icon

Určenie pohlavia bábätka v 13. týždni

20. aug 2025

Ahojte , včera som bola na kontrole aktuálne som 13+0
No a včera na kontrole bolo bábätko v polohe kde ležal na chrbte a mal nôžky roztiahnuté od seba a tam sme videli proste akoby pipík reálne bol dosť veľký 😂 prosím je možné že sa mi sen splnil ? A budem mať chlapčeka ? Je tu nejaká mamička ktorej dr už aj takto v skoršom štádiu pohlavie videl ?

reela
20. aug 2025

@anonym_autor moze byt, ale mohla to byt aj pupocna snura

kiwi3
20. aug 2025

to je este skoro. mna tiez takto strasili, ze to bude asi chlapec a nakoniec to boli dievcenske vonkajsie pohlavne organy.

autor
20. aug 2025
@reela

@anonym_autor moze byt, ale mohla to byt aj pupocna snura

@reela ono na pupočnú šnúru to bolo dosť také tenučké a reálne ňu to trčalo medzi nozkami akože aj dr mi hovoril že vyzerá to chlapček ale že sa necháme ešte prekvapiť

belllinka
20. aug 2025

@anonym_autor v tomto týždni ešte nehľadaj žiaden penis, pohlavné orgány sú ešte rovnaké či dievča, či chlapec, rozdiel je pod akým uhlom sú smerom k chrbtici, prečítaj si o tom niečo

lucia13022023
20. aug 2025

100% je to len z krvi.

andrea2323
20. aug 2025

Nechcem ti kaziť ilúzie, ale penis v 13tom týždni isto nevyzerá tak ako si myslíš 😀 to neznamená, že to nemusí byť chlapec, ale mohla si vidieť tieň, hocičo, isto ani lekár nevie ešte naisto.. počkaj si na morfo ale v tomto týždni z krvi 🙂

andrea2323
20. aug 2025
@kiwi3

to je este skoro. mna tiez takto strasili, ze to bude asi chlapec a nakoniec to boli dievcenske vonkajsie pohlavne organy.

@kiwi3 “STRAŠILI, že to bude chlapec?” Čo chlapci sú niečo zlé? 🙈

belllinka
20. aug 2025
@andrea2323

@kiwi3 “STRAŠILI, že to bude chlapec?” Čo chlapci sú niečo zlé? 🙈

@andrea2323 to nevieš, že áno? 🙂 Treba si predsa splniť sen o ružových šatočkách a zapletaní vrkôčikov. 😂

rora26
20. aug 2025

Nam povedali uz v 12tom tyzdni ze chlapcek, z prveho ultrazvuku sme si odniesli fotky babatka s pipikom 😀 uz je na svete a je to chlapec ako buk

karlamon
20. aug 2025

@anonym_autor mne sono v 16tt chlapec, a plodova nakoniec povedala, že budeme mať dievčatko 🥰

andrea2323
20. aug 2025
@belllinka

@andrea2323 to nevieš, že áno? 🙂 Treba si predsa splniť sen o ružových šatočkách a zapletaní vrkôčikov. 😂

@belllinka wow to som nevedela, že sa este deje🙈.. mám syna a milujem ho, aký je mojkáč..a najmä pre chlapcov sú extrémne krásne veci, keď už ide o to oblečenie 🤣

kiwi3
20. aug 2025
@belllinka

@andrea2323
@belllinka boze, myslela som to ako vtip, ale chcela som skor dievca.

lilli110
20. aug 2025

@anonym_autor 3x v 12-13tt mi Dr povedal, že to bude chalan a mam 3 chlapcov 🙂 takze u mňa trafil spravne vždy takto skoro. Povedal, že to mám brať tak na 80% ešte v tomto týždni.

belllinka
20. aug 2025
@kiwi3

@andrea2323
@belllinka boze, myslela som to ako vtip, ale chcela som skor dievca.

@kiwi3 boze, ved aj ja si z toho robim srandu. Ved tu sa v kazdej teme o pohlavi spominaju satocky a copiky 😀

diewcatqoo
20. aug 2025

V 12 tyzdni sme boli spolu s manzelom na ultrazvuku a tiez sme videli medzi nohami nieco ako pindika. Doktor sa pyta chlapa, ze co si mysli, ze to bude. A chlap neisto, ze chlapec? A lekar na to, ze jasnejsie to uz byt nemoze, ze na 99,9% to bude chlapec. Tak aj bolo. Takze ano, nieco tam mozes vidiet.

colsami
20. aug 2025

Ano vzdy u mojich bolo na screeningu v 13tt jasne a krasne vidiet pohlavie a vzdy bolo spravne urcene.

anjelicek26
20. aug 2025

U nas sa nemylili v tom 13.tyzdni ani raz... tam ide hlavne o uhol toho vybezku...

jaskolka
20. aug 2025

@anonym_autor mne pri synovi v 12 týždni povedala doktorka,že to vyzerá na chlapca,že medzi nozkami už niečo rastie,ale že to mám brať tak na 80 %. O mesiac už to len potvrdila

nila0622
20. aug 2025

Aj mne povedala lekárka v 13tt, že to bude chlapček a aj je 🙂

stellarstar
20. aug 2025

@anonym_autor a pan pani dr čo na to? Tam si sa nepýtala?

anonym_394df8
20. aug 2025

Nám tiež povedali pri troch deťoch pohlavie na 1. screeningu a správne

anonym_fe6318
20. aug 2025

Mne v 13 tyzdni povedal že to je dievča - aj tak bolo a teraz v druhom tehotenstve mi v 13 tyzdni povedal že je ti chlapec, neskôr sa to potvrdilo 2x ale ešte som len v 23 tt takže uvidíme či bude mať pravdu naozaj 😂 ale zatiaľ vyzerá že je to 100%, aj Grochal sa tak vyjadril

autor
20. aug 2025
@stellarstar

@anonym_autor a pan pani dr čo na to? Tam si sa nepýtala?

@stellarstar ono bábo ležalo fakt na chrbte a nôžky malo rozkročené a priamo bolo vidieť že tam niečo teda trčí a doktor len akonáhle to videl tak jeho slová boli , ( vidíš to čo vidím aj ja ?, No vyzerá to na chlapca ale však nechajme sa prekvapiť)

jvasenka
20. aug 2025

@anonym_autor pri prvom som už od 13tt vedela pohlavie

zanzilady
21. aug 2025

Ahoj, ja som bola toez 13+ nejaký deň a presne na sone to bolo vidno u mna úplne jasne. A bol to chlapec. A som v 23tt a na každom ďalším sone to bolo len a oen potvrdené 🙂

robo1990
23. aug 2025

@anonym_autor áno mne .. dokonca o 2 týždne skôr ...ale žiaden lekár mi to nepotvrdil na 100%.. aj na prvotrimestralnom sone mi povedala že ak by mala tipovať tak chlapec.. takže na konci prvého trimestra mi to povedali 3 lekárky nezávislé od seba... v 16tt už bolo vidieť guľky keďže sa v tom týždni dovyvíjajú pohlavné orgány takže to bolo jasné

michaela329
23. aug 2025

@anonym_autor na morfe v 12tt - dvakrát správne, obaja chlapci.

pabla99
23. aug 2025

@anonym_autor ja som bola 19.8. na tom prvom screeningu, bola som vtedy 13+5 a gyn sa tak vyjadril, že to bude chlapec. Taktiež sme všetci videli niečo medzi nožkami… a sám gynekológ povedal, ze “no pupočná šnúra to už nie je” 🙈😅 na najblizsom sone mi to má potvrdiť

frida1990
31. aug 2025

@anonym_autor mne v 14 tt dvaja lekári povedali že na 90% chlapček a tak sa aj potvrdilo, čo povedal lekár? 🙂