Ako sa chystáte stráviť tieto pekelne teplé dni?
Ako sa chystáte chranit pred vikendovimi 40 stupnovimi horúčavami ja končím 37tt ochadza mi hlienova zatka ale zatiaľ sa nič nedeje myslíte že to teplo by mohlo niečo vyvolať? 😖
Baby, ja som minulý rok rodila v auguste, boli tiež brutálne tepla. Mne pomáhalo dať si mokrý studený uterák na krk, samozrejme po byte som behala iba v nohavickach, veľa som sedela, čo najmenej sa hýbať, pitný režim a prípadne ventilátor. Povedala som, že cez leto už nikdy viac tehu a sup ho, opäť tó je tu 🙂🙂 vy tó aspoň máte za pár.
No baby, ja som ani neni v takom stadiu, ze pred porodom (23+3), a tiez mam teraz dost. A to milujem leto a teplo, ale som jak mechom oprastena doslova 😀 Ak fakt budu tie 40-ky, tak to netusim, ako prezijem. Keby som nemusela nic robit, len lezat dakde v tieni s chladenym melonom, flasou cistej vody a nohami v lavori s vodou, tak by som sa neurazila 😀 Ale realita neviem veru, aka bude. Ale dcerka ma dacim isto zamestna 😉
@ada510 - vydrz, si vo finale 😉 Je to teraz take tazke obdobie, ked je vonku takto horuco stale, ale neboj, uz to nebude dlho trvat. Veru, sobota, nedela vo vani, to dobryyyy naaapad (ako vravi nasa dcerka) 😀 Ja budem musiet este nejako prezit tieto horuce dni, a potom este dlhe 3 mesiace (cca) bohvieakeho pocasia 😖
Babulky, dnes mi začína 1. Deň dovolenky pred materskou. Tiež zo mna tečie, ale vylozila nohy na Fit loptu a čítam si knižku na balkóne kde ešte sem tam zafuka inak pohodicka 🙂
Ja som vcera presedela cely den doma, presnejsie u mamy, ktora ma chladnejsi byt. A dnes som sa bola namocit na kupalisku, vliezla som len do velkeho plaveckeho bazena, do detskeho nie. Bolo fajn ale uz mi je zase desne teplo...

Neviem ťažko povedať mne dnes vyčistili bazén,dali vodu a tiež neviem či môžem ísť lebo sa už vraj otváram....Tiež mam s toho chaos