Aké je to mať 2 synov?
Aké je to mať 2 synov s vekovym rozdielom 5rokov?🤔
Poprosím pocity mamičiek prípadne pozítíva, negatíva.
Ďakujem.
To, či si budú vďaka alebo napriek tomuto vekovému rozdielu rozumieť záleží od pováh, záujmov, či budú inklinovať k rovnakým, alebo budú absolútne rozdielni...(napr. jeden pohybovo nadaný, živý športovec, extrovert, druhý introvert, skôr umelecky založený...)
@anonym_autor za mňa lepšie než mať dve dcéry. Tie sú viacej náročné a menej vďačné.
Ja mam rozdiel 3 roky, hrali sa spolu, potom v puberte starsieho bola chvilu pauza a teraz si zase zacinaju rozumiet. Obaja su velmi dobri chlapci, introverti, pozitiva - vynosili saty, nemusela som takmer nic nove kupovat, okrem topanok, hracky mali tiez spolocne, cize kupili sme aj drahsie veci, lebo som vedela, ze budu aj pre mladsieho, negativa - ze som chcela este tretie, vyskusat dievca, ale manzel nechcel, ale chalanov by som nemenila, su fakt uzasni.
@anonym_autor ja mam syna 5 a dcera 5 mes, rozdiel 5 rokov, je to ok, nakolko syn pomaha okolo babatka. Zabava ju, je to pre neho ziva babika. Jeho spoluziak ma takto brata, len ten maly ma o mesiac viac ako nasa mala. Smeju sa v skolke, co ich babatka robia a dokazu. Ako realne sa pohraju o rok a pol, aj ked v ramci moznosti. Cize he jedno co mate to druhe
mam v rocniku ziaka, ktory ma 12 surodencov. Je ich 13 a ak sa dobre pamatam chlapcov je 8, Vazne ta zaujima ako je to mat iba dvoch?
Najlepsie na svete 😂 my mame rozdiel sice takmer 7 rokov, ale ja som spokojna. Ano, je to niekedy na prasky, ano su to chlapci, tak sa aj hadaju, aj sa pobiju 😂
Neviem co konkretne chces pocut? Momentalne su spolu uz asi hodinu v izbe 🤷♀️
@anonym_autor mam 2 synov,majú 16 a 11...a je aj bolo to vždy divoké, sú nezastavitelni, akční, sportovi,majú radi adrenalín, stále v pohybe a stále hladni🙂.....ako mali v noci nikdy nespali, behali,skákali, skriepili sa,ziaden oddych pri nich..... stále sú aktivni, ale sú šikovní, vnimavi,citliví, ....úplne iný vesmír ako dievčenský🙂
mam v rocniku ziaka, ktory ma 12 surodencov. Je ich 13 a ak sa dobre pamatam chlapcov je 8, Vazne ta zaujima ako je to mat iba dvoch?
@anonym_3972d3
keď je niekto z 13 súrodencov, znamená , že autorka sa už nesmie spýtať, keď ma "iba" dve deti? Čo to je za argument
@anonym_autor jaam síce dcéru a syna, ale dcéra je tak za 3 chalanov 😀 aj čo sa týka správania, povahy, kamarátov, športu atď ... A je to teda dosť super 👍
@anonym_autor za mňa lepšie než mať dve dcéry. Tie sú viacej náročné a menej vďačné.
@anonym_b3ab27 to mas tento nazor na zaklade coho? Vies o tom, ze to je len tvij nazor a nie vseobecny fakt? Ale pobavila som sa.
@anonym_b3ab27 to mas tento nazor na zaklade coho? Vies o tom, ze to je len tvij nazor a nie vseobecny fakt? Ale pobavila som sa.
@anonym_8b7a3e tiez suhlasim, ze blbost. My sme tri sestry a nemyslim si, ze sme nevdacne 😅
Je to jízda😅. Ale nič, čo by jedna mama nezvládla. Síce mám trošku menší vekový rozdiel ale ako sa vedia spolu hrať, tak sa vedia aj hádať.
Každý má iné záujmy, jeden športovec s umeleckou, jemnou dušou a druhý športovec, ktorý potrebuje adrenalín a je to proste drsný chalan - každý má iný šport.
@anonym_b3ab27 to si kde čítala prosim ta . Mám dve dcéry , rozdiel 9 rokov a sú parádne parťáčky . Včera staršia zobrala mladšiu do kina , nechcela odo mna ani peniaze , že to jej zaplatí zo svojej brigády , lebo jej to sľúbila , za posledný zápas , ako super hrala . Minimálne 2x do týždňa spolu pozerajú seriál , ktorý si stiahnu . Staršia keď môže , ide na všetky zápasy mladšej , mladšie sa jej zo všetkým zdôveruje a ma ju ako svoj vzor . A vďačne sú až až .
Pre autorku , v okoli mám veľa kamarátok čo majú dvoch synov s rozdielmi od 2 do 10 rokov a je to veľmi individuálne , tak ako pri všetkom . Podľa mna je jedno či máš chlapcov , alebo dievčatá, aj tak je to väčšine o povahe každého jednotlivca .
Take, ze jeden prejde okolo druheho a bezdovodne ho udrie, aby ho vyprovokoval. Potom druhy prejde okolo prveho a prdne mu do tvare. Jeden chce to, co druhy, druhy to, co prvy. Vsetko musi byt na milimeter rovnake, lebo inak je zle. Bitky a krik na dennom poriadku. Ale zas na druhej strane, aj ked su nonstop v sebe, maju sa radi.
@anonym_autor mam 2 synov,majú 16 a 11...a je aj bolo to vždy divoké, sú nezastavitelni, akční, sportovi,majú radi adrenalín, stále v pohybe a stále hladni🙂.....ako mali v noci nikdy nespali, behali,skákali, skriepili sa,ziaden oddych pri nich..... stále sú aktivni, ale sú šikovní, vnimavi,citliví, ....úplne iný vesmír ako dievčenský🙂
@sorciera24 to akoby si opísala moje deti, pritom mam chlapca a dievča, no detto to isté. Dcéra je úplne chlapčenský typ , s rovesnickami si nemá čo povedať, len s chlapcami a bratom lieta po vonku a ešte aj futbal hra. Len moji majú 15 a 12. Nerozlucna dvojka zatiaľ.
je to na h...... a este len bude, ked citam tie diskusie na MK, ako nevesty ,,miluju" svokry😨😨😨
Neviem ci chces iba to ake je to mat iba chlapcov. Alebo v porovnani s dcerami? Lebo ja som sice vzdy tuzila mat dceru. Ale teda ta moja vysnivana je fakt "horsia" nez synovia dokopy. Od mala bola extremne ziva.
@anonym_autor ja som mala troch synov v rozmedzí 7 rokov a vermi často to bola sranda , ale vermi zvládla som to , teraz sú už dospeli a dokonca dvaja aj s priateľkami žijú spolu v jednom byte a sú spokojní
Mam dvoch synov, rozdiel 3 roky. Je to perfektne. Zahraju sa spolu, pomozu si, napriek tomu, ze kazdeho bavi nieco ine, vedia robit kompromisy. A co pocuvam z okolia zeny co maju dcery, tak fuu, velmi tazka puberta. Nemenila by som.
@anonym_autor starší sa už s manším nechce hrať. Má ho rád ale nemajú už spoločné záujmy. Viac si rozumela dcéra so synom, medzi ktorými je 2,5 roka.

Mám ale neviem čo konkrétne by si chcela vedieť? Sú to samostatné bytosti, starší sa s mladším pohral asi max do 10-12rokov, potom už nie. Teraz je starší na VŠ mladší na strednej a majú svoje vlastné záujmy aj priateľov aj všetko. Každý osobitne. Vedia, že sú rodina ale nejaký mega blízky vzťah medzi nimi nie je.