icon

Som v 24. týždni a bábo pravidelne nekope

samara9
3. feb 2014

Ahojte, dnes som v 24tt teda oddnes a nase male ma nekope dajak pravidelne su dni ked moc a su dni ked praveze strasne malo je to ok? v tomto tt?

nigguska
3. feb 2014

Ahoj,treba si uvedomit,ze to malinke moze byt tiez unavene,moze spinkat atd....ale pokial si si nie ista,treba navstivit lekara a povedat mu co sa deje....ale pokial kope malo by byt vsetko ok ....

aristka
3. feb 2014

asi spinká ,moji malí všetci doradu v brušku cez deň spinkali a v noci kopali ....ak sa bojíš preber si to z dr...

nikus20
3. feb 2014

mne kopala len vecer cez den vobec ale ked prestala som vedela ze sa nieco deje no neni medzi nami..ale zase mama mi hovorila ze ja som kopala len raz do tyzdna ani to tak neviem

majusqa77
3. feb 2014

@samara9 ja som 36tt a su dni, ked sa len trocha pomrvi a nekope.. ..a zase dni, kedy mam dojem, ze ide vyskocit 🙂

dadulik1993
3. feb 2014

Mna tiez niekedy kope viac niekedy menej : 😉

ynett
3. feb 2014

Mna krpec akurát minulý týždeň málo kopal, takmer vôbec, už som sa začala obávať a posťažovala som sa partnerovi a asi som krpca urazila lebo odvtedy sa často ozýva a nie len ráno a večer ako to bolo doteraz. Takže asi je to u každého bábatka individuálne ale ak sa ti niečo nepozdáva tak radšej treba zbehnúť k doktorovi. 🙂