icon

Dievča alebo chlapec? sono:)

luluncek
5. feb 2019
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
luluncek
autor
5. feb 2019

@ptmt1011 chcem sa spýtať či by vedel niekto podľa sono foto povedať čo to bude?)

pauli_cka
5. feb 2019

@luluncek vygoogli si slova ako "ultrasound girl" alebo "ultrasound boy" je na nete vela foto aj videi,kde to budes vediet porovnať s tvojou fotkou. Po anglicky preto,ze vacsina videi je v anglictine,aspon teda co som ja pozerala 🙂

evaachesa
5. feb 2019

@luluncek gynekolog by mal ;)

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
beky1813
5. feb 2019

Ak tvoj profil neklame, si v 10 tyzdni, to je este skoro vidiet pohlavie

luluncek
autor
5. feb 2019

Som v 13 týždni ...

ptmt1011
Autor odpoveď zmazal
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
luluncek
autor
5. feb 2019

@luluncek už pozerala všade foto sono dievčatá a chlapci ale to moje neviem povedať čo by to mohlo byť )))))

jumaspal
5. feb 2019

@luluncek tak skoro su to len dohady pockaj do 20tt alebo si daj spravit test z krvi 🙂

evittam
5. feb 2019

@luluncek V 13.tt je skoro a ak to nevie tvoj gynekológ tak nie je o čom. A istota je len porod alebo krvné testy,amniocenteza.😉

whatever1
5. feb 2019
sticker
soviatko
5. feb 2019

Z takéhoto sona sa moc v 13.tt nedozvieš. Ja som mala kontrolné v 15.tt, vtedy mi doktor robil aj 3D scan, od hlavičky smerom k nôžkam a na ňom som už krásne videla že to bude chlapček. V 20.tt mi to len potvrdil. Daj tomu pár týždňov čas a pri ďalšej kontrole už dúfam bude možné zistiť, čo nosíš pod srdiečkom ;)

slniecko35
6. feb 2019

@luluncek z tejto fotky to vobec nevidno, ak to lekar nevidel, tak bolo babo proste zle otocene.
Mne pri prvom povedali v 20tt, dovtedy sa nechcela ukazat, pri druhom som to sama zbadala uz v 13tt, proste rozkrocil nozky a pekne sa ukazal. Len trpezlivost, moje obidve babena zase ani za svet nechceli ukazat tvaricku na 3D, sono mi robia kazdy mesiac a nemam ani jednu slusnu fotku tvare.

tehotna85
16. feb 2019

Ja som sa dozvedela az v 27 tyzdni....v 20 tyzdni som bola na 3d a pohlavie zakryval pupocnik potom nozicka....vzdy nieco...az v 27 tyzdni sa ukazala na usg slecna.....ja by som to nechala na dr....

barbora_t
16. feb 2019

No z tejto fotky urcite nevycitas pohlavie...este je skoro,ja som bola v 16tt a doktor si este nebol isty 🙂 tak sa neviem dockat dalsieho sona 🙈

anonym_af5f7e
19. sep 2025