Som tehotná a neviem meno otca
ahojte tazko sa mi o tom.pise v lete som spravila strasnu hlupost a vyspala sa s ex a aj priatelom ktory isli naplno samozrejme nie naraz s oboma ale som zufala a tehotna vsetci ma odsudili ze som ku.... a ja fakt neviem koho to babatko je ani jeden z moznych otcov somnou nekomunikuje 😞
Hrozné, smutné, strašná doba. Ale čo čakáš teraz od žien co sú tu? Akurát ti vynadajú a budú si z teba robiť posmechy. A tým dvom sa ani nečudujem pravdupovediac.
@kukurica11 tak máš teda dosť blbu situáciu..chcela si otehotnieť?to si sa vôbec nechranila??
Bolo by dobre najskor sa ukludnit.Nemozes byt pocas tehotenstva zuufalaa...uzivaj si tehu planuj buducnost...a ostatne sa ukolise alebo utrase same...
Ešteže je vždy nejaká doba, lebo neviem na koho by sme zvalili fakt, že sa chováme ako zmyslov zbavení (mala som napísané niečo reálnejšie, ale hovoriť treba slušne) 🙂
@kukurica11 ale meno otca vies, bud je to janko XY alebo Ferko XY, keby si nevedela meno otca, tak by si vôbec nevedela, kto to bol, takto mas "len" dve moznosti a zistis to jedine pomocou DNA testov
ked s tebou nekomunikuju, tak myslim, ze sa to da vymahat aj sudne, ze budu predvolany na testy otcovstva, ale to nie som si ista, to si zisti
ja som raz urobila bezhlavu hlupost ano priznam sa a nikdy som si to takto nepredstavovala nuz stalo sa
v takychto pripadoch by asi aj bolo spravodlive tomu chudakovi co mal tu smolu odpustit vyzivne ...
Urcite ty si t z predoslej diskusie, vid vyssie, a co myslis ze tu ine ti napisu? 🙂 alebo sa len nudis, neviem
@meluela to je úplne bezpredmetné, či si chlap myslí, že je jediný alebo si je vedomý toho, že je jedným z mnohých - ak nechce dieťa, nech sa zariadi, v opačnom prípade nech nesie následky 🙂 tí chalani majú presne taký istý diel zodpovednosti ako ona sama... a teda ako si prišla na to, že asi neboli triezvi? niečo mi ušlo?
@kukurica11 smola....treba rozmýšľať prv,nech niečo spavíš...a toto bola teda totálna blbosť!!! 😒
Tak otázka je z čoho si hotová? To čo si mysli okolie je jedno - každý robíme hlúposti, dôležité je si ich priznať a uvedomiť. Babo pravdepodobne chceš.... Chceš aj jedného z tých chlapov? Respektíve máš ho rada? Moja rada - Zmôž sa - venuj sa na 100 percent sebe a babu, potom sa to zisti a uvidis ako sa dotyčný zachová. Ak nie podľa tvojich predstav tak to nie je ten pravý a hľadaj inde!! (A nedávajte tu komentáre ze sa mu nečudujete) chlapi si smyknu hocikedy hocikde a je to ok, tak tu nesúďte babu!!!
@kukurica11 tak zjavne ani jeden z tych chlapov o to dieta ani o teba nestoji ked s tebou nekomunikuju. A kedze si uz v 20.tt a nesla si na potrat tak ty o to dieta stojis. Vykasli sa na obidvoch, vymaz ich zo zivota a najdi si noveho partnera s ktorym dieta vychovas. Maj trochu hrdost ked uz rozum zlyhal. Nezobron ani u jedneho lebo ked aj nejake vyzivne vyzobres ten chlap ti bude robit peklo cely zivot, zato ze si ho prinutila priznat decko ktore nikdy nechcel.
No nie ze si urobila hlupost, ale rovno dve. Da sa pochopit vyspat sa s jednym z nich napr. v stave opilosti, alebo ineho opojenia, aj ked tomuto druhu zabavy nefandim...ale spat aj s tym druhym na ostro??? Povedz ze si si aspon zapisovala plodne dni...Ak nie, istotu mas iba v tom, ze to urcite bude jeden z nich dvoch 😉
@iwesska zapisovala
@kukurica11 nuz, po porode len sud a urcenie otcovstva. teda, pokial stojis o alimenty ... co by si podla mna mala. aj ked asi budes musiet hradit DNA testy ....
alescasti suhlasim s nazorom vyssie, ked si nemala rozum, maj aspon hrdost akasli na oboch(teda okrem alimentov, je to aj dieta svojho otca, tak nech sa spolupodiela).priprav sa na porod, zabezpec dieta a potom si snad vybudujes rozumnejsi vztah.
ju tu rovno ukameňujte.....nevravím že je v tom nevinne a že to nebola poriadna hlúposť, ale to ako sa do nej všetci navážajú to mi príde až moc....ona zúfalo hladá radu nie nadávky. to čo spravila si uvedomuje veľmi dobre sama....veď sme ľudia a ľudia bohužial robia chyby. toto je obrovský prešlap to netvrdím že nie, ale jej podoktoré nadávate, div že ju nejdete upáliť na hranici....ani jedna z nás im pri tom nesvietila a nevie aká boli všetky okolnosti. nevravím že by ju ospravedlnili, ale možno keby sme boli každá jedna v jej koži tiež by sme podaktoré urobili podobnú blbosť...
ked sa da, do rodneho listu si daj zapisat otec neznamy a usetris si kopec nervov 😉

@kukurica11 nepoteším ťa - ani my nevieme... a keby s tebou aj oni dvaja komunikovali, tak ani oni nebudú vedieť... jediná možnosť sú testy DNA...