icon

Horúčavy a tehotenstvo

moni244
3. júl 2012

Ahojte baby, chcem sa spýtať, ako prežívatie tieto nenormálne horúčavy? Ja som v 12tt a mám strašne nízky tlak. Na kúpalisko sa bojím ísť, ani nie tak kvôli vode, ale kvôli teplotám, tak trpím doma.

Strana
z2
moni244
autor
3. júl 2012

@sante81 hodku a pol? to je super. To poznám mne do spálne a obývačky celý den svieti slnko a je to hrôza. A čo tak že žiarli?

tea333
3. júl 2012

akoze ludia, nedrazdite tymito temami. ja mam v brusku uz druheho augustaka 😀
macat sa vo vode, ventilator, nakupne centra s klimou, menej sa hybat, vylozit nohy..

majcika
3. júl 2012

@moni244 jujjj ale teda v prvom trimestri je to este tak ako tak 😉 tam je este stale predpoklad chudnutia ale neboj ono to prejde a urcite bude lepsie

mahalo
3. júl 2012

som v 36 tt a katastrofa..chodim sa teda kupat na jazero..ale tam dokracat az tak okolo 6tej vecer..dovtedy sa chodim kazdu pol az hodku osprchovat v ladovej vode..fuka na mna ventilator a pijem napoje s kopou kociek ladu..von nevychadzam do vecera..a ked aj vychadzam tak fakt len po tej 6tej ked si idem zaplavat do jazera.

malki
3. júl 2012

Ja mám tiež dosť, rodím až koncom augusta a mám pocit, že už to nevydržím ani teraz. Pracujem síce doma pri počítači, ale neviem obsedieť, v pracovni sa poobede nedá ani dýchať, k tomu deti (ešte len prvý týždeň, čo majú prázdniny a ja mám nervy v kýbli). Takže super. Predtým som rodila v máji a v júni, to leto s bábätkami mi prešlo ani neviem jak. Teraz musím vydržať do konca prázdnin s obrovským bruchom a kopou práce a k tomu žiadna dovolenka nehrozí. Už nech aspoň zaprší.

mia258
3. júl 2012

@atomica87 Ale ja aspoň 2,5litra denne vypijem 😕

lucinocka
3. júl 2012

@moni244 klima klima klima :D v noci regenerovanie vysusenej sliznice, zaslzenych oci a rano zase klima klima..:D

zvedavamt
3. júl 2012

ja mam na plane nie klimu,ale ventilator s ionizatorom vzduchu, to bude zuuzo
paradne nas ochladzuje napoj z mladeho jacmena / aj segre pred rokom pred porodom v Grecku to pomohlo a aj bola v pohode a mala hned dost mlieka/
a hlavne dost tekutin, nechavam si ochladit mätovy čaj s citronom
z potravin osviežuju šalaty a hlavne uhorky, jest viacej cerstvej stravy ako varenej. aj polievka sa da urobit studena
a treba nosit chladne farby - bielu, modru, bledozelena je tes fajn
a relax s nohami na stole 🙂

keyneska
27. dec 2016

Ešte šťastie že si to celé prežila, tie horúčavy a to všetko uffff, strašne ťažké a tá dilema ísť na kupko, neísť... Vidíš TY, takto stupídne tak ako ty teraz reagujes na témy, tebe nikto nereagoval, tak odkiaľ to máš? Po pôrode ti preplo?

Strana
z2