Silné a časté pohyby v 25. týždni

jama16
1. apr 2015

Ahojte.chcem sa spytat.Mozno to bude zniet blbo kedze som druhorodicka...ale pri prvom som takyto problem nemala.Stalo sa alebo preziva niekto v 25tt to ze babo v bruchu tak kope ze vas to az vyrusuje? 😖 Mna to normalne rano budi a vecer ani nehovorim,kope to aj niekolko hodin v kuse,aj vnoci ked sa zobudim.Myslite ze to bude hyperaktivne babo alebo mi bude plakavat bez priciny?Totiz poznam taky pripad,ze v bruchu bolo bujne a ked sa narodilo tak bolo placuce.No neviem baby mate niektora takuto skusenost?

bonaqa2013
1. apr 2015

pri druhom tehu som tiež myslela, že mi dcéra bok vyvalí. Nemala ešte ani rok a už tancovala v postieľke na hudbu. Tá láska k pohybu jej zostala doteraz. Má 9 rokov.
Pri prvom tehu sa syn ledva hýbal, nepočula som ho aj mesiac. Podľa lekárky poriadny lenivec. Mám 20, ale žeby bol športový typ nemôžem povedať.

sardinka333
1. apr 2015

Aký problém prosím ťa! Bud rada, že cítiš pohyby a dieťatko sa ozýva. Ak máš naozaj pocit že je ,,bujné,, tak skus popremýšlať či ty nie si nervozna, v strese...a ak nie tak ked začne ,,vystrájať,, skus sa na chvilu zastaviť, upokojiť, prihovoriť sa mu, pohladkať bruško alebo si možeš pustiť nejaku relaxačnu hudbu a navodiť atmosferu pokoja. Nemyslím si že by malo byť hyperaktívne alebo plačuce len na zaklade ,,kopania,, v bruchu. Ten pripad ktorý popisuješ mohol mať mnoho iných pričin o ktorých ani nevieš a kopanie v bruchu ich z mojho pohladu po narodení nesposobilo.

nigguska
2. apr 2015

MOze to byt z tvojho stresu,uponahlaneho zivota atd atd ale naopak to moze byt preto,ze jes vela sacharidov....kazdopadne,ak sa dietatko hybe je to ok,ak sa ti nieco nezda,obrat sa na dr.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre