icon

7 dní po termíne a stále nič

miska23232
31. dec 2017

Ahojte mamičky chcela by som sa opytat ci ma niektora skusenost s porodom s addisonom. Momentalne som uz tyzden po termine pichaju mi vyvolavacky davali aj oxitocin aj tabletku od spodu a stale sa nechcem otvorit ani len kusok prosim vas mate s tym niektora skusenost ? A co ak sa stale nezacnem otvarat ? Dakujem za kazdu odpoved

janinah
31. dec 2017

mne robili ctg 2x denne a ked už ctg ukázalo,že treba niečo robiť,tak cisársky

lavieenrose
31. dec 2017

moju malu drzal pupocnik..aj ked vyvolavacka ma otvorila aj voda praskla aj hlienova zatka.. na vsetkych 10...no neporodila som ..tak by bolo fajn keby ti ten cisarsky spravili..by si sa uz netrapila..mimcu sa nejako nechce z bruska

lindusss2016
31. dec 2017

Ani mne ziadne vyvolavacky a tabletky nepomohli, neotvorila som sa, takze sekcia

pininka
1. jan 2018

Sesterke dali vsetko co sa dalo, a nic jej nezabralo,uz sa z nej smiali ze to aj kona by pohlo. Nakoniec po styroch dnoch v nemocke sa otvorila,ale kontrakcie dost slabe, porod bol tazky, ale porodila normalne. Moj porodnik mi vravel, ze niktori lekari zbytocne cakaju az neviem do kedy,pchaju chemiu a aj tak to nepomoze. Radsej skor cisarsky.

miska23232
autor
1. jan 2018

No ctg robia aj mne 2x do dna lenze tam sa tiez nic nedeje tak ja uz neviem 😵

bosoriak
1. jan 2018

@miska23232 pokial ma dieta normalne ozvy, tak mas este tyzden cas na paniku. Ja zas neviem, kam sa ti lekari ponahlaju. Ak teda nejde o nejake rizikove tehotenstvo, tak nerozumiem, preco uz zacali s vyvolavanim.

Vela zdaru, nech sa to coskoro rozbehne.

marissenka
1. jan 2018

Môj najstarší bol 9 dní po termíne,..Sekciou..A čo je adison😮?

lavieenrose
1. jan 2018

@marissenka asi choroba nadobliciek

anjelicek26
1. jan 2018

Sestra rodila oboch chlapcov 16 dni po termine, prirodzene a rychlo... oni maju asi nejake ine vnutorne hodiny a ano termin mala vypocitany dobre 😂 Babo monitorovali zakazdym a vyvolavacku nechcela. Prislo to, kedy to prijst malo.

miska23232
autor
2. jan 2018

Adison je porucha funkcie nadobliciek vyvolavacku mi dnes pichli piatu uz aj druhu tabletku od spodu dali a bolesti ani v naznakoch

lala123
2. jan 2018

@miska23232 skus si poriešiť sekciu veď už len so svojou diagnózou máš rizikové tehu tak neviem načo cakaju

miska23232
autor
2. jan 2018

Ako ja sa necudujem na slovensku maju cas asi na vsetko :/

maddie1711
2. jan 2018

Mne tiež nezaberalo nic žiadne vyvolavacky, 16 dni po termíne som išla na sekciu

marissenka
3. jan 2018

@miska23232 no ako?Snáď už to máte za sebou...

miska23232
autor
3. jan 2018

Zatial stale nic no uz povedali ze ak do piatku prirodzene neporodim tak sekcia