Horúčavy a tehotenstvo
Ahojte baby, chcem sa spýtať, ako prežívatie tieto nenormálne horúčavy? Ja som v 12tt a mám strašne nízky tlak. Na kúpalisko sa bojím ísť, ani nie tak kvôli vode, ale kvôli teplotám, tak trpím doma.
akoze ludia, nedrazdite tymito temami. ja mam v brusku uz druheho augustaka 😀
macat sa vo vode, ventilator, nakupne centra s klimou, menej sa hybat, vylozit nohy..
som v 36 tt a katastrofa..chodim sa teda kupat na jazero..ale tam dokracat az tak okolo 6tej vecer..dovtedy sa chodim kazdu pol az hodku osprchovat v ladovej vode..fuka na mna ventilator a pijem napoje s kopou kociek ladu..von nevychadzam do vecera..a ked aj vychadzam tak fakt len po tej 6tej ked si idem zaplavat do jazera.
Ja mám tiež dosť, rodím až koncom augusta a mám pocit, že už to nevydržím ani teraz. Pracujem síce doma pri počítači, ale neviem obsedieť, v pracovni sa poobede nedá ani dýchať, k tomu deti (ešte len prvý týždeň, čo majú prázdniny a ja mám nervy v kýbli). Takže super. Predtým som rodila v máji a v júni, to leto s bábätkami mi prešlo ani neviem jak. Teraz musím vydržať do konca prázdnin s obrovským bruchom a kopou práce a k tomu žiadna dovolenka nehrozí. Už nech aspoň zaprší.
ja mam na plane nie klimu,ale ventilator s ionizatorom vzduchu, to bude zuuzo
paradne nas ochladzuje napoj z mladeho jacmena / aj segre pred rokom pred porodom v Grecku to pomohlo a aj bola v pohode a mala hned dost mlieka/
a hlavne dost tekutin, nechavam si ochladit mätovy čaj s citronom
z potravin osviežuju šalaty a hlavne uhorky, jest viacej cerstvej stravy ako varenej. aj polievka sa da urobit studena
a treba nosit chladne farby - bielu, modru, bledozelena je tes fajn
a relax s nohami na stole 🙂
Ešte šťastie že si to celé prežila, tie horúčavy a to všetko uffff, strašne ťažké a tá dilema ísť na kupko, neísť... Vidíš TY, takto stupídne tak ako ty teraz reagujes na témy, tebe nikto nereagoval, tak odkiaľ to máš? Po pôrode ti preplo?

@sante81 hodku a pol? to je super. To poznám mne do spálne a obývačky celý den svieti slnko a je to hrôza. A čo tak že žiarli?