Je to už začínajúci pôrod?

evitka83
1. mar 2020

Baby ja uz som paranoidna 😳 neviem odhadnut situaciu. Som 38tt. Cely den pocitujem nepravidelne slabsie bolesti v podbrusku, brucho mam tvrde skoro stale, vacsinou nebolestivo, hlavne ked sa postavim, alebo si sadnem, ale to az tak neriesim. To mam skoro cele tehu. Boli ma chrbat. Doteraz ma nebolel. Lezim cely den, zajtra ma caka obrat, lebo maly je KP, tak aby nahodou to nebolo skorej. Pri dcere som take stavy nemala, skratka naraz prisli vyrazne kontrakcie. Neviem, ci sa to moze takto pomaly rozbiehat a potom to naraz pride. Nevsimla som si ani hlienovu zatku, ale cikat chodim kazdu chvilu. Tak ak mate niekto podobnu skusenost, budem rada ak sa podelite 🙏

basska_b
1. mar 2020

@evitka83 Podľa popisu sú to skôr posličkovia. Mne začínal pôrod veľmi pomaly. V podstate celý deň niekedy od noci nad ránom až do pôrodnice sme šli o 21:30, lebo zosilneli o 19.00 a potom už boli každých 5 minút. Ale tam bolo dôležité že tie kontrakcie boli ako menstruacne slabé krce, ale naozaj pravidelne... každých 20 minút, potom každých 15, potom každých 13, 11, 9. . .

ruzasipova
1. mar 2020

@evitka83 Tiez mi to pride ako poslickovia.

deti95060810
1. mar 2020

mne zátka odišla pri každom pôrode až na sále..

natalief
1. mar 2020

Ja sa cítim presne tak isto a som v 39tt len bez tej bolesti chrbta to mňa nebolel vôbec .Mňa bolia bedrové kĺby hlavne keď vstávam. Takže som tiež zvedavá kedy už ten pôrod príde

gab1sol
1. mar 2020

Si v 38tt. Podľa mňa tieto stavy sú už úplne bežné... Istým spôsobom sa ti už pôrod spúšťa, ale je otázne, či to príde zajtra, o týždeň, o dva... Mne pomáhala vaňa, resp. sprcha. Brala som to tak, že buď je to už samotný pôrod a teplá voda to len spustí, alebo sú to poslíčkovia a uľaví sa mi. Nakoniec som rodila 3 dni pred termínom.

miadi
2. mar 2020

Uplne normalne pocity na 38tt poznam to a rodila som obe deti po tp . To uz skor psychika ako porod. Hlavne klud nic sa este nedeje.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre