Test na zistenie pohlavia pomocou sódy bikarbony
Ahojte, chcem sa opýtať, robili ste si niektorá domáci test na zistenie pohlavia pomocou sódy bikarbony keď sa vám bábätko nechcelo ukázať?je to vraj tak, že do nádobky dáte naspodok sódu a potom do toho nacikate. Ak začne sumiet mal by byť chlapec, lebo moč by mal byť vraj kyslejsi. Naopak keď čakáte dievčatko, moč by mal byť viac zasadity a preto by sóda nemala začať peniť.. Ja teda rozmýšľam, že si ho urobím, ale chcela som vedieť, či už niekomu sóda naozaj začala sumiet? 😀 chcela by som chlapca 😝
@lavinis nee ultrazvuk ukazal aj foto mam dodnes ze je to holka baba mi vravela nee to je chlapec tak mala Baba pravdu)))))cudujem sa na Sk ked sme bolia na dovolenke tiez tvrdili podla ultrazvuku ze je holka potom u nas tiez tak tvrdili takze neviem 2000km od Ska videli to Iste na usg
@dankolia No to som ani netusila ale Podcasty mna je to jedno co to bude len,nech je zdrave.Len sa bojim porodu boze po 12rokoch som zabudla na tu,bolest))))))).tu u nas sa rodi uplne inak takze dufam zena to zvladnem muz musi byt samozrejme pritom aby pocitil ten pot)))))).po druhy raz.
Aj mna to caka po 9r.tiez sa velmi bojim ako kazda zena tak drzim prsteky 👍
@dankolia tun mi vadi Toto ze ked mas termin 16 teho tak 14teho ides do nemocnici dohodnete si Hodinu termin povies skoly chces robit Atd.....16 ides a daju ti infuziu a uz rodis.)))))))
@dankolia Prepac mi,to moj mobil pise co chce.
@lavinis presne preto som hľadala na internete všelijaké spôsoby ako zistiť pohlavie a teda som napísala sem aby ste dali skúsenosti, lebo maličký mal nohy prekrížené celý čas a nevedela som do konca na isto čo to je...a doktori tiež nevedeli povedať..🙂 takže nikdy nevieš, ani s týmto by som nevedela keby som skúsila, ale aspoň by som sa zabavila trošku 😊
Mne to vobec nefungovalo,zacalo sumiet a mam dievcatko
No mne nešumelo a chalan ako lusk🙂
:D mne to nedalo a robila som si tento test 2x. A raz sumelo a potom zas nie. Cize fajn na pobavenie,ale od pravdy to ma daleko. Jedine zeby som cakala dvojicky 😂 ale to lekar vylucil.
Nevyslo

V lekarni kupis aj test na urcenie pohlavia u nas stoji do 30eur