icon

Ktoré meno pre chlapca :Tobias alebo Timotej?

bojka22
2. jan 2020

Ahojte.. Viete mi poradiť ktoré meno je krajšie pre chlapca?.. Ja sa neviem rozhodnúť. Tobias sa mi páči.. Ale ako ho volať okrem Tobiasko?... Toby? Tobo?
Pri mene Timotej sa dá vseliak pekne povedať.. Naozaj sa neviem rozhodnúť :/ a priateľ to necháva na mňa.

Strana
z2
snehulienka8
2. jan 2020

@amelia000 tobinko je nas pes😉

natalindaaaaa
2. jan 2020

Mne sa paci Tobias. A volat ho mozete Tobi, Tobinko, Tobik, Tobiasko 😊

marseillefan
2. jan 2020

Moja žena chcela Timián, ale to nie je meno, ale korenie 🙂

snehulienka8
Autor odpoveď zmazal
natalindaaaaa
2. jan 2020

@snehulienka8 😁😁 moj kamarat ma maleho syna tak Tobiasa tak som zvyknuta. Aky je spokojny havik

danielinaa
2. jan 2020

Mne sa paci Tobiáš, pekne po slovensky. Tobias bez makcenov a dlznov uz nie. Timotej by bolo tiez krasne meno keby sa tak nevolal sampon.

vamajka
2. jan 2020

@bojka22 za mna urcite Tobias synovec je Timotej no vzdy ma napadne sampon timotej🙂

nedockavka372
2. jan 2020

Timotej jednoznačne

maca2017
2. jan 2020

@queen_mary Aj ja poznám. Chcela som tiež, ale náš teneeger to "zatrhol" presne kvôli tej rozprávke 😂😂😂 Tak máme Adama 😘😘😘 Ale Timon je pre mňa topka a neokukaná 😍😍😍

07010
2. jan 2020

U mňa jednoznačne Timotej. Naš má 7rokov a nikdy som neolutovala výber mena. Timi, Timko, Timuško, Timo... Aj keď bude väčší tak Timo je úplne super. Chlapci na futbale ho volajú Timo alebo Timi... A sam sa teší a paci sa mu to. V októbri k nemu pribudli dvojičky Tami a Teo.
Takže máme Timi Tami Teo...

kristiii
2. jan 2020

@bojka22 Timotej ani jeho verzia Timo sa mne osobne nepáči. Tobias, Tobi, Tobiasko je fajn. Mne sa zas napríklad práveže páčia mená bez makcenov na konci, Tobiáš mi príde úplne že divné, aj vysloviť

mirkaferko
2. jan 2020

Za mňa Timotej ❤️ jedného mám doma

sylvia217
Autor odpoveď zmazal
halci
2. jan 2020

Timotej sa mi paci. Dcera ma spoluziaka, vola sa Timo.

ivka225
2. jan 2020

Timotáš.

alienkami
2. jan 2020

@ivka225 😂👍

kdzejcmen
2. jan 2020

@ivka225 Tobitej 😂

loliki
2. jan 2020

@bojka22 Asi by ste sa mali rozhodnúť najprv o priezvisku. Priateľ bude aj tvojim manželom, alebo len uvedieš meno otca pri pôrode a syn bude mať priezvisko po tebe? Priateľ necháva výber mena na teba, tak mu daj obidve Timotej Tobias.

bojka22
autor
2. jan 2020

@loliki budeme manželia a priezvisko začína na To.. Čiže tak nejak ale ci to ladí a priezviskom nejak neriešim. Ale on povedal svoj názor zw tobias sa mu viac paci. Mne zas Timotej. Nezavrhol meno Timotej ale ze nechá na mňa. Ale naozaj sa neviem rozhodnúť

alienkami
2. jan 2020

@bojka22 tak si hoď mincu 😀

nikita34
3. jan 2020

@bojka22 ja mám 3 ročného Tobiasa a nemenila by som meno 🤗 voláme ho Toby, Tobik ale keď robí zle tak Tobias 😄

ma3nka
4. jan 2020

My máme dvojičky Timotej a Tobias 😉

lenuska9999
28. jan 2020

My máme psa , ktorý sa volá Tobi, tak asi ten Tímovej :D

michalka4193
28. jan 2020

My máme meno Timon

romanadam1626
12. máj 2024

@07010 pekné mená 🥰