icon

Aké je to mať 2 synov?

Včera o 15:31

Aké je to mať 2 synov s vekovym rozdielom 5rokov?🤔

Poprosím pocity mamičiek prípadne pozítíva, negatíva.
Ďakujem.

anonym_362896
Včera o 15:35

Mám ale neviem čo konkrétne by si chcela vedieť? Sú to samostatné bytosti, starší sa s mladším pohral asi max do 10-12rokov, potom už nie. Teraz je starší na VŠ mladší na strednej a majú svoje vlastné záujmy aj priateľov aj všetko. Každý osobitne. Vedia, že sú rodina ale nejaký mega blízky vzťah medzi nimi nie je.

dobromila
Včera o 15:40

To, či si budú vďaka alebo napriek tomuto vekovému rozdielu rozumieť záleží od pováh, záujmov, či budú inklinovať k rovnakým, alebo budú absolútne rozdielni...(napr. jeden pohybovo nadaný, živý športovec, extrovert, druhý introvert, skôr umelecky založený...)

anonym_b3ab27
Včera o 15:46

@anonym_autor za mňa lepšie než mať dve dcéry. Tie sú viacej náročné a menej vďačné.

zuzana76
Včera o 15:47

Ja mam rozdiel 3 roky, hrali sa spolu, potom v puberte starsieho bola chvilu pauza a teraz si zase zacinaju rozumiet. Obaja su velmi dobri chlapci, introverti, pozitiva - vynosili saty, nemusela som takmer nic nove kupovat, okrem topanok, hracky mali tiez spolocne, cize kupili sme aj drahsie veci, lebo som vedela, ze budu aj pre mladsieho, negativa - ze som chcela este tretie, vyskusat dievca, ale manzel nechcel, ale chalanov by som nemenila, su fakt uzasni.

kiki68
Včera o 15:52

@anonym_autor ja mam syna 5 a dcera 5 mes, rozdiel 5 rokov, je to ok, nakolko syn pomaha okolo babatka. Zabava ju, je to pre neho ziva babika. Jeho spoluziak ma takto brata, len ten maly ma o mesiac viac ako nasa mala. Smeju sa v skolke, co ich babatka robia a dokazu. Ako realne sa pohraju o rok a pol, aj ked v ramci moznosti. Cize he jedno co mate to druhe

anonym_3972d3
Včera o 15:58

mam v rocniku ziaka, ktory ma 12 surodencov. Je ich 13 a ak sa dobre pamatam chlapcov je 8, Vazne ta zaujima ako je to mat iba dvoch?

ktobytobolpovedal
Včera o 16:10

Najlepsie na svete 😂 my mame rozdiel sice takmer 7 rokov, ale ja som spokojna. Ano, je to niekedy na prasky, ano su to chlapci, tak sa aj hadaju, aj sa pobiju 😂
Neviem co konkretne chces pocut? Momentalne su spolu uz asi hodinu v izbe 🤷‍♀️

sorciera24
Včera o 16:10

@anonym_autor mam 2 synov,majú 16 a 11...a je aj bolo to vždy divoké, sú nezastavitelni, akční, sportovi,majú radi adrenalín, stále v pohybe a stále hladni🙂.....ako mali v noci nikdy nespali, behali,skákali, skriepili sa,ziaden oddych pri nich..... stále sú aktivni, ale sú šikovní, vnimavi,citliví, ....úplne iný vesmír ako dievčenský🙂

pe_mi
Včera o 16:11
@anonym_3972d3

mam v rocniku ziaka, ktory ma 12 surodencov. Je ich 13 a ak sa dobre pamatam chlapcov je 8, Vazne ta zaujima ako je to mat iba dvoch?

@anonym_3972d3
keď je niekto z 13 súrodencov, znamená , že autorka sa už nesmie spýtať, keď ma "iba" dve deti? Čo to je za argument

jesenzima
Včera o 16:27

@anonym_autor jaam síce dcéru a syna, ale dcéra je tak za 3 chalanov 😀 aj čo sa týka správania, povahy, kamarátov, športu atď ... A je to teda dosť super 👍

anonym_8b7a3e
Včera o 17:19
@anonym_b3ab27

@anonym_autor za mňa lepšie než mať dve dcéry. Tie sú viacej náročné a menej vďačné.

@anonym_b3ab27 to mas tento nazor na zaklade coho? Vies o tom, ze to je len tvij nazor a nie vseobecny fakt? Ale pobavila som sa.

ktobytobolpovedal
Včera o 17:21
@anonym_8b7a3e

@anonym_b3ab27 to mas tento nazor na zaklade coho? Vies o tom, ze to je len tvij nazor a nie vseobecny fakt? Ale pobavila som sa.

@anonym_8b7a3e tiez suhlasim, ze blbost. My sme tri sestry a nemyslim si, ze sme nevdacne 😅

anonym_1688c8
Včera o 18:40

Je to jízda😅. Ale nič, čo by jedna mama nezvládla. Síce mám trošku menší vekový rozdiel ale ako sa vedia spolu hrať, tak sa vedia aj hádať.
Každý má iné záujmy, jeden športovec s umeleckou, jemnou dušou a druhý športovec, ktorý potrebuje adrenalín a je to proste drsný chalan - každý má iný šport.

lenka.25
Včera o 18:43
@anonym_b3ab27

@anonym_b3ab27 to si kde čítala prosim ta . Mám dve dcéry , rozdiel 9 rokov a sú parádne parťáčky . Včera staršia zobrala mladšiu do kina , nechcela odo mna ani peniaze , že to jej zaplatí zo svojej brigády , lebo jej to sľúbila , za posledný zápas , ako super hrala . Minimálne 2x do týždňa spolu pozerajú seriál , ktorý si stiahnu . Staršia keď môže , ide na všetky zápasy mladšej , mladšie sa jej zo všetkým zdôveruje a ma ju ako svoj vzor . A vďačne sú až až .
Pre autorku , v okoli mám veľa kamarátok čo majú dvoch synov s rozdielmi od 2 do 10 rokov a je to veľmi individuálne , tak ako pri všetkom . Podľa mna je jedno či máš chlapcov , alebo dievčatá, aj tak je to väčšine o povahe každého jednotlivca .

anonym_a04946
Včera o 18:48

Take, ze jeden prejde okolo druheho a bezdovodne ho udrie, aby ho vyprovokoval. Potom druhy prejde okolo prveho a prdne mu do tvare. Jeden chce to, co druhy, druhy to, co prvy. Vsetko musi byt na milimeter rovnake, lebo inak je zle. Bitky a krik na dennom poriadku. Ale zas na druhej strane, aj ked su nonstop v sebe, maju sa radi.

marhulka13
Včera o 19:22
@sorciera24

@anonym_autor mam 2 synov,majú 16 a 11...a je aj bolo to vždy divoké, sú nezastavitelni, akční, sportovi,majú radi adrenalín, stále v pohybe a stále hladni🙂.....ako mali v noci nikdy nespali, behali,skákali, skriepili sa,ziaden oddych pri nich..... stále sú aktivni, ale sú šikovní, vnimavi,citliví, ....úplne iný vesmír ako dievčenský🙂

@sorciera24 to akoby si opísala moje deti, pritom mam chlapca a dievča, no detto to isté. Dcéra je úplne chlapčenský typ , s rovesnickami si nemá čo povedať, len s chlapcami a bratom lieta po vonku a ešte aj futbal hra. Len moji majú 15 a 12. Nerozlucna dvojka zatiaľ.

anonym_b982dc
Včera o 19:40

je to na h...... a este len bude, ked citam tie diskusie na MK, ako nevesty ,,miluju" svokry😨😨😨

maryetta
Včera o 19:48

Neviem ci chces iba to ake je to mat iba chlapcov. Alebo v porovnani s dcerami? Lebo ja som sice vzdy tuzila mat dceru. Ale teda ta moja vysnivana je fakt "horsia" nez synovia dokopy. Od mala bola extremne ziva.

andrejka1974
Včera o 19:51

@anonym_autor ja som mala troch synov v rozmedzí 7 rokov a vermi často to bola sranda , ale vermi zvládla som to , teraz sú už dospeli a dokonca dvaja aj s priateľkami žijú spolu v jednom byte a sú spokojní

ivanakal
Včera o 20:00

Mam dvoch synov, rozdiel 3 roky. Je to perfektne. Zahraju sa spolu, pomozu si, napriek tomu, ze kazdeho bavi nieco ine, vedia robit kompromisy. A co pocuvam z okolia zeny co maju dcery, tak fuu, velmi tazka puberta. Nemenila by som.

terry658
Včera o 20:13

@anonym_autor starší sa už s manším nechce hrať. Má ho rád ale nemajú už spoločné záujmy. Viac si rozumela dcéra so synom, medzi ktorými je 2,5 roka.