icon

Mali ste aj vy veľké bruško?

majkabr
18. júl 2013

Ahojte babenky mali ste aj Vy veľké bruško ??? JA som v 5 mesiaci a všetci si myslia že už idem rodiť .... ☹

Strana
z2
vilki
18. júl 2013

a veď nerieš to, hlavne nech je bábo zdravé....ja som mala dlho dlho bruško malé a zrazu v siedmom mesiaci také veľké brušisko že mi aj popraskala koža....

piacere
18. júl 2013

áno a už to neriešim.... Neznášam tie hlúpe otázky (ty budeš rodiť až v septembri?) a tie tupé pohľady... ako keby žena vedela ovplyvniť veľkosť tehotenského brucha... Hold jedna má šťastie, že sa dieťa ukladá do bokov a do brucha, iná má "smolu" (ako ja), že maternica sa vytláča od prvých chvíľ vonku, takže už v 9tt som neutajila tehotenstvo a teraz v 33tt mám skutočne veľké brucho - niektoré ženy také nemajú ani keď prenášajú.... Keď sa na mňa pozrie človek spredu, ešte stále mám viditeľný pas, len vpredu jedna veľká "guľa"...
Nerieš, nezmeníš, len sa zbytočne rozčúliš... hlúpe reči jedným uchom dnu, druhým von... vždy sa nájdu ľudia, ktorí sa pri pohľade na teba budú tváriť ako Kelišová s otvorenou hubou... na takých sa len usmiať... 🙂

atreyu
18. júl 2013

Na čo to riešiš?aj ja som mala mega brucho, hlavne ze je malicke v poriadku nemyslis?

sense
18. júl 2013

neries ja som mala male brucho a nikto mi neveril ze som tehotna, a ked ma susedia stretli s malou na chodbe niekt. sa cudovali ze mam dieta, a jedna suseda co vedela ze osm tehotna ze to uz sa aj narodilo?....velkost bruch anie je podstatna pokial sa ma dietatko v nom dobre

aristka
18. júl 2013

ja som bola ako delo pri všetkých tehu.....inak ja som to absolútne neriešila,hlavne čo si myslia iný...

matuskova003
18. júl 2013

vybodni sa na reči ludí, to sú tie posledné záležitosti, ktoré ta majú zaťažovať alebo nebodaj trápit..
určite si krásna s bruškom takým aké máš 🙂

barbara088
18. júl 2013

poznam to.podla mna to je u kazdej ine

domi1988
18. júl 2013

kaslite na ludi,nech sa kazdy stara sam o seba.. zboznujem takych,co vedia kritizovat inych,len na sebe nevedia najst ani jednu chybu.. 🙄

clarissa
18. júl 2013

ja som mala velke brucho obidvoch tehu a u mna to znamenalo-velke deti 😅 ale nie vzdy je tomu tak..hlavne nepocuvaj otravne reci druhych a nenechaj si zneprijemnit tvoje bruskate obdobie 😉

adriana458
18. júl 2013

Niektorí ľudia si nevedia dávať pozor na hubu.. Mne niektorí hovorili že mám veľké, niektorí že malé, nevedeli sa dohodnúť.. čo je horšie, teraz 4 týždne po pôrode si niektorí nevedia odpustiť poznámku že nejaké brucho mi ešte ostalo.. Nepáči sa mi to, ale už to neriešim, malá krásna príčina spinká v postielke 🙂 Užívaj si to bruško, strašne rýchlo to utečie

niente321
18. júl 2013

Kasli na okolie. Ty vies, ci sa stravujes ako je treba a velkost ani priberanie neovplyvnis. Ja som jedavala normalne a kazdy si myslel, ze mam termin o 2 mesace skor. Otazka, ci necakam nahodou dvojicky bola tiez dost casta. Nech sa kazdy pozre na seba. Momentalne som pol roka po porode a nemam navyse ani kilo 😀
Ked sa babenko narodi budes mat ine starosti RADOSTI 😉

anjelik2509
18. júl 2013

presne tak, kašli na nich...Každá mamička je jedinečná a takisto aj jej bruško a aj dieťatko....Vyprdni sa na nich a užívaj si najkrajšie obdobie v živote ženy 😉

fomarik
18. júl 2013

ja som bola velká ako kontajner a tešila som sa z toho. Vobec ma a ni nenapadlo žeby som s anad mojím kráásnym velkým brušiskom mala rozptylovať. chodila som hrdo ako pávica.a to som fakt bola Mega tehula.

miku1
18. júl 2013

Nič si z toho nerob 🙂 Ja som na tom pri druhom tehotenstve bola rovnako. Keď sa ma niekto v decembri spýtal, kedy mám termín, a ja som povedala, že v máji, tak na mňa pozerali ako na blba. 🙂 Fakt som bola obrovská 🙂 Kašli na druhých a užívaj si svoje bruško 🙂

melesmeles
18. júl 2013

mas krasne velke brusko, to je tvoja pycha, tak sa tym netrap! 🙂 aj ja som mala velke, uz len tie co cakali dvojicky mali vacsie 😀 mne sa pacilo!!! 🙂

allys
18. júl 2013

ja mam opacny problem 🙂 som v 30 t a nemam take velke brusko, ako by sa cakalo na ten tyzden, resp.mesiac (ja ho mam na chrbtici) 🙂 a popravde aj zavidim babam, co chodia s takym pupkom velkym, takze si z toho nerob velku hlavu. ked si predstavim, ze do 10 tyzdov by som mala ist rodit, vobec na to nevyzeram :D takze si uzivaj bruska 🙂

22beba
18. júl 2013

ja ked som bola v 13 tt tak som bola ako meloooooon 😀 je to v pohodke 🙂

bubula_007
18. júl 2013

Ja som asi do šiesteho mesiaca vyzerala byť len taká pribratá, a potom BUM! Narástlo mi brucho. Pozerali na mňa ako puk, a podaktorí, že či čakám dvojičky... vtedy ma to hnevalo, takže ti rozumiem, ale dobre ti tu poradili. Nerieš to. Ovplyvniť sa to nedá a ľudia, čo majú takéto poznámky len propagujú svoje IQ. 😉

elen83j
18. júl 2013

tak to by sme polovica maminiek rodili v 5-6mesiaci 😀 .nič si s toho nerob,vychutnávaj si toto obdobie guľatenia,teraz si to môžeš dovoliť 😉

bonnie1
18. júl 2013

Ja som mala malé bruško resp. Som vysoká a na vysokej predsa len Inak vyzerá bruško Ako na nízkej. Čiže ked Mas 150-160cm tvoje bruško vyzerá väčšie Ako na babe o 15 cm vyššej ..moje bruško bolo Tak malé ze si Ho nikto nevšímal alebo na konci hádali ze som Tak max v piatom mesiaci. A bolo Tak malé ze babo malo malo miesta v maternici a mala skrátený sval na krku. Museli sme cvičiť.uz je to ok ale mohlo byť aj horsie. Čiže pre mňa lepšie väčšie bruško a hlavne komfortnejsie pre babo 😉

barbs24
18. júl 2013

ked som bola tehotna kila namne nejak nebolo vidno, lebo akokeby to vsetko islo do bruska, a sm dost nizka takze zdalo sa ze je obrovske- pritom som pribrala 25kg. samozrejme neminuli ma otazky ako este nejdes rodit? atd. potom ked som porodila, tyzden po porode sa mi zapalil prsnik, u mojej obvod. gyn. mi sestricka ustipacne hovori " preboha to vam ostalo take brusko?" tri tyzdne po porode mi povedala svokryna sestra ked prisla pozriet malu takym skerivym usmevom :" no uz si sa zmenila, uz si mama! " nikdy nato nezabudnem :D to bola akoze narazka na moje kila, tesne pred tou vetou to rozoberali :D stale niekto nieco riesi a ja hovorim ze sa treba na vsetkych vykaslat a hotovo. je jedno ci velke ci male brusko, hlavne nech je malicke zdrave a spokojne 🙂

hadassah
18. júl 2013

ja som do konca 6. mesiaca nemala vôbec žiadne brucho. Nosila som stále svoje pôvodné rifle. Teraz mi brucho vybehlo, ale napr. pod voľným tričkom nič poriadne nevidno. Keď poviem, že o nejakých 8 týždňov idem rodiť, tak sa čudujú, že kde mám brucho. Aj som celkom rada, lebo nosím stále to isté letné oblečenie, čo aj pred rokom, ale niekedy sa obávam, či je to ok, a či dieťa nie je menšie, alebo či nemám máličko plodovej vody a pod.

gabuska36
18. júl 2013

no ja som pri synovi vyzerala ako slon mysleli si,že určite čakam dvojičky...nakoniec som mala jedno dieťa a važil 3200g.....takže pohoda netrap sa nad tym a nech si myslia čo chcu.....prajem všetko dobre

montinka
18. júl 2013

Chces vidiet moje brucho ake som mala pri prvej dcere potom vlastne aj pri ostatnych dvoch? Dufam ze som ta ukludnila,nic si z toho nerob,zena neovplyvni ake bude mat brusko... mne furt vsetci vraveli no tam mate minimalne dve babatka. Zo zaciatku ma to stvalo,tie pohlady a komentare ale ku koncu som uz iba so smiechom odpovedal,ze nie veru,iba jedno.:-P Inak fotka je fotena 3 dni pred porodom. a to som ani vela nepribrala pri prvych dvoch iba 13kg a pri tretej 9kg.

anda2
18. júl 2013

stáva sa to aj mne, tie otázky, že idem rodiť teraz, že mám veľké brucho a to tiež som zatiaľ pribrala 7kg, a niektorý si myslia že už idem rodiť, ja si už len pomyslím, že hl ť, a škodoradosť ľudí nemá chybu,netreba si stoho robiť nič. Ved sme tehotné, a niektoré ani nie sú a je ich dosť a aj bruška majú

zonjushe
18. júl 2013

ja som mala tiez velke brucho, ale iba brucho, inde som pribrala minimalne..dcerka bola velka a mala som aj vela plodovej vody..

nativanativa
18. júl 2013

Vôbec nie,pozri si moje fotky
Keď som rodila tak sa mi sestrička smiala že či idem naozaj rodiť 😀

buffy82
18. júl 2013

Ja som mala tiez velke brucho a ludia si neodpustili poznamky o dvojickach a velkom, tucnom dietata. Syn mal nakoniec 3 600 g, takze az taky velky nebol. Dalsou vecou, krora bola "mimo misu" boal, ze ma lekari strasili, ze budem mat tazky porod, pretoze som pribrala trochu viac ako bolo v tabulkach... A nestalo sa, porodila som rekordne rychlo. Takze nic si z toho nerob a neries velkost nicoho...

wewe22
18. júl 2013

viem ako ta to stve neni lepsej poznamky ved ty uz pojdes a ja v 6mes aj mna to vedelo nastvat ale pri tretej uz som bola zvyknuta 😀
najlepsie ma pobavilo ked mi zeny s polovicnym bruskom hovorili ako tazko sa im obuva a ze sa nevedia otocit v posteli 😀

mary271
18. júl 2013

nerieš to, niekomu ide dieťa do bruška a niekomu do chrbta, ja som počas tehu pribrala okolo 30 kg, po pôrode všetci hovorili ako vyzerám, ale nakoniec som sa stiahla do pôvodnej postavy a mam asi len 3 kg navyše, a žiadna diéta ani nič, aj keď by už bolo potrebné niečo so sebou začať robiť 😀 .. a len blb rieši postavu iných a hlavne v tehotenstve, ved o tom to je, len niekto nepriberie skoro vôbec, niekto len na bruško a niekto všade... na mňa sa lepila aj voda okolo ktorej som prešla, ale som tu a malý je zdravý a krásny šibalko 😀

Strana
z2