icon

Zvýšená chuť na styk v určitom období

23. apr 2022

Baby ahojte, prepáčte že idem sem s takouto otázkou,ale prosím o radu.Po dlhom snažení a dvoch MA som otehotnela,som v 9 týždni...a od otehotnenia som nemala vôbec chuť na sex,ani nám to nebolo odporúčané.Dnes by som podľa kalendára kebyže nie som tehotná mala ovuláciu....a ja mam taký pocit ako keď som ju mávala....no vlhko,až mokro a chuť na sex obrovská. Baby,je to v tehotenstve normálne?Ja sa bojím že niečo nie je v poriadku...🙄Keďže som už zažila straty,sledujem sa a kontrolujem podvedome každú chvíľu....🙄😞

stanulienkat
23. apr 2022

Je to v tehotenstve normalne...az tak, ze sa manzel bude bat chodit do spalne....😁😁

luccija
23. apr 2022

Uži si to🙂je to normálne hormóny v tehotenstve je všetko viac prekrvene a sex býva vyborny

autor
23. apr 2022

Ďakujem baby za odpoveď,ukludnili ste ma 🌻🙂

pininka1
23. apr 2022

Ano, ja som to mala hlavne v druhom trimestry, muz sa uz zo mna smial.

jaskolka
23. apr 2022

Samozrejme, že je to normálne,su ženy, čo práve v tehotenstve doslova sa zmenia na dračice v sexe 🙂.
Hormóny, prekrvene je všetko oveľa viac, citlivejšie, takže aj orgazmus môžeš dosiahnuť ľahšie
Ak máš bez problémov tehotenstvo a doktor vyslovene to nezakazal z nejakých dôvodov, tak nemáš sa čoho báť a kľudne to s mužom využite.