icon

Som tehotná a neviem meno otca

kukurica11
7. dec 2015

ahojte tazko sa mi o tom.pise v lete som spravila strasnu hlupost a vyspala sa s ex a aj priatelom ktory isli naplno samozrejme nie naraz s oboma ale som zufala a tehotna vsetci ma odsudili ze som ku.... a ja fakt neviem koho to babatko je ani jeden z moznych otcov somnou nekomunikuje 😞

ukulela
7. dec 2015

@pribinak k tomu testu - je to aj draha zalezitost. myslim, ze drahsia, ako klascke DNA testy po narodeni ... a tiez musi "autor"spolupracovat ... ono by to pomohlo akurat len v tom, ze by na sud o urcenie otcovstva uz dala rovno realneho otca. lebo takto -neviem, ale bezne sa dava jedno meno. a ked otec zaprie, idu testy, a ak sa povtrdi otcovstvo, testy hradi otec a ak nie, tak testy hradi matka (opravte ma, ak mam mylnu predstavu) ... takze mi to vychadza, ze ak by zakladatelka sma na sud a netrafi sa v otcovi na prvy krat, minimalne raz hradi testy ona. ci?
napriek tomu na mieste zakladatelky by som sa snazila otca zistit urcit sudne a teda sudit sa o alimenty. jeto kvoli dietatu.

vilica
7. dec 2015

Skusme sa na to pozriet cisto pragmaticky. Babatko uz je na ceste teraz je najdolezitejsie aby bolo v poriadku takze ho nestresuj viac ako je treba.
Pre aspon ciastocne ocistenie si svojho svedomia si povedz aj mozny otcovia su svojpravny a ked nechceli pocat dieta mali preto nieco urobit. Takze vinu del hned troma.
Ak sa po porode neprizna dobrovolne ani jeden k babu tak mas moznost podat navrh na urcenie otcovstva na okresny sud. Urcia otca a potom moze nasledovat konanie na urcenie vyzivneho. Pozri si zakon o rodine myslim ze mas aj ty ako matka narok na nejake vyzivne po porode.
Drzim palce

pribinak
7. dec 2015

@ukulela ano mas pravdu, ja poznam ten postup, preto sa pytam, ci sud uzna aj tieto prenatalne testy
a dalsia vec je suma, myslim, ze sa kvalitne vybucha z penazi, jedine, ze by sa babo silne podobalo na jedneho z potencialnych oteckov a tak ho na sude riskla a oznacila za otecka

pribinak
7. dec 2015

@vilica urcia otca-ona musi niekoho za potencionalneho otca oznacit

livka_
7. dec 2015

Oni sa ti neozvu lebo decko neni na svete. Tym ze si tehu si pre nich stale zena s vinou. Este nie matka. Vyckavaju. Taktika. Ziadne city k tehulke ocakavat nemozes. Cize nikam sa im nepchaj a ked sa male narodi budu chciet vediet ci sa podoba.. Daj im cas.sak su v soku preboha. Podda sa to cele..

99zuzula
7. dec 2015

No ja neviem silou mocou urcit otca a vytlct vyzivne nielen na decko ale aj na seba ako Ti tu niektore radia. Nechce ta ani jeden ako partnerku, budes sa vlacit po sudoch a vysvetlovat cudzim ludom ako si si omylom "vrzla" 2x po sebe, vysudis mozno 100-200€ a mozno minimalne vyzivne 30€. Aby si tu o rok nehladala radu ze ta depta otec dietata, lebo si ho chce bravat a decko ma z toho traumu a nemozes mat koli tomu ani normalny vztah, ze tvoj novy partner ho ma ako svoje, ale biootec robi zle.
Prachy nie su vsetko, a ak nie si soc.pripad kasli na ne, hladaj lepsieho otca ako su ti dvaja semennaci.

ukulela
7. dec 2015

@99zuzula vyzivne na matku by som neziadl - ale vyzivne na dieta hej - len v tom pripade nie,ak je matka riadne zabezpecena a nie je na nikoho odkazana. (cov tomto pripade pochybujem )

kukurica11
autor
8. dec 2015

je to pribeh ako z telenovely velmi zlej 😞 priatel sa somnou rozisiel a chcel.ostat kamarat v tom ma zaliali slzy a stretla som ex opili sme sa a stalo sa o den na to volal priatel ze si.to rozmyslel a miluje.ma a tiez bum.., a o 16dni mi vysiel pozit test

dusika11
8. dec 2015

@kukurica11 ahoj neviem ako si na tom financne..ale pokial nemas s nikym nejaky extra vztah...tak by som si to dietatko nechala len pre seba..este nahodou bude chciet nejaky z nich dvoch striedavku alebo podobne zasahovat ti do vychovy...a to je len paseka ak by ste nezili spolu..no ty musis vediet nakolko tie peniaze potrebujes..mozno stretnes niekoho nakoniec kto ta bude mat rad aj s dietatkom.........
potom je moznost dat na sud o urcenie otcovstva...no.obcas kazdy z nas robi blbost...tak sa skus dako rozhodnut..ale ak mozes nestresuj sa uz kvoli malemu nech sa dobre vyvija v brusku..vela stastia..

sue
8. dec 2015

@kukurica11 predpokladám, že si v zúfalstve vyzvonila obom o čo ide, však?
...no žiadna kaša sa neje taká horúca...

1.byt tým kamošom čo ťa utešil a fikol, som ticho. To už je len charakter! Ožrať sa s kamoškou, nadať na jej frajera a potom ju pretiahnuť bez ochrany....nech nesie chalan prípadné následky...
2.ex/neex/ex priateľ je tiež výkvet...platí detto čo pri kamošovi...
3.rodina, priatelia ťa ľúbia, časom to upadne . ...
4.na ostatných sa vyser! O chvíľu zas niekto iný urobí chybu...
5.chybu si už urobila. Máš šťastie, že výsledkom je dieťa, nie HIV 😉

Mysli na budúcnosť, rieš kde budete bývať a z čoho budete žiť. Po pôrode daj návrh na súd.

Držím palce!

charity
8. dec 2015

@kukurica11 Z Tvojej krvi sa da otcovstvo zistit uz teraz.

worker_falcon
8. dec 2015

@sue ja by som povedal, že všetci traja sú riadny "výkvet". Každý z nich spravil chybu. Len chlapi spravili každý jednu, u baby sa to stretlo. Fakt ako z hodne primitívnej telenovely. O nejakej sebaúcte a používaní rozumu škoda hovoriť.

katarinapekna
8. dec 2015

Ja ta nesudim, dnes každý správa s každým, to neriešim.....ale!!! Bez antikoncepcie?????????? Naplno???? Riadna kktina! Na tvojom mieste by som neriešila absolútne nič a už vobec nie prostredníctvom cudzích ľudí na sude,hanba by ma fackovala!

worker_falcon
8. dec 2015

@katarinapekna práveže nespáva každý s každým, dovolím si nesúhlasiť. Iba v OC California spával každý s každým 😀 A časy hippies sú tiež dávno za nami (teda pre väčšinu z nás).

99zuzula
8. dec 2015

Tak vazeni, ona by chcela aby to dieta bolo priatela, nie toho ex. V inej teme, kde akoze JEJ kamaratka je taka sprosta pise ze, priatel je dobry chalan, narozdiel od toho ex. Ale kedze je taka sprosta ze ako ju priatel posle k vode, hned sa vychrape s ex, potom sa s nim udobri a vychrape sa s priatelom. Podotykam vsetko stihne pocas jednej ovulacie!! Taketo zenske by mali radsej chytit kvapavku ako tehotenstvo. Aj ked ma 25rokov tak rozum na 15(aj menej).

worker_falcon
8. dec 2015

@99zuzula už zase ty? zas budeš "sedláčka" 😀 😀 😀 😀

99zuzula
8. dec 2015

@worker_falcon noo zase sa nudim 😀 ...vyberam si slamu z vlasov a premyslam s ktorym z mojich ex by som sa vyspala 🙂

katarinapekna
8. dec 2015

@99zuzula možno tu kvapavku má,minimálne HPV určite,ja nesudim počet partnerov,len nerozvaznost žien, že dobrovoľne vystavujú telo karcinogénnym faktorom v dnesnej extrémne promiskuitnej dobe

jankavt1
8. dec 2015

Pokojne porod, tes sa a mozno po porode budu chciet byt otcom obaja a sami sa budu hrnut na test. Nikdy nevies ako bude. Mysli pozitivne.
Ten so sikovnejsimi spermiami to vyhral urcite a raz to bude pokladat za to najlepsie, co sa mu v zivote stalo 🙂 🙂 🙂

mimina00
8. dec 2015

@kukurica11 a vies co fakt si k...a riadna este sa nachaj naplnit a od oboch no konec

ika85
8. dec 2015

preboha toto neni o mne ja viem s kym cakam dieta!!!
@99zuzula

99zuzula
8. dec 2015

@ika85 no neviem, rovnaky styl pisania, rovnaky problem s priatelom aj s ex, sledujes obidve temy, este si si aj odstranila asi pred hodinou z blogu ze mas tiez presne 143dni do porodu a si v 20.tt. ako ma kukurica11.
Ale fajn, nie si to ty.

ika85
8. dec 2015

@99zuzula 😙

cecil36
8. dec 2015

@kukurica11 a ty si cakala, ze ked pojdes s oboma naplno, ze z toho nebude dieta, ale odrazu ti pristane na ucte milion eur alebo z toho budu nove kozy? No chobotinu si uz spravila, posli docerta oboch po narodeni aj spravit dna testy a tato nech cvaka a spolupodiela sa na vychove.

mirka17
8. dec 2015

ako že nič v zlom, ale vyspíš sa s dvoma, čakáš dieťa od neviem koho a ešte si dáš nick kukurica? akože ma to celkom pobavilo.

deni73
8. dec 2015

@mirka17 No to bola bomba, čo si napísala..... že kukurica.... už sa 10 minút rehocem 🙂

worker_falcon
8. dec 2015

@mirka17 ale to sa prirovnáva k slnečnici (ak myslíš "plná semena") 😀 😀 😀 😀

mirka17
8. dec 2015

@worker_falcon to nie je "prirovnávka" to je slušne povedané .... vieš čo. ale asi závisí od kraja 🙂

worker_falcon
8. dec 2015

@mirka17 neviem už presne ten vtip, ale zhruba takto:
Čo majú spoločné slnečnica a blondínka v sobotu ráno? Obe sú plné semena 😀 😀 😀

99zuzula
8. dec 2015

@worker_falcon ale vsak aj kukurica je same semeno, este ma kukurica aj lepsi tvar ako slnecnica. Asi preto si zakladatelka vybrala radsej kukuricku 😵