icon

Dorastie črta tváre bábätka počas vývoja?

dasa1996
29. dec 2024

Dobrý deň,

Doktor spravil v 24 tt. 4D sono bábätka. Zdá sa nám, že sánka nie je dostatočne vyvinutá oproti zvyšku tváričky. Lekár tvrdi, že podľa neho to je v poriadku. Myslíte, že sánka ešte dorastie, resp. máte prosím niektorá skúsenost, že bábätko malo menšiu sánku/bradu a potom postupne dorastla aj tá? 🙂 ďakujem ;)

Dorastie črta tváre bábätka počas vývoja?
mamamasama
29. dec 2024

Dieťatko je v tekutine. Mimochodom, vyzerá úplne v poriadku. Nehľadajte problém tam, kde nie je.

pribinak
29. dec 2024

Doktorovi veríš a doverujes menej ako nejakej účtovnícke či predavačke tu na koni?
Myslíš, že oni tomu rozumejú viac ako lekár ktorý sa venuje morfológii plodu?

colsami
29. dec 2024

Vidim ze toto dieta bude cely zivot riadne sledovane rodicom, ked len krivo zmurkne.. 🙄

marianarem
29. dec 2024

@dasa1996 Este aj novorodenec ma vacsinou tu sanku taku vpadnutu a az po par mesiacoch su tam take lepsie neznaky buducej tvare.

laskonka_lasky
29. dec 2024

Úplne super ultrazvuk,keby si videla ultrazvuk môjho syna tak neviem čo by si si myslela..že to snáď ani človek nie je.. 😃 radšej si užívaj tehotensvo,neviem aké dorastanie sánky a brady riešiš😅

lucia13022023
29. dec 2024

Je to v poriadku, ver doktorovi.

mia_von_prag
29. dec 2024

Mňa toto s bradou kedysi vydesilo tiež a to som videla len 2D. Narodil sa uplne nádherný s rozkošnou malou bradou. Tvár sa mu mení stále a to má už 6 rokov.
Neber tu ultrazvukovu podobu uplne vážne a teš sa že je malé zdravé

liv1
29. dec 2024

Anooo aj nas maly to mal a este viditelnejsie, ako by nemal spodnu sanku na tychto foto. A je z neho kraaasny chlapec. Vsetko je ok neboj 😉

dasa1996
autor
30. dec 2024

@liv1 ďakujem za odpoveď 😊

dasa1996
autor
30. dec 2024

@mia_von_prag ďakujem za odpoveď 😊

kiki68
31. dec 2024

Tie zobrazenia su take nie vzdy podarene, nas tiez na 3d vyzeral tak divne. Pritom ked sa narodil tak absolutne sumerna tvar, kamoska, co foti babatka, ze tak krasne dieta este nevidela. Aj teraz ma take sumerne crty, po mne to nema, muz je taky typ 😀🙈 Vobec sa nebojte, bude to krasne babo a normalne vyvinute

betulinka1
31. dec 2024

@dasa1996 aspon vidis tvar. Nam vzdy ukazal len zadok a pinda. Doktor nevedel zmerat ani nosnú prepážku ci co sa tam meria. Lebo mlady muz uz vtedy ukazoval svoju vtipnú povahu.

kiki68
11. feb 2025

Usg neni tak presny, hlavne 3D deformuje, je tam tekutina,nie vzdy to vyzera super tie obrazky. Nas tiez vyzeral divne