icon

Som v 16. týždni a zatiaľ som nepribrala a nemám bruško

dodkat11
4. dec 2014

:-!

zdena12345
4. dec 2014

ono to pride🙂

lusyke
4. dec 2014

To je uplne normalne tak si z toho nic nerob. Ja som dokonca na zaciatku tehotenstva schudla 3 kila a priberat som zacala asi az od polovice. Teraz ma dcerka 20 mesiacov a je to zdrave a stastne dieta.

melesmeles
4. dec 2014

netrap sa, aspon nebudes musiet po porode zhadzovat kyla 🙂 a urcite este priberies... drzim palce 🙂

leamax
4. dec 2014

neboj sa, priberies tolko, kolko bude treba. ja mam dvojicky a na zacitaku som schudla 5kg, tie som potom pribrala naspat a za cele tehu som dokopy pribrala len 7kg a malinki su uplne v poriadku a zdravucki 🙂
prajem pohodove tehulkovanie 🙂

pribinak
4. dec 2014

Bud rada, ja som bola v polovici tehotenstva jak velryba a na konci som vyzerala, ze porodim minimalne stvorcata ;)))
Ale za cele tehotenstvo som pribrala nejakch 10 mozno 12 kg, zavisi aj aku mas postavu a ci si vysoka alebo nizka, ako sa ti kila rozlozia na tvojej postave

tjaden
4. dec 2014

ale to nič mne v 14tt doktor povedal že už to začína byť vidieť postavila som sa pred zrkadlo a pozerala že kde? šak nikde nič! :D potom som kvôli žlčniku nemohla veľa jesť, bruško mi bolo vidieť až v piatom mesiaci v pôrodnici som vyzerala akoby som ešte len bola v 5mes a moja bejby ja ale taká bucľa až až 😀 a v nejakom 7/8mes som sa pýtala doktora či to nie je zlé že som pribrala lne 7kg a mám také malé bruško a on, že vôbec nie že som pribrala len na správnych miestach :D

ianitka
4. dec 2014

Ja som pri prvom tehu zacala priberat az v 6 mesiaci, brusko vykuklo az v piatom.... pri druhom som uz v 7 tt mala brusko velke, ale priberat som znova zacala az v tom 6 mesiaci

dadka232
4. dec 2014

bud rada 😉 Na mne to bolo vidno hádam od začiatku 😀 A na konci som mala megabrušisko 😀

nyusika
Autor odpoveď zmazal
monka665
4. dec 2014

ja som v 21 tyzdni a tiez som ešte nič nepribrala ale lekar povedal ze dolezite je ked dietatko rastie a je ok 🙂 a tiez som pocula od zien ze teraz uz vyhupnem :D...aspon nebudeme musiet tolko zhadzovať 😉

ilie
4. dec 2014

Som v 15 týždni a mám -200 gramov,doktorka hovorila že je to ok,zachvílu začnem priberať. Ale bruško mám už dosť veľké

evita123
4. dec 2014

@dodkat11 ahoj, ja som na konci tehu a mala som obdobie kedy som mala +1 kg, potom asi v polovici tehu - 2 kg a teraz na konci mam zas len +1 kg... a to som jedla vsetko zaradom... 😀 Pri prvom tehu som nabrala 17kg a doteraz ich nosim vsade so sebou... 😀 dokonca aj sestricka mi dnes v poslednej poradni hovorila, ze takyto pripad este nemala, aby tehu pribrala len 1 kg.. kym je babo v poriadku, niet sa coho bat 🙂

adka629
4. dec 2014

nic sa nedeje..este priberies..aj brusko nabehne.. 🙂

borkoo393
4. dec 2014

som na tom podobne zaciatok 16tt. a vaha ako pre tehu. ale brusko uz vykuklo trosku. ja som rada ze je to tak aspon nebudem musiet vela zhadzovat potom 🙂

dodkat11
autor
4. dec 2014

A chut do.jedla ste mali??ja este stale nemam,napriklad.meso a.sladke.vobec nemusim..

borkoo393
4. dec 2014

@dodkat11 mne sa chute zmenili, predtym som vkuse chrumala chipsy, popcorn proste slane veci, sladke tak raz za mesiac som mala v ustach,..teraz musim mat v kuse sladkosti comu sa cudujem ale chutia mi.., ale zeby som mala nejake obrovske chute to vobec nie .... normalne sa najem, bojim sa prejedat aby mi nebolo zle...

lubik
4. dec 2014

Ja som počas tehu schudla 6 kg, na konci tehotenstva som mala menej kg ako pred otehotnením, pritom mimi malo cez 3kg.

tslobik
4. dec 2014

@dodkat11 Ja som tiež pribrala len kilo ku koncu.....v prvej polovici tehot.som schudla.....A dieťa bolo zdravé a v poriadku 🙂 Každá je iná....

domin85
5. dec 2014

Ziaden stres prosim ta, v 20tt som mala necele tri kila iba navyse. A teraz v 35tt je to uz 17.. Niekto pribera viac, niekto menej, neikto na zaciatku, niekto na konci, hlavne klud lebo stres skodi babu viac ako hmotnost 😉

sense
5. dec 2014

nic si z toho nerob ja som v 27tt mala plus 3kg a rodila som s +11 a do siesteho mesiaca mi nikto neveril ze som tehotna kazdy len ze kde ked nie je nic vidno

zuna89
5. dec 2014

ja som prvých 14tt schudla 10kg a až od nejakého 20tt potom začala naberať (+15kg) ale pomaly 1-2kg mesačne a až v osmom mesiaci som konečne začala vyzerať ako tehotná a priberanie už šlo skokom. Drobec má 11týždňov a narodil sa síce menší (2800g) ale zdravý a už dobehol svojich rovesníkov ;) takže netreba sa báť ;) a chuť do jedla som nejakú špeciálnu nemala, ale čo sa mi všetci smiali - neskutočne mi voňali cigarety, tak sladko-dráždivo, pritom mne to dovtedy tak hrozne smrdelo, že som to nikdy ani neskúšala a vtedy, ak niekto v mojej blízkosti fajčil, tak som slintala ako pes nad šnicľom 😝 😝 😝 😝 ale vydržala som

domko11
9. dec 2014

@dodkat11 ja mam podobny problem, mam extremne vracanie a nic nezjem.mam znamu ktora bola s tymto v nemocnici ze nic nezjedla ale mala 50 kg, asi zavisi od postavy, ak mas rezervy ako ja nemusis sa obavat, ale vela vody by si mala pit, mne v nemocnici ked som bola 10tt s krvacanim davali glukozu infoziu na to vracanie, neviem ci sa to dava aj vtedy ked sa nepribera, ale radsej sa porad s lekarom.

elizita
17. dec 2014

@dodkat11 toto je fotka z 21+3tt 🙂 Ale ocakavam, ze mozno uz po vianociach hadam bude na mne nieco vidiet 🙂