Čo sa deje v druhom trimestri tehotenstva?
verulka tema je na svete tak napis nieco ty mas s tym skusenosti 😵
miriamka super!ja uz sa neviem dockat tych prvych pohybov! 😵
loss pozeram,ze mas novu fotocku!je to fakt neuveritelne,musime sa len o seba aj babenko co najlepsie starat! 🙂
taka vianocna dnes ju zmenim
pohyby su super mna kopka aj teraz je to nadherny pocit
loss a miriamka uz sa tych kopancekov neviem dockat!juj musi to byt nadhera!mesiac?nie az neskor?daky 20 tt?
Num...ja som prvych motylikov citila v 17tt,ale to bolo len slabulinke...a koncom 19tt sme to citili uz tak,ze ked si aj manzel polozil ruku na brusko citil to 😵
jeeej to musi byt krasa!no od sestnasteho budeme obaja pocuvat,ze cuo sa mi to v brusku deje 😵
Num...na zaciatku to bude len taky motylik a budes to len Ty citit...az neskor aj manzel ked si ruku prilozi. 🙂
No to bolo ako keby Si zavrela ruku a v nej Ti motylik trepotal kridielkami...takyto pocit som mala v brusko.
num ja som citila len taky slaby kopancek ja som motyliky nemala alebo som si to neuvedomovala
Ahojte, ja som mala "motylky" od 17tt, teraz uz riadne buntosi a okopava az mi brusko poskakuje.Dnes jsme boli v poradni- konecne som pribrala 3kila- za prve tri a pol mesiaca mi bylo tak zle zo vsetkeho, nevracala som, ale bolo to hnusne- schudla som 8kilo...takze pekne rastie ten nas Kubíček
sandrika:kedy sa chodí na tu "mnam"glukosu?dakujem a pekny den 🙂 🙂 🙂
num7976:urcite si toho vsimnes, je to uplne novy pocit, zvlast, kdyz je to prvni miminko...nemuzu dyl sedet- ani u kompu, bo mi Kubicek nedovoli- kope a zada si prostor
Ja mam dalsiu poradnu 31.1 a vtedy ma hned objednaju na cukor,takze ratam zaciatkom februara.
no to neviem, ale v pondelok som tam bola a ani som nevedela, ze idem na cukor ale ako som tak citala vasu diskusiu, tak ma to trklo, lebo mi kazal vypit glukozu a idem na krv 🙂

miriamka tak to bude daky futbalista! 😀 no moj manzel chce urcite chlapceka,ale ked bude dievcatko,tak bude tiez velmi rad!je to zvlastne,ako sa dokaze z dvoch veciciek stvorit novy zivot,stale tomu nemozem uverit 😵