icon

Domotaný týždeň tehotenstva

ladyniki
27. sep 2012

Vždy sa dozviem inú informáci, doktorka mi povedala že som v 13tt to som aj tu písala, ked som bola na kontrole povedala mi že som už 14 no podla tehotenskej knižky a dátumu pôrodu mi vyšlo že som už v 16tt... Koho takto domotali lekári a všetky doklady, ktoré majú?

Strana
z2
ladyniki
autor
2. okt 2012

píše mi že tieto stránky neexistujú.... preto som otvorila túto tému

samantha223
20. nov 2012

ja som otehotnela par dni pred menstruaciou, takze sa termin tazko ratal podla poslednej menstruacie. aj podla velkosti to skresluje, lebo som mala velke deti tak ma vzdy posuvali. Ono to nie je niekedy ako z knizky, presne

kosmacka
13. mar 2013

@ladyniki ahoj, ja som na tom presne tak isto. Podľa mňa im to vypočitávajú zle tie programy čo majú v počítačoch

ladyniki
autor
13. mar 2013

@kosmacka Ahoj, ja som mala termín určený na 9.3. teraz a v nemocnici mi povedali že som dva týždne dozadu teda nie 40tt ale 38tt a potom ma poslali domov s tým že termín mám až 20.3. tak teraz len čakám kedy to príde... 😖

kosmacka
13. mar 2013

@ladyniki tak držíme prstíky aby si to mala čím skôr za sebou 🙂

ladyniki
autor
13. mar 2013

@kosmacka dakujem 🙂

bambinka123
7. apr 2013

ahojte baby, ja mam napr. posun 4.tt, podla PM- som 21.tt. a podla USG-17.tt , tie dni sa mi tam pohybuju, lebo nase drobatko sa skryva a nechce sa dat dostatocne premerat..... ten posun moze nastat presne tym, ze sa drobca nepodari dostatocne zmerat... verim, ze ladyniki je uz hrdou mamickou 🙂

Strana
z2