal pod balkonom ako ho mam zachranit. Ale nic by sa nezmenilo. Vraj MuSIM iba pockat, kym sa z toho dostane a potom mi da vsetko. Keci! Nic by sa nezmenilo! A ty uz mas to male, upni sa naň a rieš si veci bez neho. ON bolcsebec, ked si tie dlhy nabral a ty budeš teraz, aby sa nale malo raz lepšie!!
@ledgerka oni to uz zistili.... Ze klame a vyhodili ho z domu.... A ktovie ci im priatel nepovedal, ze som potratila, vvysvetlil si to po mojej vete, zw sa vsetko uz vyriešilo. (myslela som ine veci) on to bral ze s tehotenstvom, a viac nic nepýta sa nerieši... Iba fnuka ze tie dlhy uz čoskoro splati😃🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️stale dookola rozprávka
Povedz to hlavne cele svojim doma, kedžecto dieťa chceš a si rozhodnuta, hlavu ti hadam neodtrhnu 🙂
@pieksamaki chcem mat od neho definitívne pokoj..... Ľudia viaceri to vedeli o ňom, neuveriteľna rana pod pás, hanba, ze som to zistila az teraz aj ked, vdaka bohu na začiatku tehotenstva.
Ale prezijem aj tu hanbu, zw tehotná som z toho vyšla. Preto nechcem byvat u mami a tam kde susedia klebetia na dedine, ale v meste u babky.
Je mi všetko jedno, iba chcem mať pokoj...
Ja dokonca i robim znamym 3d mihalnice doma, len teraz je korona, tak to stojí , vedela som si privyrobiť i takto popri práci a nechty.
Prace sa nebojim zase.. V robote sa namakam a doma mam bokovky
@evalin88 moji rodicia nie su najmladší, a tuzia po vnúčatku.... mojho "priateľa" zboznovali. Dokonca pred nimi vravel ze By chcel uz dieta, a namotaval si aj ich. Ked si predstavim ako mojim raznym rodicom tvrdil ze ideme spolu byvat, a ze pohodicka postara sa a uz musel mat vtedy dlhy. Je mi zle..... Naozaj...
Ocino je veriaci, ten by ma zabil skôr za potrat asi
Otazka je, kam dal vsetky tie peniaze? Ak je to gambler tak je to neskutocny kolotoc.. bude brat peniaze este aj tebe a nikdy sa z toho nedostanee,nebudes mat na nic.. utekaj a nepocuvaj ho...
@pieksamaki súhlasím, stale pise presne tie iste vety, narieka. Ako to splati.ruku na srdce.. Kto by splatil dlhy z 1200e.... 55tisic ak isto su to zvyšné dlhy vsetky a zivil minimálne seba.. Za koľko budu splatené??.....
Ach jaj
@miiriaam nie on tie prachy dal tym, u ktorych mal dlhy este dalsie.. Tie splatil..
Tých 22tisic e za roky. A teraz ma UZ len tých vraj... 55tisic. U matky 20tis....otec 10tis.. Babka 15tiss..zobrali na seba a on im to spláca ale babkw viem zw 50e mesacne... Rodicom 113e a 150e.....zvyšok kamos co ho osral na čomsi.. Podpisal debilinu ked si podpisal pôžičku 2000e..ktora sa zamlcala.. Zabudla a uroky aa stupnovali.... Az na tolkoto
Nema sancu to do 50r vyplatit 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
A myslim si ze tie nebankovky nemá vsetky vyplatene a plus ti co mu idu po krku.jak sa snazil vymotat z jedneho... Zadlzil sa u druheho...
Boze
Akoze, uz nemam nato síl, a neskor budem nutena radšej zrusit tuto debatu, keďže uz mi raz tuto stranku videl. A toto čítanie by vedel ze je o nom.
Ale uprimne..
Kedze je v tom, že som potratila pravdepodobne, tiež ma napadlo, zamlcanie tehotenstva. Kedze ma nemá kde stretnúť... V najhoršom prípade.
Pretoze aby nevymyslal cez alkohol a toto všetko.... Uživiť si ho zvladnem aj sama. Tak nebude mat dieta najdrahsie veci, ale zvladneme to....
Neverim tymto jeho kecom..ten kamarat tam kamarat toto hento.. kam isli povodne peniaze? Nemoze sa niekto zadlzit hentak tym ze vyplaca inym... Spravim si dlh 10tis a vyplatim ho z druhych 10tis od druheho...stale mam len 10tis dlh...kam isli povodne peniaze?kupila som si auto?kontajner?nejake cenne papiere? Alebo som ich vyhodila von oknom?... Velke gulove..je to gambler podla mna .. neverim ze zo 70tis vyplacal dlhy tomu tomu.. poznala som takeho a z racionalneho dovodu som ho poslala.. tiez mal dlhy a vsetci mu ublizovali lebo ich pytali a cely bol mimo lebo nevedel uz ako to splatit a topil sa v tom..
@miiriaam nie ne nepochopili sme sa.
On si nepozical 10tisic od jedneho... On si požičiava aj od kolegov po 100e... 300e... A takto.
Uz som to ocekla aj videla spravy... Vtedy od neho. On robil načierno predaje a podobne aj. Normálne aj pre mna nerealne. A ti ludia ho vyuzili... A on v pohode robil ovcu aj stereoidy predavali a tak... Zadlzil sa tak koli zlym podpisom... Ale pravne to bolo v poriadku len on nečítal....
Je mi zle z neho viem ze taky nebol.. Ale vraj chcel viac do herne a kasin,, ma kazaz kedze par x tam bol z tymi gorilami velkymi... Aj som robila v herni to viem ale nikdy nemal ziadne peniaze...
Takto sa dlzil dlho... A nakoniec neplatil nebankovke a je to....
Viete naozaj, aka je to rana do života. Za ten krátky čas, neverím vôbec ľuďom a najmä nie muzom. Som sa zamyslela, zostala som 2x tak nedoverciva..... Ani jeho rodine uz neverím, zato ze ma neupozornili skôr.. Skrz jeho sluby.....
Uplne facka medzi oci...
Ozaj spoľahnúť sa na seba samu alebo nikoho...
Dobre ale na co poziciaval? Ja tomu nejako stale nechapem.. a vies o tom ze peniaze vie utracat a stavkovat aj cez telefon? Stiahnes si aplikaciu tipos a ides.....neviem proste neverim ze on je ta "obet"...takyto ludia vedia velmi dobre klamat a vedia to vsetko napasovat tak,aby to sedelo☺️
Kvoli dlhom a jeho sucasnej situaci chces brat dietatu otca a starych rodicov? Kolko zadlzenych ludi su dobri rodicia. No a co, ze ma dlhy, nieco sa stalo....ok. Si na neho nahnevana, to tiez beriem. Ale skus si dat casovy odstup na premyslenie. Ved sa nemusis rozhodnut dnes a ani zajtra. Skus s nim prerusit kontakt, nadych a vydych a premysli si ako to chces dalej. Aj ked nebudete spolu, moze byt dobry otec. Dieta nebude dedit dlhy, dedicstvo sa da odmietnut ak by len to bol dovod na to, ze nechces aby bol otcom. Ale otazka je ako vysvetlis dietatu, ze preco si nedovolila otcovi aby bol otcom. Povies mu, ze kvoli dlhom?? To je asi slabi dovod.
@miiriaam pretoze vedela som v com bol zapleteny z minulosti, jeden človek sedi v Ilave co s nim behal... Streoidy, za nieco ich kupovať museli a on sprosty, daval nato peniaze, a ked nepredal. Musel vyplatit zisk.... Im gorilam... Ale blbyyy nemas uz co neskor.. A pozical si od jedneho kamosa co poznam aj ja robi, a ten to dal KAMARÁT jeho na zmluvu falošnú a tym si zarobil po 2r na priateľovi 15tisic eur.... Mojho priatela otec je byvaly policajt, zmluva bola riadna len.... Sprostyyy jak tago sa nechal namocit do toho. A ked boli v kasínach, dokazoval si nieco a potreboval tam eura... Ale dostal zákaz.
A on len prežíva... Otec mu dal peniaze na vyplatenie jednej nebankovky, zas hlupy dostal kseft, myslel ze je to vyhodnejsie... Ze ked peniaze na splatku vlozi do kseftu bude mat vyse a vyplati vsetko.... Nemal ani nebankovku ani na nic...
A robil to preto, ze tito muzi s ktorymi sa uz nesmie stykat, tak su za vodou, a su to take väzenske gorili, vsetko z daní kradnu. Moj sa s nimi zaplietol vo fitku.
Jeden z tych grazlov bol aj v tn ze by mu zaplatili 50tisic eur za vrazdu podnitela. Mozno niektori budete vedieť.
A on bol s takymito 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Vo vsetkom klamal. Toto su fakty, a doslova rodokmeň dlhov papierovácky ktore som videla....
Na jeho mieste by som sa davno prizabila
@betulinka1 on zacal piť. Idu mu po krku vymahaci, absolútne sa nevie postarať. Robi si iba dlhy... A 70tisic je malo? Je odomna mladsi...
Jeho rodina, je na noze, hrozi rozvod, lebo jeho otec napadol matku koli tomu ze ziju z mala a ona zobrala dalsich 20tisic na synacika...
Oni sa nezaujímaju, pretože mna videli za 3 roky par razy. Ze oni su neni na rodinne stretka.
Ale varoval ma jeho otec začo mu dakujem.
Ako policajt mi setko ukazal. Ujasnil kde co ma o com vieme
@deti95060810 v tejto korona situácii mi gynekológicka uprimne povedala, bud sa udrzi alebo nie... Ze je momentálne situácia ina.
Tak som si povedala ze to tak ma byť.
Chúďatko moje, a ty nesvojprávna? Urobil sa do teba a ty s tym nič nemôžeš robiť???? Počula si už o Postinore alebo Escapelle? Kto chce kam...
Mala by si efektivne kym sa da postarat sa sama o seba. Bez neho a jeho dlhov. Najst si svoje miesto na byvanie, vybavit veci. Uvadzat ho nemusis, Myslim ze peniaze na alimenty od neho neuvidis. Blbost bola nechraneny sex s takym partnerom. Teraz musis riesit to, aby si Ty mala svoje fungovanie
A prečo si ešte s ním? Preboha...veď si nas*rieš do topánok. A dieťa dediť nemusí, stačí keď sa zriekne dedičstva.
ja osobne si myslim ze tam pomoci nieje ..ak by som bola na tvojom mieste tak ani ho neuvediem ako otca .. odstrihnem sa uplne ..nedokazala by som takemu cloveku uz nikdy verit a nechcela riskovat dalsie dlhy ..
Veď a kvôli čomu ma konkrétne dlhý? Ak je gembler je ine ako keď si dakde pozical prachy a "nie jeho vinou" mu narástli ...
@acrobaleno ale ja s nim už niesom, predsa som to nižšie pisala, vyhodila som ho hneď z nájmu
@hipuska práveže jeho hlúposťou n arastli, stretal sa s ludmi co maju problemy so zakonom dlhodobo, robili veci za ktore mohol ist i on do basy.
Zeny ma asi nechápate, to je cisty podvod. Zmluva ktoru pred vyse 2r podpisal, ked minul svoje uspory, daval ich gorilam, za lepsim kseftom, pozical si od dobrého kamarata 2000r, podpísal zmluvu, ze kolko si požičal a ze v pohode to môže splatiť postupne.
Lenze tieto zmluvy sa krasne daju s falšovat on sprostý to necital a tam bolo ze kazdym polrokom ss navysia úroky, a aha za vyse 2r, na 15tisic eur.
Oni ho využívali na peniaze, ja ho nesudim ale sprostý, im uveril ze ked vyjde kšeft s predajom stereoidov, tak bude vo vacsom balíku. Vravim poznam uz mena tych "goril" sef fitka a jeho tréneri. Jeden uz sedi v base, za podvody a ublíženi na zdravi
Potom chodili do kasin, kde sa opili a prehral vseeetky peniaze, taktiež pozical si z nebankovky nemalé peniaze , tak dostal z čerstvá zakaz vstupu aj do herne...
A popri tom ako zacal dlhy splácať pomohli mu i rodicia, s tymi ludmi sa stretaval nadalej.
Debil s úmyslom ze u nich bude mat tiez tisicky mesacne, (chlapi okolo maju i ine auticka, danovnici).
Chodil s nimi a kedze ich uz poznali na svoje meno, robil dlznosti... Proste.osrali ho a trvalo to vyse 2 r.
A pomahal im i vo fitku ako trener popri praci a samozrejme neplatil ho, načierno bol ved P... Je kamarát. A tu to ma...
Vsetky dlhy sú z nelegálnych činnosti, ale konkrétne nemôžem pisat, tie mena niektore by ste naozaj poznali zo sprav. A jeho otec policajt, to riešil, aby vraj nezabalili aj jeho....
Toto vsetko mi jeho rodina taji, odkedy sa to ustálilo a uz doplaca len na dlhy. Ako vojak chodi samozrejme preč aj na tyzdne, ale vynuchala som aj tak, postupne veci ako sa maju

A rovnako keby mu poviem, že uz som neni tehotna a ze toto cakam s inym s kym som ho napríklad podviedla aj keby mam uz vacsie brucho on je v takom zlom stave zanedbany. Ze by sa ozral a úveril tomu.
Ale asi by to bral ako ulavu, na vyzivne by nemal.