Test na zistenie pohlavia pomocou sódy bikarbony
Ahojte, chcem sa opýtať, robili ste si niektorá domáci test na zistenie pohlavia pomocou sódy bikarbony keď sa vám bábätko nechcelo ukázať?je to vraj tak, že do nádobky dáte naspodok sódu a potom do toho nacikate. Ak začne sumiet mal by byť chlapec, lebo moč by mal byť vraj kyslejsi. Naopak keď čakáte dievčatko, moč by mal byť viac zasadity a preto by sóda nemala začať peniť.. Ja teda rozmýšľam, že si ho urobím, ale chcela som vedieť, či už niekomu sóda naozaj začala sumiet? 😀 chcela by som chlapca 😝
Ahoj... Mne to vyslo, nevysumelo mi a teraz viem na 199% ze budeme mat dievcatko. . . sama tymto ritualom neverim i ked mne to vyslo.,...🙂
@karinviktoria vv kolkom tyzdni si si robila?
@sara34valentina v 13 🙂
...moja skusenost,tiez som to skusila,lebo este v 20gt sme si neboli isty co cakame,sice sme tusili podla priznakov lebo toto tehu je uplne ine ako 1kedy to bol chlapec,teraz tazke nevolnosti,strata krasy(mastiace sa vlasy,vyrazky,atd.,)...takze aj ked sme tusili,test so sodabikarbonou som vyskusala-nesumela len sa zakalila o tyzden neskor,tento vysledok potvrdil aj 3d...cakame dievcatko 😉
@karinviktoria ja v 17😊
Dobrá blbosť.
@hefo jasne ze blbost..ukazalo mi dievca cakame chlapceka 😝
tak to je fasa, ked 3D potvrdi vysledok testu sody bikarbony, podla mna by sa ten ultrazvuk mohol zrusit uplne teda 😀
@lavinis no my zeny sa dame na vsetko, hlavne ked sme take zvedave eeeee 😀 😀 😀 😀 😀
My sme boli tiez netrpezlivi tak sme to skusali a nevysumelo potom som sa docitala ze najskor po 13 tyzdni sa to ma robit lebo ze az vtedy sa mozu tie hormony babatka prejavit nakolko ich neprodukuje od pocatia ;) tak sme robili test znovu asi v 15tt a krasne nam zasumelo teraz v pondelok nam na ultrazvuku povedali ze to bude dievcatko ;) okrem testu so sodou sme skusali aj kadejake ine vypocty a vsetko sedelo na chlapca jedine podla frekvencie srdiecka sa crtalo dievcatko takze na sprijemnenie cakania je to urcite dobra zabava ale velku vahu by som tomu neprikladala :D
Ahojte, pripajam sa k teme. Ja som si prvy krat robila v 13.tyzdni a nesumelo. A robila som si v 16.tyzdni a sumelo aj penilo. Teraz som 17.tyzden 5 den a robila som si dneska a zase sumelo a penilo. Som velmi zvedava co to bude, kedže mame doma už dievčatko tak tušime po chlapčekovy. Tesime sa veľmi, hlavne nech je zdrave.
tak my mame potvrdene dievcatko a ked som okolo 12 tt robila test so sodou, tak nevysumela, takze test vysiel...
nikto ma neprsevedci, ze tehotenstvo u niektorych sposobuje stratu zdraveho rozumu 😀 😀 😀
vedeli ste o tom, ze uspesnost tohto testu je 50:50 ? 😀 😀
ako ved je to sranda a co ked si ho niekto urobi teraz je blby alebo co ... 🙂 ved je ine keby som sa tym riadila ale preco nevyskusam ktora zenska nie je zvedava ...ale jasne ze na 100 % nie je ani ultrazvuk aj lekari sa mozu mylit ...tak dozvieme sa to az pri porode na 100%
No ja som skusala ale neviem stopercentne ci som tehotna a mierne mi to zasumelo, takze je mozne ze by som bola? Hm co myslite? Ak som tak na zaciatku tehotenstva
@luciarasto Kup si test a never kazdej kravine,ktoru citas na nete. Daj nacurat partnerovi na sodu b.😁😁😁
že ,,mierne mi to zašumelo,, 😀 😀 😀 umrem od smiechu..
vyšumel tu zdravy rozum... 😝
Nabuduce sa docitam, ze pohlavie sa da zistit z muky alebo kavy
@diana20 švagriná mi povedala že jej to vyšlo pri všetkých deťoch má 3deti tak neviem ako to je,ale nič niekedy sto percentne mne vraveli že budem mat dievča od začiatku až do konca a moja baba mi povedala nepočúvaj ich žiadne ultrazvuky je to chlapec bola som stihla len veľké brucho som mala krásnu tvaricku som mala a vlasy lesklé husté,bolo to tak bol to chlapec.pri dievčaťu som bola lenivá vkuse som len ležala absolútne žiadnu silu som nemala tvar som mala ako trestanec )))))a vlasy vkuse mastné,a odbzaciatku tehotenstva do 2trimestra prehánky kazde ráno som musela utekať som netušila zos začiatku že som tehotná som kúpila čierne uhlie banány )))).ale zle mi nebolo ráno len prehánky som mala aspoň som sa prečistila)))))lekár vravel že to nevadí každý má iné nevoľnosti.Ale pri chlapcovi som kuse pratala,aktívna bola necítila som únavu.pri holke má nezaujímalo vôbec nič taká lenivosť.))))
Pekna blbost. 🙂 Zasaditost a kyslost mocu suvisi s vasou stravou a tekutinami. Staci si zmerat ph mocu s pomocou ph papierikov.
moje kamosky to skusali vyslo im chlapec a mali obe chlapcov ja som si to robila teraz vysiel tiez ze bude chlapec uvidim co povie lekar moze to byt len nahoda .ja nato moc neverim len som sa nudila tak som to vyskusala🙂
@erikababula vktorom tt sa to moze uz robit?
U mna to fungovalo. Testovala som si viackrat pocas tehu a vzdy rovnako. Takze za mna to blbost nie je ;)
@lilianna1xs to neviem ja som to robila v 8tt
@lavinis
mne ultrazvuk cely cas do porodu tvrdil ze je to dievca bol to chlapec takze neviem co uz je presne.
@erikababula aha ma sa zevraj robit 12tt zevraj.Sranda musi byt som zvedava co mi povie lekar a tak vyskusam aj ja stou sodou vsak co vyskusame.
no ja to vyskusam este raz pre zaujimavost
@lilianna1xs netvrdil ti to ultrazvuk, ale tvrdil to lekar, ktory to vyhodnocoval. co tak statistika uspesnosti? 95ˇ% - 100% v 20tt, to vsakneznamena, ze nebudu pripady, kedy sa lekar pomyli. Budu, lebo dieta moze byt otocene tak, ze to lekar skratka zle vyhodnoti.

aj ja som to skusala, nic sa neudialo, nesumelo, nic takze ma byt dievcatko ale cakame chlapceka 😉