Anti cytomegalovírus IgM pozitívne
Zistili niektorej z vás počas tehotenstva pozitívne herpetické vírusy? Ako prebiehalo ďalej tehotenstvo? Mne lekárka na infekčnom povedala že to poškodzuje plod. Ďalšie odbery mám za sebou a kontrola o týždeň.
@puskaruka to je super vedieť , mám pocit , ze tu píšu hlavne ženy s tou negatívnou skúsenosťou ako tak čítam… a zistili ti primárny CMV ? Oni ti povedali , ze bude mat nejaké problémy hneď na začiatku alebo po nejakom ultrazvuku? A ešte by som sa chcela opýtať, ci si bola aj na amniocenteze. Veľmi ti ďakujem za odpoved, je to aspon nejaká nádej pre mna

@nikol2906 ozaj ešte k tomu CT a možnej krabici, je tu skupinka ak ešte nevieš prip nie sú už členkou -Kraniosynostóza (je súkromná, ak nenájdeš napíšem babám nech pošlú pozvánku), tiež sme aj na kranio mali podozrenie a absolvovali CT, odporúčam ti v tejto veci kontaktovať Ostravu - doc. Lipina úžasný človek, dr s veľkým D, kranio vie diagnostikovať aj bez CT len pohmatom tak by ste sa mohli vyhnúť tomu CT a hlavne tej narkóze... A čo s tým priberaním ako vás riešia keď tak málo ti pribrala? My sme priberanie mali celkom fajn, ale ešte stále nás sledujú na gastro kvôli pečeni... A inak motoricky ako ste na tom? Predpokladám že tiež asi vojtovka, tak odporúčam pobyt v MT, my sme boli 2x dosť nám to pomohlo