Určenie pohlavia v 14. týždni tehotenstva
Ahojte som 14tt, bola som u Babjaka na vyšetrení, pohlavím si nebol isty, moc to nekomentoval, ale povedal, ze pravdepodobne podľa hrbolca, ale nieje to isté a nemáme sa toho držať...(nenapíšem tu pohlavie naschvál
Viem, že nekvalitná foto, hrbolcek nevidno, ale čo by ste skor tipli? 🙂
Na vyšetrenie ku mojej dr idem v 16tt už to mohla potvrdiť vyvrátiť ci? 🙂

@januska12323 ďakujem za odpoveď
Chlapec, na 50%
@okm221 aj tak si mi neodpovedala na otázku, ale ok
Tipujem na 50% chlapec a na zvysnych 50% by som stavila na dievca...otazka na urovni plochej zeme.
Podla mna to bude dievcatko
A ešte, mne v 17. tt povedala Dr., že nejde hovoriť pohlavie, že to ešte dobre nevidno a nechce hovoriť raz tak a raz tak. Že to pozrie až v 20.tt. No a to mi len položila sondu na brucho a už kričala, že vidí, čo to je :D
@dixitka ja keď som videla sono hneď som si povedala ze to je dievčatko :D uvidime teda, aj syn vraví ze bude mat sestričku.. Sama som veľmi zvedavá
Babjak nám nechcel povedať ani a potom vyšlo z neho ze možno chlapec ale nieje si vôbec istý.
My so už srandu robíme s mužom, ale príde mi to chutné ak budem sama medzi chlapmi 😂
@dixitka ja keď som videla sono hneď som si povedala ze to je dievčatko :D uvidime teda, aj syn vraví ze bude mat sestričku.. Sama som veľmi zvedavá
Babjak nám nechcel povedať ani a potom vyšlo z neho ze možno chlapec ale nieje si vôbec istý.
My so už srandu robíme s mužom, ale príde mi to chutné ak budem sama medzi chlapmi 😂
@okm221 ahoj, ja len zo zvedavosti, bude to teda dievčatko ?
Podla mna to bude dievcatko
@bejbs123 aj ja si myslím, ze to bude dievčatko. 🩷

@okm221 z tejto fotky sa nedá tipovať vôbec nič