ahojte. chapem ze kazda sme ina. kazde brusko ine. ale aj tak by ma zaujimalo ze v ktorom tyzdni cca ste si dali tehotenske fotenie??? chcem aby bolo brusko vidno ale nechcem byt este vo faze vorvan plus nahodou sa moze stat vo vyssom tyzdni ze budem musiet lezat vselico sa moze stat tak uplne na finale to nechcem nechavat... uvazujem ze mozno okolo 30? 32 tyzdna? neviem zaujimaju ma vase skusenosti. dakujem
Ja som bola v 32. tt a myslim ze to bolo v pohode. Ja som bola posledny mesiac hrozne naliata aj v tvari a to uz by som na profi fotkach nechcela vidiet.
Ja sa pojdem fotit koncom Marca, to este bude vyzerat ok a brusko mam velke dost. Zase nech to dobre vyzera.
Deň pred pôrodom, keďže som nemala takmer žiadne brucho, nechávala som to na poslednú chvíľu, aj tak na niektorých fotkách nie je moc vidno😂
Ahoj, naša fotografka mi odporúčala medzi 30-33tt. My sme boli koncom 34tt, a bola som spokojná....Vravela som si, že ešte máme čas, a o 2 týždne som rodila 😅
Po mojej skúsenosti odporúčam hneď ako vykukne pekné bruško 😀 ja som mala naplánované na 37 TT a vden fotenia som začala rodiť, takže sa fotenie nekonalo
My sme mali fotenie v 32tt,bruško už pekne a som spokojná. Teraz končím 39tt o ďalších 7 kíl navyše ani neviem ako a teda posledný mesiac nieje už veľmi lichotive obdobie podľa mňa takze ja odporúčam minimálne mesiac a pol pred pôrodom 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som bola v 37tt (prebiehajúci 38tt) 😁