Priberanie v tehotenstve: Koľko je normálne?
Som v 23 týždni a mám hore 7-8kg je to veľa ? Koľko ešte asi priberiem do konca tehu? To najhoršie mám za sebou alebo to ešte len príde? Niekto vraví že v treťom trimestri nepribrali už skoro nič a niekto zas vtedy najviac. V zrkadle som už riadna buchta všade 😫
No a ja som pribrala v poslednom trimestri 20kg🤣🤣 v 23tt som bola chudá a nebolo ani trocha vidno ze som tehotná.
Je to individuálne, sú to len kila a po pôrode pôjdu dole, tka sa zbytočne netráp 🤗
Ja som 21.tt a mám plus cca 6kg😌a všímam si,že posledné týždne to ide rapídne hore..aj kilo za týždeň.. takým štýlom neviem čo bude😭pritom brucho majú ženy v tomto týždni väčšinou väčšie
Dieťa najviac priberá neskôr, takže to pôjde hore Tipujem ešte raz toľko, ak nie viac
Si akurat. Mne dr povedal ze tych 13-15kg je ok.
Aj som tak mala 😂🙈
Každá priberá inak a záleží aj od pôvodnej váhy,akú si mala..ak ti dr.nehovori,že veľa priberas,tak je to určite v pohode.Ja som momentálne 25tt.a zatiaľ som pribrala 6kg.
Ja som mala 5-6 kíl navyše.. dokopy to bolo 10 kíl nq konci...
Ja som v 19 tt a mam o 8kg viac.. Ja sa cítim super. 😂 Véd som tehotná. Kebyže že vyzerám ako kontajner bolo by mi to asik fuk. 😂 Riešiť to budem potom.
Ja som nabrala 20kg, vacsina dieta a voda v tele, letelo to dole hned po porode. Ako islo hore, islo aj dole, 1,5kg denne pp porode
Ja som do 29tt pribrala 9kg a teraz za mesiac nič, dokonca som kilo schudla čo vôbec neviem ako 🤷🤷 čiže je to dosť individuálne. Som 33tt a +8kg teda

Toto je ale velmi individualne vec. Každý vam tu povie nieco ine. Uvidíte.