Koľko ste pribrali do 22 týždňa?
kolko ste pribrali do 22tyzdna?? 🙂 🙂
baby, a kolko vazi vase babo v tomto tyzdni? dnes som bola na 3D a moj drobec ma 410 g? je to vela?
@bjanka00 no ved na 3d ti urcite povedali aky ma gastracny aj fetalny vek 🙂 takze vies presne ako si stojite
tabulka na porovnanie, podla ktorej ste v norme
http://www.maminkam.cz/velikost-plodu-v-tehoten...
moje malo v 20 t. 380 g, cize fetalny vek odhadli na +5 dni a je to 1. v pohode, po 2. to je len utz odhad, urcite nesedi uplne presne 🙂
@celasapremenim dakujem 🙂
ja teraz zacinam priberat o 100sest, brusko sa zvacsuje a zvacsuje 🙂
@bjanka00 aj ja :D
som v 21tt a mám 3,5 kg plus a to mi doktor tvrdí, že málo priberám...mne to príde akurát, však ešte to len príde 😉
+7 a do konca tehu +15 🙂
+2kg a celkovo +23 alebo +26 už presne neviem 😉 takže v poho 😀
ja som dnes začala 23tt, pred tehu som mala 55kg a počas prvých 14týždňov, keď mi bývalo hrozne zle (vracala som tak 30x za deň) som schudla na 46kg, teraz mám 49,5kg, takže ja som stále v mínuse, ale bábätko našťastie raste a priberá 🙂
čafte, no to som rada, že som si prečítala vaše príspevky lebo ja som v 21tt a pribrala so +6 a zdalo sa mi to strašne veľa. Ale tu sa to tak nejako hýbe tiež takže je to asi normálne :D
nic
@barbara088 chces sfrustrovat celeho kona? :D:D::D
@sashha sasi, do 22t si pribrala len dve kila a potom si to vytiahla na +23? tak to ja umrem do porodu, som v 25 a pribrala som 10 kg, zle mi nie je vobec a skutocne sa neprejedam, nemam to ani vo zvyku :D:D:D (maleho mi ale odhadli, ze konci 26 tyzden uz)
nie nechcem pri prvych dvoch detom som priberala ako blazon ale pri tretej som do 25tt nic nepribrala este 2kg schudla a za cela tehu som pribrala 7.5kg
@celasapremenim ono, ja som mala bezproblémové supertehotenstvo, pobehovala som hore-dolu ešte ráno pred CS....ibaže, do 25tt sme nevedeli,že som tehu 😉 presne kvôli tomu. Tie 2kg navyše sme pripisovali mojej výpomoci v pekárničke 😀 a mala som normálne menzes a zle mi tiež nebolo...a jedla som normalne,skôr by som povedala,že občas som mala ,,nechutenské,, stavy 😉 mbe hovorili, že určite veľa nepriberuem (mala som 45kg pred tehu) a aha B-) a ani jedna stria 🙂
@sashha ahaa, tak ked si bola taka stihla, tak to je potom uplne normalne, ze si tolko pribrala
co mi je zahadou, ze moze byt aj ms v tehotenstve, to tiez ale nepocujem prvy krat, ktovie ako to prebieha zdravotne vnutri v tele potom 🙂
ja som tiez stihlejsia a nemavam strie ani pri 16kg pribrati v tehotenstve, co sa velmi tesim 🙂 ...pevne verim, ze nad 20 kg nedam, lebo to neviem, co so mnou urobi, take nemam odskusane,... ale mam deti, tak aj preto, aby som bola az do porodu obratna, lebo tazko sa aktivne zije, ked sa clovek riadne nepohybuje 🙂
@barbara088 o takom prirastku hmotnosti mozem iba snivat, velmi pekne, aj ja chcem 🙂)), len to by som musela uz teraz schudnut
@celasapremenim. No mne vraveli prave opak, že keď som do toho 25tt nepribrala, tak velmi veľa ,,nestihnem dohnať,, 😀 mne to bolo jedno, bejby je zdravé doteraz a aj ďalšie tehu si prajem také skvelé 🙂
jedla som iba ovocie z ostatneho mi bolo zle a vela pohybu pri detoch a domacnosti
aj ja mam vela pohybu pri detoch a domacnosti, ale este chodim aj do prace k tomu a jem zeleninu a ovocie, ani to neprehanam, ani ine, vcelku sa stravujem zdravo, ale to ja vzdy, nielen teraz
🙂 myslim, ze u mna to nie je z nadbytku potravy 🙂 ale hormonalne
je fakt, ze viem dat vsetko pekne dole potom, tak dufam, ze sa to potom zopakuje
Ahojte, ja som do 22tt pribrala 7 kil..
Teraz v 22.tt 6 kg 🙂 a to sa len naranajkujem a nejake ovocie popoludni ...
Som 21tt a 2 dni a mam od zaciatku tehu + 8kg...
22tt -3,5kg..ale celkovo som schudla 4 kg..takze konecne uz nechudnem..
do 22.tt som pribrala 1kg dnes som 26.tt a je to 3.5kg ale ja zviknem nabrat vzdy az v tej druhej polovici ,takze urcite to dobehnem 😀😀😀
ja som 23tt a mám +1kg ale zvracala som až do nedávna 🙂
3kg ale 6 mesiacov som vracala..teraz som uz na konci a skoro 8kg
ja som zo zaciatku tehu zvracala bolo mi velmi zle ale konecne sa to zmenilo teraz som 23 tt a pribrala som cca 6 kg neviem ci to je dobre alebo zle .....neje to velmi malo alebo vela?mam s tym skusenosti je to moje prve tehotenstvo 🙂
ja som v v 21tt a +10 kg...uvidime kolko do konca 😖

@jajka78 detto 🙂)))) a moje babatka maju nad styri kila vzdy a tiez sa neprejedam, preferujem zeleninu, ovocie, orechy