Krém na strie v tehotentve
Ahojte viete mi poradit dobry krem na strie v tehotenstve? DAKUJEM
Presne tak.Nic nepomaha.
to je blbost co baby pisu
@tobnuf
@yasminka137
Ja mam strie z puberty, na stehnach a na zadku, a celkom dost. Takze by som si mohla povedat, ze v tehotenstve uz kaslem na to, ze je to jedno. Ale nekaslala som, natierala som hned,a ko som zistila, ze som tehotna, a mam jednu jedinu malu striu na prsniku, inak vobec nic, a brucho som mala teda dost velke. Teraz som druhykrat tehotna a zase sa natieram o dusu, tak snad to bude mat aj tentokrat zmysel.
Pouzivam obyc olej z DM a potom neskor si davam taku hydratacnu emulziu na zvlacnenie a na to o par minut Elastique krem.
@girlie_konik no a vies nam dokazat ze keby si sa nenatrietala strije by si mala? ... predpokladam ze nie a to ci som napisala nie je z mojej hlavy ale povedal mi to sam lekar. Vela zien sa nenatiera a nema strije a naopak niekto sa natieta o dusu a srije su.
mne pomohol kokosovy olej,mam len dve male strie 🙂
@girlie_konik prosim tak, ako sa presne vola ten obycajny olej z DM, a kolko stoji, a kolko ma ml? Lebo uz som o nom pocula, ale nevedela som ho tam nikde najst. Dakujem 🙂
@girlie_konik .. ja sa s tebou hadat a ani dohadovat nebudem. Ja viem co pisem a viem preco to pisem .. kludne si myslim a rob co chces ja viem svoje..
@tobnuf no ved to, ze si napisala, ze "ked ich mas mat, tak ich budes mat"
Ja som ich mala z puberty, tj podla tvojej logiky by som ich mala mat aj v tehotenstve - a nemam! 🙂
Vies, ty tiez nevies zistit, ci by si ich nemala, ak by si sa mazala, resp. naopak. Len tu prosim netvrd babam, ze je uplne zbytocne sa o seba starat a snazit sa tym striam predist, lebo je to aj tak vsetko jedno. To nie je pravda a vela veci sa ovplyvnit da.
@girlie_konik kamoska sa kremovala drahymi olejmi .. a ma ich tak mi vysvetli preco? ..
Baby nie je tk pre mna je to pre kamosku ktora je tehotna a ide mat narodky tak namiesto flasky alkoholu ktoru nemoze vypit jej chcem nieco aktualne k jej stavu 🙂 ja som mala brucho ako slon no a strie som nemala,natierala som sa kladickym olivovym olejom na jedenie :D a ten jej ako darcek nechcem dat :D preto chcem poradit co by bolo vhodne ako darcek na natieranie bruska ona je este v 4 mesiaci takze sa zacne natierat kazdu chvilu,.
@milacica22 tak je kup Bi oil trebars alebo aj od bepanthenu su v lekarni isto poradia a mozes jej aj kupit taku knizku pamiatkovu maju v knihkupectve podla toho co caka ci dievcatko alebo chlapceka je to mile
@tobnuf este nevedia co cakaju, ale dakujem 🙂
@tobnuf tak podme urobit z tvojej kamosky jedinu reprezentativnu vzorku 🙄
Ja ani sestra nemame strie z tehotenstva, hoci sme ich obe mali z puberty, a v tehotenstve sme sa kremovali. Vysvetlis mi preco??
Uf boze, ved toto je take zmyslanie ze az.. ten krem ti nemoze uskodit, ale len pomoct, a ked sa baba fakt poctivo natiera, tak myslim, ze fakt sa da tomu pomoct vyrazne. Netvrdim, ze urcite ich mat nebude, ale urcite ma vacsiu sancu ich nemat, ked sa bude kremovat, ako ked mavne rukou a povie si, ze kasle na to, sak ked ich mam mat, tak ich mat budem..
Chapeme sa uz?
@milacica22 presne, kup jej bud BiOil /ako darcek super, inak bohvie ci by si ho kupila sama, je drahsi/, alebo potom v mojom okoli si vsetky kamosky chvalili tento Elastique, aj ja ho pouzivam
https://www.google.sk/search?q=elastique+krem&c...
@girlie_konik vsak jasne .. mas pravdu nech sa kremuje .. uskodit to nemoze 😉
kokosový a/alebo mandľový olej ráno a večer a svoje zohráva aj genetika.
Tiez mam strie z puberty na zadku a bokoch, v prvom tehu som natierala obycajnym tel.mliekom od Neutrogeny, v druhom tiez, ale veeelmi sporadicky , vysledok - ziadna stria. Takze je to veeelmi individualne, kto chce, nech sa patle predrazenymi kremami, kto nie, tak nie, ale vysledok je vzdy neisty 😉
@girlie_konik strie mám aj ja z puberty, na stehnách, ako som prudko schudla a na jednom prsníku kvôli nezhubnému nádoru, napriek tomu som sa v tehotenstve nenatierala a strie na bruchu nemám, čiže my vysvetli, ako to súvisí s tím, čo tvrdíš ty
ja som sa natierala o dusu. Tiez mam strie z detstva, mam velmi krehku okozku. staci, ked sa ma muz silnejsie chyti a uz tam je dalsia stria... pouzivala som mandlovy olej vecer a rano nejake styl bonela elastinalebo este jeden co nan bezala aj reklama ale nepamatam si nazov. cize 2x denne natierana a do 6-7 mesiaca uplne parada. som bola stastna. No potom mi aj brucho vyhuplo (dovtedy som mala malicke, niekto ani nevedel, ze som tehotna) a za par dni brucho sama ryha. Cize, nepomohlo. Ale urcite tym neublizis. Aspon to mozes spojit s prijemnou masazou od partnera🙂 hold ozaj genetiku neoklames. a zalezi aj ake velke brucho budes mat...udajne je dobre aj vela tekutin.
@moni244 kriste, ste vy tu normalne baby?? Co vam ja tu mam co vysvetlovat??
Pisem za seba, ze JA som v puberte mala a v tehotenstve nemala - to mi ty ako vysvetlis, ked uz na to ideme touto logikou??? Uaa, nemam slov ja normalne..
Ahoj, ja som nikdy strie nemala, pred tehotenstvom som mala 52kg, pribrala som 9kg, vsetko len do bruska, takze som ho mala dost natiahnute, odkedy som zistila ze som tehotna, natierala som si brusko, stehna i prsia kremom ElastiQ a nemám žiadnu sriu, úplne skvelý krém, iba odporúčam 🙂 🙂
@milacica22 alebo ten kokosovy, ked sa Ti bude zdat tamten drahy 🙂 ja mixujem vsetko. Bi-oil, kokosak a olivovy olej.
Pre ostatne, zaklad je, aby koza na bruchu nebola sucha. Cize sa mazem rano, poobede a vecer po sprche 🙂
@girlie_konik ja som sa nátierka hned od začiatku takisto,a nepomohlo bohužiaľ a to som ani nemala nejake velke bruško...takze si tiež myslím,že je to nejako dane...proste príroda a pritom moja mama nemala ani jednu striu,ale tak niekto musí byť prvý...🙂
Ahojte. Ja som nepouzivala ziadne specialne, zbytocne drahe prípravky proti striam. Natierala som sa vzdy po sprche s obycajnou modrou niveou. Je dost mastna...aj brucho aj boky a zadok a nemam ani jednu striu. Neviem ci je to tym, ale myslim ze ano kedze mama aj sestra maju strie. Ze to nie je len o genoch...a aj po porode som sa kremovala kym sa brucho nestiahlo.
JEDNOZNACNE elasti q SUPER CENA A NEMAS ANI JEDNU

Ahoj asi ta sklamem ale ak mas mat strije budes ich mat .. ci sa budes natierat drahymi olejmi alebo nie. Je to o elasticite pokozky. Je to geneticky dane..