Môže sa lekár mýliť ohľadom pohlavia bábätka?
Baby len taka malá otázočka, stalo sa vám niektorej už že vám povedali pohlavie a neskôr to bol opak? Ide totiž to o to že dnes som bola v nemocnici iba na kontrolný ultrazvuk kvôli žalúdočným ťažkostiam a lekárka mi povedala že dva x pozrela a dva krát to vyzerá na chlapca, dnes som začala 20tt. Môj obvodný sa k tomu ešte nevyjadril tak preto ma to zaujíma či z toho chlapca ešte môže byť dievča. 😃
@mess123 jasne cakala som chlapca 😂
Mne dr povedala, ze na 90% chlapec - bolo to v 16tt. V 23tt iny lekar, ze dievca. A je to dievca. Pri druhom mi dr povedala na 100% chlapec uz v 12tt a tentokrat sa nemylila.
Ja mam slepu lekarku a asi aj hluchu
Od zaciatku u nej chlapec .... v 24tt 4D sono a potvrdene dievca .... kontrolne sono u lekarky bolo v cca 30tt zas chlapec (nie nepovedala som ze je to dievca) ....... porodila som dievcatko KAROLINKU ....... NA prehliadke po 600 nedeli sa ma pytala na meno ... reku KAROLINKA ....... NO ALE STALE V KARTE UVADZA ZE PACIENTKA (JA ) SOM PORODILA ZDRAVEHO CHLAPCA MENOM KAROLINKA
mne tiez najprv tvrdili ze chlapec a nakoniec dievca
@mojmacik inak pri Tom potrate je možno aj len chyba len v papieroch, lebo mne zas do prepustacej správy napísali opačné pohlavie (živé dieťatko) a gynekologicka potom nadávala že večne sa im to stáva že stále s tým majú problém s lekármi 😀 takže ja by som genetike verila viac jak papierom z patológie 😶
Stat sa moze cokolvek...kocke jednej od 13 tt vzdy potvrdili chlapceka...aj gulky ukazali. Dnes sa jej narodilo dievcatko. Tak, tolko k teme slovenske zdravotnictvo...
@katarinka89 kamarátkina dcéra nedávno rodila.. 3 lekári potvrdili dievčatko... Prišlo na cisársky a pán doktor gratuloval ku krásnemu synčekovi 🤣
Môj drobec sa veľmi hanbil a nechcel ukázať ani tvár ani pipíka.. keď už konečne roztiahol nohy tak tam zavádzala pupočníková šnúra.. 100% som to vedela až na poslednom veľkom sone
@mess123 môže, pani, co rodila so mnou, tak jej cele tehu tvrdili, ze caka chlapca. Porodila dievca. 😀
@katarinka89 tak ja som to jedno percento 😊 pocit na chlapca, sono na chlapca, vybavicka chlapcenska, prihovarala som sa 9 mes.malemu Miskovi a pri porode: mate krasne zdrave dievcatkooo...skoro sme s manzelom odpadli 🥰
Spoluziacke 3 dni pred porodom ze chlapcek a ma dievcatko
@mess123 100%ne to je iba z 3D ultrazvuku. Dievcatko moze mat akurat rucicku alebo pupocnik v polohe, ze to vyzera ako chlapcek a chlapcekovi zas nemusi byt viditelne nic a predsa to tam je. No dnes su tie stroje uz na dost vysokej urovni a aj na obycajnom ultrazvuku je to dobre vidiet (nie kazdy lekar ale ma novsi stroj). Malokedy sa zmylia, ale aj majster sa moze pomylit. Vela zalezi aj od otocenia. Nam sa ukazal tak, ze ako prvorodicka a nelekarka som to videla na prvy pohlad. 😁
No mne sa to stalo pre 8 rokmi. V 20tt mi povedali, že to bude chlapec a ja som im úplne uverila. Lebo v predchádzajúcom tehotenstve mi určili chlapca už v 16tt a vyšlo to. Takže 3 mesiace všetci verili, že to bude chlapec, až do 30tt,keď lekárka pri sone sa pýta, či už viem pohlavie a ja že áno-chlapec. Ona na mňa pozerá, že teda kto mi robil sono,lebo ona tam vidí dievča. Predtým mi robila sono doktorka s dlhoročnou praxou. Nakoniec to fakt bolo dievča.
Mne Grochal už v 12 týždni povedal že to vyzerá na 90percent dievča,v 20tt mi nastopro povedal že dievca, v 30tt mi zastupujúca dr mojej gyn.tvrdila že chlapec 😀 bolo to dievča.Takze myslím že sa kľudne môže mylit
@mess123 ono vravi sa, ze vraj dievca nikdy nie je iste na 100%, az kym sa nenarodi. Ked vidia chlapca, vraj ten omyl nebyva az tak casty 🤷🏻♀️ Kolegyna cakala dievca, az kym jej niekedy v 7-8 mesiaci nepovedali, ze to vyzera, ze to mozno bude chlapec, neboli si zrazu isti. A narodil sa chlapec 😃
Ja som sa pýtala v 6mesiaci pri oboch tehu že to je už najlepšie v tom mesiaci vidieť ak sa dieťatko ukáže. Moje dcéry sa vôbec nehanbili. Ale aj tak pri každom sone som sa pýtala a vždy sa to potvrdilo. 😉
My sme nikdy nechceli vediet pohlavie. Ale kedze som cakala druhe, tak ma hryzla zvedavost. Tak som sa okolo 25tt predsa len opytala, aj ked som bola dovtedy hrdinka. Doktorka povedala, ze to bude chlapec. Ja som si to samozrejme odrevala, ked som to uz predychala, tak aj muzovi nedalo, ze ja viem a on nie. Tak isiel so mnou na sono, ze dostane narodeninovy darcek. A tam ku doktorka ukazovala exkluzivne dievcatko. Ja som kukala ako puk. Doktorka este asi 5 minut potom badala, co to bude a uzavrela to tak, ze sa asi pomylila predtym. Tak sme to teda uz neriesili, ze to tada predsa len nechame na prekvapko. No a bol to naozaj napokon chlapcek 🙂
cez usg 3x potvrdené dievčatko, fešák sa statočne skrýval a za odmenu sa vozil v bordovom kočiari 🤷🏻♀️
@mess123 bude to chlapec. Nám povedal lekár že vidí pohlavie či chceme vedieť čo to bude. Povedali sme že nie. Bol to chlapec. Potom som si uvedomil že keď povedal že vidí pohlavie že vlastne videl pipíka. Ak by ti povedala že nevidí pohlavie že si nie je istá tak to by bolo dievča alebo možno aj chlapec. Lebo niekedy sa pipík schová. Ale keď ti povedala že dvakrát videla chlapca tak tam videla to čo majú len chlapci. Si sklamaná?
Sesternici tvrdili, že bude mať babu a porodila chlapca. Pri mojich 3 deťoch sa nezmýlili, tak ako povedali v tom cca 12tt tak aj bolo. Dievča, dievča, chlapec

@mess123 všetko je možné.. Ú mňa vysledky z genetiky dievča, žiaľ v 19tt potrat a z patológie prišla správa plod mužského pohlavia... A taktiež u nás máme dvojičky... 8 ročné... Mamina šla rodiť dievčatko a domov prišla s dvomi.... Na sone tu druhu vôbec nebolo vidiet