Koľko ste pribrali do 22 týždňa?
kolko ste pribrali do 22tyzdna?? 🙂 🙂
ja som v 23tt a pribrala som 8kg 😵
3 kg do 22 tzydna, celkovo 6 alebo 7....bolo to prve tehu a vobec mi nebolo zle
do konca 22. tyzdna som pribrala 3,5 kg...za cele tehu 8 kg...aspon nebolo treba zhadzovat..a jedla som vsetko...
Ja o mesiac termin a zatial je to necelych 5kg.podla utzv ma mala skoro 3kg takze hadan bude vsetko ok 🙂
2kg 🙂
5 kil🙂
@janulap zaaavist pre tie Tvoje 2 kilecka🙂
jsem sice v 19 tydnu,ale zatim jsem jeste nepribrala 🙂 od zacatku do 12 tydne (pokud se nepletu,jsem zhubla 8 kilo) ted uz mam o kilo vic 🙂 ale aj tak mam furt co nosit 😀 🙂
ja tak 20 kil
ahoj tak ja som pribrala 7 kil 😒
Ja mám od prvej poradne po 22.tyzden plus 5 kg
3 kg 🙂
ja som pribrala 15 kg
ja som 26tt a pribrala som 6kg druhe tehotenstvo 🙂
4,5 kg :D
Ja ešte zatial vobec nič a to sme v 20 tt....Ani nevraciame mame zatial,minus 1 kg....
ja som v 24t a mam uz hore 9kil.teraz za poslednych 5tyzdnou nechapem,lebo ani sa neprejedam mi poslo hore 4.5kila hore ☹
ja som v 24tt a mam +7,5 kg 😀 Ale mrnusik je zdravucky,to je najhlavnejsieeeee 😀 😀 😀
Som v 24tt a pribrala som len pol kila:-/ je to ok???malý je v pohodke-zdravý a aj sa správne vyvíja ale ako to tu čítam aj ma panika prepadá:/
...ja zatiaľ 2 kg...a malá mala v 20+3 tt 362g....uvidíme ako to pôjde ďalej...
@barborienulienocka závidím ti to pol kilo wau ... Ja som uz cca v 26 tt a mám zhruba + 8 kg... od toho 22 tt mi to ide akosi rýchlejšie na váhe :D
do 22.tt som nepribrala nič, teraz som 31 tt. a mám + 4 kg. Jem všetko normálne, ale menej hlavne kvôli teplu mi nechutí a aj keď mi chutí, tak proste sa mi nezmestí 😉
ja som 4 najprv schudla a teraz 1 kg pribrala 21tyzden
Ja som pri prvom tehu pribrala 7 Kg pri druhom len 6 a to až do pôrodu myslím pri oboch no teraz som len v 19 tt a už som pribrala 6,5 😲
24tt a 8,55 kila hore, stravujem sa ako predtym,nechapem. pri prvom som mala taketo brucho v 30tt, to bude pekny macek 😀
som v 20. tt a myslim, ze nieco do 3 kg..🙂
ja som 21.tt a tiez tak do 3 - 3,5 kg
Ja som v 22 tt, prve tehu a pribrala som zatial 6 kg. Babatko vazi 463 g.

ja zacinam 23tt a zatial mam 2,5kg navyse, ale v utorok idem do poradne,takze budem vediet potom presne...... 🙂 🙂 🙂