icon

Aké máte kočíky?

1. dec 2019

Dilema s kočikom.Neviem si vybrať 😓 aké máte Vy?

Strana
z2
gabrielaaaa
1. dec 2019

Som na tom podobne 😳aj keď mi pošlú ja ho potrebujem vidieť aký je bývame na 4 bez výťahu tak niečo ľahké no neviem 🙃

asia83
1. dec 2019

Jednoznačne treba ísť do predajne a vyskúšať, vidieť, porozprávať sa s predavačkou. Ja mám "poľský tank", ako ho mnohé nazývajú, a som veľmi spokojná. Obrovská vanička, úložný priestor, taška vpredu, hlavne bezúdržbové gélové kolesá. Predtým som mala nafukovacie kolesá, nikdy viac. Defekty, dofukovanie kolies každý deň. Hlavne čokoľvek si vyberiete, preverí až čas.

autor
1. dec 2019

@asia83 hodis foto prosim?

wena
1. dec 2019

Hlavne si zosumarizuj čo od kočíka očakávaš a potrebuješ, aký terén s ním budeš chodiť a aký máte životný štýl. Ja som potrebovala kočík, ktorý je ľahký lebo s ním denne musím zdolať 8 schodov hore dole, je malý lebo máme malý výťah a kufor, hodí sa ku mne lebo som nízka a útla a zároveň má nastaviteľnú rúčku lebo ho tlačí aj 185 cm manžel. Chcela som aby to bol dobrý športový kočík kde sa dá dokúpiť vanička aby som nemusela o rok kupovať ďalší a aby sa mi dizajnovo páčil. Zároveň mi chodíme často do reštaurácií, do mesta na terasy, do nákupného centra takže som chcela kočík malý a úzky čo sa vojde aj do tej najmenšej uličky a dobre a ľahko sa ovláda, bez problémov jednou rukou. Vybrala som si Joolz Hub a je mega super 🙂 ale zároveň ja nepotrebujem aby prešiel bohvieaký zlý terén lebo ním jazdím v meste po relatívne ok chodníkoch (aj keď zvládne samozrejme aj trávu a štrk). Niekto kto býva na Orave a musí jazdiť denne v snehu by si ho zrejme nevybral.

asia83
1. dec 2019

Skúste vyhľadať na internete Dymex Macan.

asia83
1. dec 2019

Respektíve choďte na môj profil, mám ho tam. Aj fotky sú tam.

fishie
1. dec 2019

Treba si stanoviť rozpočet a vlastnosti kočíka, potom hľadať keď tak recenzie a ísť si ho "omakať" do obchodu....po dvoch deťoch a X kočíkoch, odporúčam začať s kocikom 2v1 a k tomu overenú značku vajíčka (Cybex, maxi cosi, Be Safe..) vo vajíčku low cost-ovych značiek by som dieťa nevozila ani na 5 min, čo som videla, sú slabo polstrovane, deti sú v nich zalomene, pretože nie sú vhodné ergonomicky tvarované. Verte, že cca v roku už budete poškuľovať po dalsom (čisto športový, resp. buggy)

777januska777
1. dec 2019

Ja som si vyberala cez bazár, lacný (130 eur), musel sa zmestiť do auta a všetky časti sa musia dať prať 😀 je pravda, že je mimo sezónu (takže nevyzerá moderne ako všetky kočíky teraz). Bývame na 3 poschodí bez výťahu, takže kočík zostával v pivnici pekne zabalený. Prešla som s ním kilometre (každý deň som dala rýchlou chôdzou, tak 10km). V zime som ho tiež v pohode zvládala vytlačiť cez snehové záveje. Jediné čo sa na ňom pokazilo boli malé ložiská, ktoré manžel s prehľadom opravil za pár centov a tento kočík ešte plánujem využívať aj pri ďalších deťoch, keďže stále vyzerá ako nový 😀 no možno to nie je to čo si chcela počuť, iba som ti mojím príspevkom chcela povedať, že to tak vážne neber a nestresuj sa aký kočík kúpiš, veď to je len kočík v ktorom dieťa bude tak do 2 rokov 😀

asia83
1. dec 2019

Už sa nevyrábajú s nafukovacími kolesami, mali by si to tu aktualizovať.

pralinka86
1. dec 2019

Mozno napis aj tu do poradne.. ako píšu baby, treba zvážiť teren, podmienky, kedy sa narodi dieťa, cenu a potom sa ľahšie vyberá.. lebo je to hrozné, strašne veľa na výber

majamat
1. dec 2019

@asia83 ako nevyrabaju? este som o tom nepocula. prar dni dozadu sme boli so sestrou v predajni a tm mali aj nafukovacie.

asia83
1. dec 2019

@majamat Mne vraveli, že už končia s nafukovacími. Tak možno ešte dopredávajú. Je mi to jedno, ja som trvala na plných kolesách. Dobre som urobila.

majamat
1. dec 2019

@asia83 ja tiez nafukovacie nepreferujem. viem ake to moze byt problematicke niekedy uz pri lahkom zmaknuti kolesa. aj sestre som neodporucila tie nafukovacie. no toto je pre mna zaujimava info., asi vedia preco s tym koncia.

siska53
1. dec 2019

Ako pisu mnohe tu, idealne stanovit si, ake kriteria mas na kocik a ist si ho aj popozerat osobne. Ja som este ani tehotna nebola a vedela som, aky chcem, krátko po otehotnení som.uz realne aj pozerala, sla do predajne, videla nazivo, vzala katalog a vlatne..v 4.m.som uz presne vedela, ktory to bude. A mala som nafukovacie kolesa, ktore tu niektore zaznavaju, ale ja som odvozila dve deti, defekt sme mali raz pri 2.dietati , aj to ja som o nom.nevedela.. dofukoval tak 1 do roka..
Lenze..ty potrebuješ lahky kociar, mne to bolo jedno, ja som potrebovala dobrej kvality a aby zodpovedal mojim potrebam - do vsetkych terenov a pouzitelny aj pri vacsom dietati, s velkym nakupnym kosikom. Tiez som mala a mu vysoky..vytah maly..takze som mala ine priority, ako ty.. my ru mamr rozbite chodniky a preto male kolesa a neperujuci kociar by som nechcela.

janulla77
1. dec 2019

@gabrielaaaa ahoj no aspoň som nieje sama čo je tehotná a je bez výťahu ja bývam na 3 poschodí a som zvedavá ako budem vláčiť malé Mimi aj ja by som potrebovala dačo malé a ľahké ale bohužiaľ nič také som nezohnala 😔 a ak áno ak sa mi čo pozdávalo tak nehorázne peniaze za to chceli....

gabrielaaaa
1. dec 2019

@janulla77 my sme videli I BEBE ľahučký pekný ale vraj je to poľsky a že neni dobrý no ja som videla podobne konštrukcie a znahody to vyzerá fakt dobre 😬takze ak iný nenájdeme tak vezmeme aj ten cca500€🤦🏼‍♀️

gabrielaaaa
1. dec 2019

@janulla77 ja som len v 23 týždni ako budem na 4 v 9 mesiaci to neviem😱ved teraz fučim

sisi2212
1. dec 2019

@gabrielaaaa ja idem kupovat easywalker, ten je lahunky, ma len 10kg 😊

sisi2212
1. dec 2019

@janulla77 easywalker je lahunky a mensi a aj sa super sklada, ked clovek potrebuje, ja ho idem kupovat 😊

sisi2212
1. dec 2019

@gabrielaaaa a ten easywalker je holandsky kocik, taky na pohlad jednoduchý, lahunky, ale velmi prakticky, skusala som na predajni aj take ine, ktore sa mi pacili a naozaj po odskúšani som sa rozhodla pre neho, je pre maminku aj fajn, vela výhod v tej prakticnosti 😊

gabrielaaaa
2. dec 2019

@sisi2212 kuknem ho😘

janulla77
2. dec 2019

@gabrielaaaa 23tt tak si to ešte užij ja už 36tt a chodím do bytu aj 5minut aj viac😆😆😆 každé Odpočívadlo je moje ... No ja si musím pokúkať mám jeden kociarik je aké poľský no ale je ťažší apsolutne ma to nenapadlo že ako budem nosiť aj Mimi aj napr. Nákup a muž je dokonca na tyzdnovkach 🤦😔 bude to zaujímavé... Aspoň keby neake ľahké vajíčko alebo čo...

gabrielaaaa
2. dec 2019

@janulla77 no je to strašne ja si vravím že ako to ja dám a tak a čo majú povedať take čo majú tri alebo viac😬😬😀takze uvidíme no🙂

pralinka86
2. dec 2019

@janulla77 my mame zopa move, ale este caka na prve pouzitie.. Celkom lahky, dobre sa ovlada, mensie rozmery, ale nastastie mame vytah, aj keď je maly, no zmestime ho tam 🙂

janulla77
2. dec 2019

@pralinka86 a to je 2-3 kombinácia ... Ja by som aspoň vajko ľahké uvítala bo to je des tie schody.... A čo nám kočík to je také ťažšie to vajko to keby som chcela aj nákup tak na dva krát asi by som musela vynášať 🙂

pralinka86
2. dec 2019

@janulla77 vajicka tam pasuju viaceré, tak si vieš vybrať ake chces.. inak sa to predava ako sportovy kocik s možnosťou dokupenia vaničky.
Naj je ist do predajne a si vyskúšať tie kočíky, hlavne ked budes prenasat ho

sisi2212
2. dec 2019

@janulla77 inak ten easy walker harvey2, tiez je to dvoj kombinácia, vanička velka + sportova cast, a sedacka do neho pasuje maxi cosi znacka vraj najlepšie nam povedali a teraz je ešte nejaka akcia, ze fusak za 1 cent ku kočíku, to v obchode predeti .... tak zvazujem, či kupim teraz alebo až po novom roku, som tiež 23 tyzden teraz, len teda sa bojim, aby som zbytočne skoro nekupila, nema sa vraj

janulla77
2. dec 2019

@sisi2212 no to áno to som aj ja bola na toto zasadova niektoré žienky kupujú už ako im Dr potvrdia že sú tehotné... Ja som si kočík kupovala koncom 7mesiaca samozrejme musí človek neako začať kupovať bo potom je toho veľa a stojí to veľa peňazí.... Ale že od toho 7 sa môže kupovať ten posledny trimester... Ale zas keď človek niečo kupi nič sa nestane to sú len poverí. Treba sa tešiť tiež človek nevie kedy to na tú ženu príde....

sisi2212
2. dec 2019

@janulla77 tak určite keby kupim, dala by som ho ešte k rodičom alebo tak, aby som ho nemala doma, ale tak začiatkom ďalšieho roka asi kupim

janulla77
2. dec 2019

@sisi2212 ja si myslim že ten kriticke prvé 3mesiace máme za sebou ☺️.. kľudne môžeš kúpiť a schovať ... Ja si pokukam ešte to vajko ľahšie bo vôbec som neuvažovala že ako to budem všetko nosiť 😔

Strana
z2