Môže sa bábätko otočiť koncom panvovým v 37. týždni?

19. mar 2025

Je mozne že sa bábätko otočí koncom panvovym v 37, 38 tyzdni? Keď ma vyše 3,5 kíl?

janulienka78
19. mar 2025

kamoške sa otočila počas cesty do pôrodnice pri kontrakciách

autor
19. mar 2025

@janulienka78 to naozaj ? Ja som si myslela že si lekár robí zo mna sradnu. Takže nakoniec zrejme cisársky:(

pribinak
19. mar 2025

Deti sa otočia aj v 40tt

kiki68
19. mar 2025

Moze sa skusit otocit a naplanuju cs ked to nepojde. Blbe je, ze sa dieta moze vzdy pretocit behom par minut inak ako chces. No 3,5kg sa tazsie otoci, ale nie je to nemozne. Nasa sa toci kazde dva tyzdne hore dole, prvy sa vobec netocil takto

maryetta
19. mar 2025

Kamoske z izby sa otocilo babo v noci pred sekciou. Skoda ze rano ju hned brali a nespravili este utz.

anavixy
19. mar 2025

Ty sa asi pytas, ci je mozne, ze tvoje dieta uz bolo hlavickou dole a teraz v 37tt ti lekar povedal, ze je zasa KP, dobre to chapem? Tak srandu si z teba iste nerobil, mozne to je a je tiez mozne, ze sa este otoci naspat. Odporucam ti najst si informacie o roznych sposoboch a cviceniach, ako tomu otoceniu mozes skusit dopomoct ty sama (ak mas ig, tak napr. mojeporodniasistentka ma o tomto viacero prispevkov, ona sama bola v tehto situacii).

dame2
19. mar 2025

Mne sa bábätko otočilo cca v 36tt KP a v 38tt zase naspäť hlavičkou dole, všetko je možné 😃

jaskolka
19. mar 2025

Áno,je možné,aby sa otočilo aj chvíľu pred pôrodom

autor
19. mar 2025

@anavixy prosím? Nie , bolo otočené správne,teraz sa otočilo v 37 týždni koncom panvovym

anavixy
19. mar 2025

No vsak presne to som napisala 🤷🏻‍♀️ lebo prve komentare su o tom ze ano moze sa este otocit dole hlavou, ale ty sa zamyslas nad tym ci je mozne ze naozaj sa otocilo kp aj ked doteraz bolo hlavickou. Ale je mozne, ze sa este otoci zasa spat hlavickou a ty tomu vies aj dopomoct. Chapeme sa?

ashleyka
19. mar 2025

Mne sa otočila v 36tt KP,o dva dni už bola opäť hlavičkou ale fyzio mi dala inverzne cviky ktore robim denne zatiaľ som 39tt a drží sa dole hlavičkou😊 vraj mám veľa plodovej vody takže má dosť miesta

autor
20. mar 2025

@anavixy áno prepáč ja som to zle prečítala🙂 ospravedlňujem sa

henikap123
21. mar 2025

Sestre sa otočili obidve dve deti a našla si cviky na internete a otočili sa jej potom dole hlavičkou.

kiki68
27. mar 2025

Moze kedykolvek, zial niektore sa otocia last minute dobre a ine blbo

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre