icon

Hanbím sa

mimsy
6. apr 2013

Prosím o radu ja viem bude sa vám to zdať trapošina ale ja sa hanbím prdnúť pred mojím mužom,stále utekám na wc,alebo na bakon 😠 Niekedy ma s toho až bolý brucho 🙄

1ceresnova11
6. apr 2013

heh, a chce byt muz pri porode? tam sa ti moze stat, ze aj ine ako "duch" vybehne 😀 😀 😀 😀 ale nie chapem, ze sa hanbis. hmmm a pri sexe sa vam este nestalo, ze vysiel taky podobny zvuk? 😀 😀 😀

kacusik69
6. apr 2013

@linda20111 my tiez casto debatujeme v kupelni/na WC... 😀 najlepsie miesto, nie? 😀 haha...

kacusik69
6. apr 2013

@nadhera moja krstna ma tiez na WC radio, ale skor na sprijemnenie "tronenia" 😀

kacusik69
6. apr 2013

@emakiki 😀 ten dodatok 😀

betuska22
6. apr 2013

noo dobrá otázka 😀 heh to je asi všade... najlepší bol môj tato 😀 zahlasil , zaťko môj ja si nenechám kôli tee udrapiť bok bud si zvykneš alebo nie 😀 a segra je taká istá ta sa nehanbí pred priatelom, ja už to niako ani neriešim, davam si pozor ale ked ujde no čo 😀

linda20111
6. apr 2013

@kacusik69 ano a zvykneme na wc citat akciove letaky a kecame co by trebalo nakupit :D je to najlepsie miesto na rozhovory, lebo viem ze manzel pri tom nezaspi :D :D

cawes
6. apr 2013

tak toto som riesila vo svojom prvom vaznom vztahu. Asi 4 roky mi to trvalo, tiez som vzdy sa schovala alebo odisla atd. Najhorsie bolo cestovanie dlho a nasledne spanie niekde. Po 4 rokoch raz ma strasne rozbolel bruch potrebovala som odvetrat no tak som mu povedala ze mi je jedno co si mysli ale ze ked musim tak musim. No a odvtedy nebol problem. No potom sme sa po 7 rokoch rozisli a v novom vztahu som to nikdy neako extremne neriesila. Jednoducho to patri k zivotu

sirinka
6. apr 2013

@mimsy vsak ked ti je to trapne tak to nerob, co tu vlastne riesis?

A mimochodom, tie co sa obavate tych dlhych ciest autom a podobne, preco nepoviete drahemu, nech vam proste zastavi pri lesiku, ze si odbehnete prdnut, aby ste ho tym neobtazovali... Ved on nie je taky blby, aby si myslel, ze z vas vtaciky hadam vynasaju...

dafy
6. apr 2013

dobrá téma 😀 😀 😀 😀

doliva
6. apr 2013

@sirinka ale mne by už bok vyvalilo ja ich až obdivujem 😉 My nemame s mužom v tomto problem,ako radšej si uľaviť ako potom riešiť pokrutene čreva a neviem čo všetko...

dafy
6. apr 2013

po pol roku chodenia to už v pohode dievčatá vypuštajte von aj pred partnerom 😀 😀 😀 ..si neviem predstaviť ze zijem s niekym v jednej domacnosti robíme všetko spolu a prdkať by som utekala na míle aby ani nahodou to nepočul 😀

slavinka9
6. apr 2013

Ja som si nechtiac uprdla na prvej navsteve u mojho mu za. chodili sme spolu max tak mesiac a rodinka sedela v nedelu na zahradke pod slnecnikom. 😀😀akoze odvtedy ma uz nic neprekvapi😀😀 dlho som zadrziavala a akosi som sa pozaburla

sirinka
6. apr 2013

@doliva vsak ked im to vyhovuje... Ale ok, nikto to nemusi robit za pritomnosti svojho partnera, ale preco sa preboha aj po rokoch tvaria, ze ony nie a radsej maju zdute brucha, ako by sa slusne ospravedlnili a vzdialili si ulavit.

xabri
6. apr 2013

Fakt dobrá téma som sa schuti nasmiala na záver dňa 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Pred manželom problém nemám,ale problém bol v pôrodnici po cisaráku, kde to bolo ,,povinné".Odbehnúť sa nedalo a zadržiavať tiež nie inak hrozili komplikácie.Ešteže spolubývajúce boli po cisaráku tiež a tak sme tento ,,trapas",keď sa to ozývalo spod každej periny na izbe , obrátili na humor a nakoniec sa na tom dobre nasmiali 🙂 🙂 🙂 🙂

anjelicek26
6. apr 2013

Ze aka tema 😀 😀 Saska sa ma pytala, mami a ostatne dievcatka neprdia? Ja jej vravim, ze prdia, ale nerehocu sa z toho tak, ako chalani.... a ona ze tak chcem byt chlapcek radsej, lebo prdenie je sranda 😀 😀 😀 😀

cherry1981
6. apr 2013

@slavinka9 Tak toto sa raz stalo aj mne pred muzom, to sme spolu chodili asi mesiac 😀 😀 😀 Som myslela, ze sa od hamby pod zem prepadnem,este doteraz mi to nezabudne sem tam podotknut 😀 😀 😀 😀 😀

stardust
6. apr 2013

Kto grga a prdi, zdravie si tvrdi 😀

doliva
6. apr 2013

@slavinka9 tak pekne si to napisala tak trošku som sa pozabudla 😀

cherry1981
6. apr 2013

@dafy 😀 😀 Som toho isteho nazoru 😀 😀 😀

slavinka9
6. apr 2013

@cherry1981 ved ja som myslela ze tam uz nikdy nepridem tak sombsa hanbila...ale si predstav ze si to uz nik 😀 to nepamata

slavinka9
6. apr 2013

@doliva 😀 po dobrom obede 😀

mimsy
autor
6. apr 2013

@doliva
@emakiki
@linda20111 ja by som chcela mať vašu guráš a sa tak uvoľniť pred partnerom 😨 a každa čo píše že nie klame alebo zastiera že nemá na to odvahu

stellamaris
6. apr 2013

@dafy ani u nas nechodime prdkat utajene pred partnerom,.....najlepsi je nas syn,7mesiacov,spinka a prdka si veselo 😀 a muz obcas vtipkuje,draha,pocuvaj vevericka a prdne si,este sa zasmejeme 😀 patri to k zivotu.....

doliva
6. apr 2013

@mimsy to si nemysli že sme nekultúrne 😀 ale proste je to normalna ľudská potreba

dafy
6. apr 2013

@stellamaris no jasné aj my sa na tom nasmejeme nevidím v tom nič neetické (pred partnerom).....u nás uz bolo aj také ze v spánku sme si ulavili taku brutálku a ten druhý sa zo spania prelakol až vystrašil že čo sa deje čo to za zvuky 😀 😀 😀 ..proste patrí to k životu a hotovo 😵

doliva
6. apr 2013

@dafy akurát mi rano môj vraví:Láska ja viem že si tehotná a milujem vás ale už prosím nejec fazuľu pred spaním šak nad ránom som vetrať musel 😀

stellamaris
6. apr 2013

@dafy absolutny suhlas 😉 muz sa v noci casto prevali na bok a vydava prdiky ,ze vibruje cela postel 😀 a to strukoviny nejeme vobec,to by bolo rachotu 😀

liana111
6. apr 2013

My sme spolu 7rokov a nejak to neriesime 😀 ked treba tak treba 😀 ked on tak nahlas zanadavam co to pojedol a kes mne uleti tak sa zakazdym rehoce na plno 😀 ved sranda musi byt 😀

dafy
6. apr 2013

ináč ked uz takto o prdkaní 😀 tie hlasné su až niekedy smiešne ,lebo sa daju vytvoriť také zvuky že až som prekvapená 😀 😀 ale aspon nesmrdia,,,,zato tie tiché prdy su zabijáky 😀 tiché ale zákerné smrady 😀

matafen
6. apr 2013

@mimsy Nechapem, preco ti vadi, ze sa hanbis prdnut pred muzom. Alebo mas nazor ako jeden moj spoluziak z VS - ze vztah je vtedy vazny, ked sa uz partneri nehanbia jeden pred druhym prdiet? 😀 Kazdy clovek je iny, ina povaha, ine zasady, naco ist proti sebe? Napr. ja mam tiez odjakziva zabrany prdiet pred kymkolvek, ale nepovazujem to za problem, pretoze to neznasam ani u druhych ludi v mojej pritomnosti. A moj muz takisto. Vzdy sa da niekde odskocit, aspon z dosahu cuchoveho vnimania okolia a zvukove efekty sa daju eliminovat, nemusi to byt rachot ako hrom 🙂 Alebo prdi tvoj muz pred tebou a ty sa mu cches vyrovnat? 😀