Tehotenský sex a fisting
Ahojte mamičky alebo buduce mamičky. Asi pred troma mesiacmi sme s mojim muzom zistili, že konecne cakame babatko. Moje tehotenstvo bolo zatial bezproblemove, vsetko ako ma byt. Je tu ale jeden problem, o ktorom sa bojim rozpravat, no konecne som sa odvazila, lebo potrebujem pomoc 😔 pred mojim tehotenstvom sme s manzelom velmi oblubovali jednu sexualnu metodu zvanu fisting, ak neviete o co ide, prosim najdite si to na internete, nebudem to rozpisovat. Kazdopadne...bola to jedina vec, ktora ma v sexe naozaj uspokojovala...ale teraz si nie som ista, či to je bezpečne....bojim sa, že by som pri tom mohla potratit....alebo ze by manzel omylom vytiahol babo....mate s tymto niekto skusenosti ? Pomozte prosim 😖
@mamicka2455 som sice liberalne zmyslajuci clovek, ale az sa mi dvihol zaludok... ale tak, budes pripravena na porod, nebudu ta musiet nastrihavat, dieta z teba priam vyskoci. prepac za invektivy, neviem sa zdrzat
@mamicka2455 keby sa zena bala o svoje babo ani by ju nenapadlo nad takymito praktikami resp. ich zahrnutim do sexualneho zivota v case tehotenstva uvazovat na to ti snad staci zdravy rozum
Ja si myslím že môžeš byť vôbec rada že si počala prirodzene ak náhodou nie je táto téma výmysel. Použila som google a tak gratulujem k bábätku. Myslím si že sa ani pýtať gynekológa nemusíš ,ant na prípadné infekcie užívať asi nemôžeš počas tehotenstva ,aj keď si myslím že tých rizík tam bude viac. Takze určite nie počas tehotenstva 😕
Ale zase na druhej strane nebude mať autorka problémy s pôrodom. Pôrodné cesty po fistingu sú roztiahnuté jedna radosť.😂
A tak nič, stará téma. 😂

@jaskolka Vies čo ono to bol len príspevok... v lete niekedy 🙂